Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Mugello - K morju - business trip & business meals
Šel se omývat k Princovi! Počkat - ty je posíláš na business trips? A oni namej třeba nějaký limity na business meal? A vůbec - kontroluješ nějak, jestli opravdu BM, nebo jen vožrat se s kámoškou, starému muži do toho nic? -
« Re: Mugello - K morju - business trip & business meals
... mimochodem strašnej "budget killer" ... dneska dopoledne, když se scorpio snažil být produktivní, začal namátkovou kontrolou vybraných nákladových položek ... pak se musel omývat ... a radši šel k Princovi. Dobře mi tak :-) -
« Re: Mugello - Prima TéFau - motosrazy a akce
Viděla jsem SF teď v rumusnký...tři kluci...docela hustý, nevím teda, jestli to bylo SF, ale měli silniční motorky a zvedali je jako když se vzpíná kůň...a závodili při tom, kdo bude dřív na další křižovatce. Co to je za disciplínu - motorrad? -
« Re: Mugello - K morju
:-))) vědí, potvory, že i Drive takes the fall weather with him! ...jinak...já nejezdím vlastně nikam, fakt tak jednou za ten rok na nějakej Berlin nebo Amsterdam, čt-ne víkend za účelem se defragmentovat a koupit si boty a Rose´s Lime juice. Letos jsem ještě nebyla. Ani nepojedu, jak to vypadá. Všechny podařené historky vztahují se k minulosti. Všechno to byly navíc cesty pracovní, ne vagační...proto ten jeden "nejchladnější den v historii měření teploty v obalsti" day off.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!