Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• 00 Reagovat !

foto

05.07.01  19:25

« Drivee

Spíš?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  19:22

« Re: Mugello - Prima TéFau - motosrazy a akce

Drive, ztuha lovím nějakou pochopitelnou definici motokrosu :-(...takže si nedovedu žádnej upravenej motokrosovej stroj vůbec představit.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  19:21

"wheelee" se tomu říká, jízdě po zadním. Motorrad ... závody upravených motokrosových strojů ... jezdí s tím půl asfalt půl šotolina ... šílenej nářez!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  19:20

« Re: Mugello - K morju - business trip & business meals

Šel se omývat k Princovi! Počkat - ty je posíláš na business trips? A oni namej třeba nějaký limity na business meal? A vůbec - kontroluješ nějak, jestli opravdu BM, nebo jen vožrat se s kámoškou, starému muži do toho nic?
  • 00 Reagovat !

foto

05.07.01  19:18

« Another

(Opět nekontrolovala minimum stay): Northern Mugello > Isole 5
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  19:17

« Re: Mugello - K morju - business trip & business meals

... mimochodem strašnej "budget killer" ... dneska dopoledne, když se scorpio snažil být produktivní, začal namátkovou kontrolou vybraných nákladových položek ... pak se musel omývat ... a radši šel k Princovi. Dobře mi tak :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  19:14

Viděla jsem SF teď v rumusnký...tři kluci...docela hustý, nevím teda, jestli to bylo SF, ale měli silniční motorky a zvedali je jako když se vzpíná kůň...a závodili při tom, kdo bude dřív na další křižovatce. Co to je za disciplínu - motorrad?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  19:12

« Re: Mugello - Prima TéFau

Aha, už došlo...že to napodobujou v reálu. Chápu.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  19:12

...obdobné, jak se někde jede sprint nebo SF nebo motorrad ... to je pak taky smutno.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  19:11

« Re: Mugello - K morju

Hahá, hahá...musí pykat...to tak, že se z toho vykroutěj!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  19:11

prožívaj tak silně, že napodobujou ... to pak smutno na moto chatech v pondělí.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  19:10

« Re: Mugello

no tak to už je lepší headline :-)) ... přesně tak!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  19:09

vědí! ... proto pak v byrech plno :-), ...jenže scorpio je tak trochu poťouchlá mrcha ... vaga temín volí casually ... a to pak pár neštastníků má "taky smůlu" ... hahá.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  19:08

To vysílání...že pak jakože nedobře se to odráží na moto chatech...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  19:07

Odvození: aerodynamika je pro ty, co nemaj v duši off-road = nemají srdce tvárné!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  19:06

prožívaj co? ... ty moto? nebo obecně boys=chlapy? ty jezdci?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  19:05

:-)) Enzo: "aerodynamika... je pro ty, co neuměj postavit pořádný motory" ... k těm offroadům jsem si to vztáhnul já. Tak nějak mi to k tomu sedí :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  19:04

Boys to prožívaj?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  19:03

:-)))) ... na to jsem nečuměl, protože F1 ... jo kdyby motorky... :-)). Potíž je, že se v nich spousta "taky závodníků" inspiruje a pak to v pondělí není dobrý na moto chatech a diskusích.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  19:02

:-))) vědí, potvory, že i Drive takes the fall weather with him! ...jinak...já nejezdím vlastně nikam, fakt tak jednou za ten rok na nějakej Berlin nebo Amsterdam, čt-ne víkend za účelem se defragmentovat a koupit si boty a Rose´s Lime juice. Letos jsem ještě nebyla. Ani nepojedu, jak to vypadá. Všechny podařené historky vztahují se k minulosti. Všechno to byly navíc cesty pracovní, ne vagační...proto ten jeden "nejchladnější den v historii měření teploty v obalsti" day off.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…