Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Mugello - K morju - business trip & business meals
Nedá, asi opravdu nedá. Je to daň z práva...na lumpenproletariát! Brr...jednou mi zaměstnavatel udělal to, že normálně zavolal všem lidem, se ktérejma jsem byla na nějakejch BM v zahraniční...a zeptal se jich, jestli jsem s nima opravdu byla. Zaměstnavatel vypadal jak blbec, já taky, ale protože nezneužívala, peklo nemohlo vrátit úder. No, vrátilo později :-) -
« Re: Mugello - Prima TéFau - motosrazy a akce
vždy jednoválcový motor, hodně dlouhý pérování obou kol, jezdí se to v terénu, hodně skáčou přes muldy, hodně si rozbíjej ústa. V podstatě nuda. Motorrad ... motorky upravený, hlavně brzdy a menší kola, takový co na silničních motorkách. -
« Re: Mugello - K morju - business trip & business meals
maj, jasně že maj! To by to vypadalo ... bez limitů! ... vono i takhle je to síla! ... kontrolovat jestli BM ... vyřešil šalamounsky ... ty vybraní mají část limitu u kterýho je mi jedno s kým to prožerou nebo vožerou ... stejně se to nedá kontrolovat ... rozumným způsobem. B-trips, někdy je to nutné. That´s advertising :-) ... ergo that´s business. -
« Re: Mugello - K morju - business trip & business meals
Šel se omývat k Princovi! Počkat - ty je posíláš na business trips? A oni namej třeba nějaký limity na business meal? A vůbec - kontroluješ nějak, jestli opravdu BM, nebo jen vožrat se s kámoškou, starému muži do toho nic? -
« Re: Mugello - K morju - business trip & business meals
... mimochodem strašnej "budget killer" ... dneska dopoledne, když se scorpio snažil být produktivní, začal namátkovou kontrolou vybraných nákladových položek ... pak se musel omývat ... a radši šel k Princovi. Dobře mi tak :-) -
« Re: Mugello - Prima TéFau - motosrazy a akce
Viděla jsem SF teď v rumusnký...tři kluci...docela hustý, nevím teda, jestli to bylo SF, ale měli silniční motorky a zvedali je jako když se vzpíná kůň...a závodili při tom, kdo bude dřív na další křižovatce. Co to je za disciplínu - motorrad?