Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  20:59

« Re: Mugello - K morju - neviditelný písmo

Nesmí se to ale s těmahle příkladama přehánět. Je to poučný...do života. Ale naleptává to vztahy, když ne s mírou, když ne v optimální době, věku, chvíli.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  20:58

« Re: Itchy a Scratchy

sysifofský úděl ! nezávidím ani trochu ! ... ale když je srdce tvárné ? :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  20:56

...to jsou TY okolnosti! Ale přístup nebyl špatný: 1)... jeden výběr ... žádný další ... nutí přemýšlet, srovnávat, nutí k rozhodnutí. Musíš se rozhodnout! 2) ... dopad reality: sliby se v životě někdy neplní. Když byl scorpio malý, dostalo se mu téměř totožné lekce: 1) nutné jedno rozhodnutí 2) slib nesplněn .... dlouho, dlouho jsem si lámal hlavu proč.
  • 00 Reagovat !

foto

05.07.01  20:55

« Radio Gaga

Protože operuju v DTP a pracovníci tu maj rádio, zkusela jsem si ho na chvíli zapnout. Na malou chvíli. Hned jsem ho zase vypnula - jak při tom můžou něco udělat? Nechápu.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  20:54

« Re: Drivee - anatomie štíra - manipulace - vagón kafe

Doporučuji tento vagón uschovat na nějakém odlehlém venkovském sídle a do byra nosit jen přídělové týdenní dávky...které budou nejlépe uskladněny v trezoru.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  20:52

Není. Všechno mu projde. Nyní se jeho rodiče zbavili zodpovědnosti tak, že jeho výchovu a utváření svěřili mě! Že prej ať z něj udělám "řádného člvěka"! Děkuji pěkne az takový stranický úkol.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  20:50

« Re: Drivee - anatomie štíra - manipulace

dík! ... objednám vagón.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  20:50

« Re: Drivee - anatomie štíra - manipulace - Illy hrnek

Šalamounské! Koupila jsem dva - jeden pro sebe, jeden pro Mordechaje, se žábama, které má rád. Tam jsem ale udělala prevenci zcizení: zakázala jsem mu ho používat a vynášet z byra.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  20:49

... nejspíš není nucen okolnostmi. Těžko říct.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  20:48

Ufo mi jednou slíbil, že mi vyrobí loutku. Dal mi vybrat jakou - nemohla jsem se rozhodnout, kterou figurku bych chtěla, když můžu mít jen jednu. Tak jsem řekla, že to je jedno, že budu mít radost z každý. Víš co mi psychouš vyrobil? Loutku neviditelnýho muže! Bylo mi 5!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  20:48

« Re: Drivee - anatomie štíra - manipulace - Illy hrnek

zlepšovák: hammer the cup down on the piece of wood, e.g. table ... pro "úspěch" to nech udělat Kyborga. Pak to neukradnou :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  20:46

myslíš, že z toho někdy Mr. Zmatek vyroste? Už je mu 19 pryč! Jagu tou dobou už dávno makala a do školy chodila a ufo pacifikovala...a Kyb furt nic!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  20:44

Ad Café D´C - distributor pro ČR je Burghof.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  20:43

Illy = nejlepší komerční kafé...a krásný hrnky...což mi připomíná, fakt nekecám, jak jsem si šla vařit to hnusný kafe, jak jsem pak kladla ty řečnický otázky, tak jsem si uvědomila, že nemůžu najít můj hrníček Illy! Že mi ho zase někdo zrekvíroval!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  20:42

« Re: Mugello - K morju - happy - hot list

něco nad párou, tuším. Ale taky brain´s gap.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  20:41

:-))) hlavně aby ty prémie nebyly ... "Jagu".
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  20:40

« Re: Mugello - K morju - happy - hot list

Jaký je jiný neviditelný písmo? SVíčka = citrón, pak bylo ještě něco...gap v mozgu!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  20:40

káva, apropo káva ... Illy ... u Prince ... excelentní ...!!! Illy lepší Café de Colombia ... sice jen o trochu, ale lepší!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  20:38

that´s Kyborg :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  20:38

Hahá (plus "prsky-prsky kafe")...slovo popíliť nemůže mít nikdo odnikud odjinud.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…