Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Mugello - K morju - neviditelný písmo
Tak jasně, o tom žádná, já jsem to tak taky pojímala...později. Ale musím říct, že dodneška ufo podezírám, že to ve skutečnosti nebyla žádná lekce...takhle rafinovaná. Že se mu prostě nechtělo dělat loutku, tak to na to více méně náhodou navlík. Ale třeba mu křividím. -
« Re: Itchy a Scratchy
Srdce tvárné je myslím jediný, čím dokážu kyborga aspoň mírně krotit. Jednou mě jedna žena, něčí žena, co mě vůbec neznala, krutě haněla a jmény nepěknými nazývala - neoprávněně. Kyborg byl u toho - ač letitá rodinná přítelkyně, krutě s ní vyjebal a rok s n nemluvil. Že jagu by nikdy nic takovýho...jak pravili svědci. On ví, co je dobrý a zlý...je takový zvířátko. Jen deformovaný a příšerně nedůsledný a flinkovský. -
« Re: Mugello - K morju - neviditelný písmo
... po čase mi to došlo! ... chyba byla v tý odpovědi! ... "je mi to jedno, ňáký ... něco" ... to je to, nebyla jsi se schopná rozhodnout, nechtěla jsi nést odpovědnost za rozhodnutí ... třeba, že by se loutka pak nelíbila a pláč pak ... proto nesplněn slib! ... nejsi ochotná přemýšlet = lenost, nechceš se rozhodnout ... nic nebude! ... byl to povznášející pocit, když jsem na to přišel ... resp alespoň si myslím, že přišel. -
« Re: Mugello - K morju - neviditelný písmo
...to jsou TY okolnosti! Ale přístup nebyl špatný: 1)... jeden výběr ... žádný další ... nutí přemýšlet, srovnávat, nutí k rozhodnutí. Musíš se rozhodnout! 2) ... dopad reality: sliby se v životě někdy neplní. Když byl scorpio malý, dostalo se mu téměř totožné lekce: 1) nutné jedno rozhodnutí 2) slib nesplněn .... dlouho, dlouho jsem si lámal hlavu proč. -
« Re: Mugello - K morju - neviditelný písmo
Ufo mi jednou slíbil, že mi vyrobí loutku. Dal mi vybrat jakou - nemohla jsem se rozhodnout, kterou figurku bych chtěla, když můžu mít jen jednu. Tak jsem řekla, že to je jedno, že budu mít radost z každý. Víš co mi psychouš vyrobil? Loutku neviditelnýho muže! Bylo mi 5!