Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  21:27

« Re: If..then

If anything hurt...let me know, pls. Nechci Ti způsobovat nějaký...bolení. Thx.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  21:26

« Re: Mugello - K morju - neviditelný písmo

:-)) ... btw: nedoplnilas ty Barony :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  21:25

« Re: Itchy a Scratchy

Q spousta! K otcům i k jinejm! Jedna podivná: proč si myslím, že to já MÁM lehký? Když to tak objektivně není? Jsem z toho vedle! Vedle v kanceláři!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  21:25

"to já ne, to tatínek ..." ... to je nezdravý názor.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  21:24

« Re: If..then

žádný téma není blbý, jen některý bolí víc, některý míň, některý vůbec.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  21:24

myslím, že Ti snad rozumím. I ten mírnej vztek na ty, co to maj jiný...občas. Cesta je trnitá...a některý věci tak složitý, složitý jak otázky samy. Občas záchytnej bod, když lehký prozření, nebo spíš krátký spatření obrysů něčeho. Jednou kdosi ptal, čím, respektive kdo bych chtěl bejt. Přemejšlela...překvapení: jen jagu jaguárová. Nikdo jinej. Tak bod, myslím.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  21:23

nemáš to lehký, máš zajímavej vztah k otcům ... třeba si toho vážit! Moc vážit! ... Q: kdo TO má lehký? Co to je mít TO lehký? Jak se to pozná, že TO je lehký? ... už je to tu zase, spousty Q.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  21:19

někdy o svým duševním zdraví začínám pochybovat. Těch otázek je hrozně moc, odpovědi se hledaj někdy lehce někdy moc těžce, cesta je trnitá, často bez konce, někdy si připadám divně, někdy "závidím" těm co to maj jiný, ne horší, ne lepší, prostě jiný. ... rozumí mi málo lidí, (rozumí v nejčistší podobě). Někdy se tím trápím, jindy ne.
  • 00 Reagovat !

foto

05.07.01  21:19

« If..then

Jestli jsem narazila na nějaký blbý téma, nebyl to úmysl and leave it pls.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  21:17

Hrozně málo g v češtině...again again again je hezký v mnoha rovinách!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  21:16

kyborg se právě na ty vlastní nohy staví. V bytě 6+1 na Malý Straně se vším včetně myčky...bohužel to zatím má průběh "Hele, jagu, nezdá se ti ta linka torchu hnusná? Nechtělo by to novou?" jagu: !Většina lidí má i horší." Kyborg. "Nová by byla lepší." jagu: "No, až si na ní vyděláš, tak proč ne." Kyborg: "To já ne, to tatínek..." Následuje schola ludus o hodnotě věcí, dávání a braní a podobná témata. A starý si hnijou v Legolandu a já musím bejt katan!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  21:13

Jo - vono se to neposere :-)) Důležitý je, že jsme z toho všeho vylezli živí a duševně více méně zdraví...ať už to byla jejich zásluha nebo naše vlastní. Žvito by byl úplně jinej, kdyby to bylo hezký, dětství. I když sorry, nechci Ti podsouvat, že jsi měl bad childhood.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  21:12

again, again, again :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  21:11

vyroste! ... tak nějak neúmyslně pozoruju, že mladší generace se zatěžuje otázkou "postavení se na vlastní nohy" poněkud později ... je to lepší, nebo horší ? ...who knows :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  21:09

pro uklidnění, mám dodnes stejnej pocit a často se skrzevá lekci domáhám vnitřního uznání paranoi ... ale, take it easy, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  21:07

exaxctly...the same here...again.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  21:06

Tak jasně, o tom žádná, já jsem to tak taky pojímala...později. Ale musím říct, že dodneška ufo podezírám, že to ve skutečnosti nebyla žádná lekce...takhle rafinovaná. Že se mu prostě nechtělo dělat loutku, tak to na to více méně náhodou navlík. Ale třeba mu křividím.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  21:05

pravda ... v pěti je to zbytečně krutý, ale zase na druhou stranu ... osobnost se utváří od mala. Přišel jsem na to těsně asi v 15ti ... od tý doby se snažím neodpovídat "je mi to jedno".
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  21:04

Srdce tvárné je myslím jediný, čím dokážu kyborga aspoň mírně krotit. Jednou mě jedna žena, něčí žena, co mě vůbec neznala, krutě haněla a jmény nepěknými nazývala - neoprávněně. Kyborg byl u toho - ač letitá rodinná přítelkyně, krutě s ní vyjebal a rok s n nemluvil. Že jagu by nikdy nic takovýho...jak pravili svědci. On ví, co je dobrý a zlý...je takový zvířátko. Jen deformovaný a příšerně nedůsledný a flinkovský.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  21:02

... po čase mi to došlo! ... chyba byla v tý odpovědi! ... "je mi to jedno, ňáký ... něco" ... to je to, nebyla jsi se schopná rozhodnout, nechtěla jsi nést odpovědnost za rozhodnutí ... třeba, že by se loutka pak nelíbila a pláč pak ... proto nesplněn slib! ... nejsi ochotná přemýšlet = lenost, nechceš se rozhodnout ... nic nebude! ... byl to povznášející pocit, když jsem na to přišel ... resp alespoň si myslím, že přišel.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…