Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Mugello - K morju - neviditelný písmo
myslím, že Ti snad rozumím. I ten mírnej vztek na ty, co to maj jiný...občas. Cesta je trnitá...a některý věci tak složitý, složitý jak otázky samy. Občas záchytnej bod, když lehký prozření, nebo spíš krátký spatření obrysů něčeho. Jednou kdosi ptal, čím, respektive kdo bych chtěl bejt. Přemejšlela...překvapení: jen jagu jaguárová. Nikdo jinej. Tak bod, myslím. -
někdy o svým duševním zdraví začínám pochybovat. Těch otázek je hrozně moc, odpovědi se hledaj někdy lehce někdy moc těžce, cesta je trnitá, často bez konce, někdy si připadám divně, někdy "závidím" těm co to maj jiný, ne horší, ne lepší, prostě jiný. ... rozumí mi málo lidí, (rozumí v nejčistší podobě). Někdy se tím trápím, jindy ne. -
« Re: Itchy a Scratchy
kyborg se právě na ty vlastní nohy staví. V bytě 6+1 na Malý Straně se vším včetně myčky...bohužel to zatím má průběh "Hele, jagu, nezdá se ti ta linka torchu hnusná? Nechtělo by to novou?" jagu: !Většina lidí má i horší." Kyborg. "Nová by byla lepší." jagu: "No, až si na ní vyděláš, tak proč ne." Kyborg: "To já ne, to tatínek..." Následuje schola ludus o hodnotě věcí, dávání a braní a podobná témata. A starý si hnijou v Legolandu a já musím bejt katan! -
Jo - vono se to neposere :-)) Důležitý je, že jsme z toho všeho vylezli živí a duševně více méně zdraví...ať už to byla jejich zásluha nebo naše vlastní. Žvito by byl úplně jinej, kdyby to bylo hezký, dětství. I když sorry, nechci Ti podsouvat, že jsi měl bad childhood. -
Tak jasně, o tom žádná, já jsem to tak taky pojímala...později. Ale musím říct, že dodneška ufo podezírám, že to ve skutečnosti nebyla žádná lekce...takhle rafinovaná. Že se mu prostě nechtělo dělat loutku, tak to na to více méně náhodou navlík. Ale třeba mu křividím. -
« Re: Itchy a Scratchy
Srdce tvárné je myslím jediný, čím dokážu kyborga aspoň mírně krotit. Jednou mě jedna žena, něčí žena, co mě vůbec neznala, krutě haněla a jmény nepěknými nazývala - neoprávněně. Kyborg byl u toho - ač letitá rodinná přítelkyně, krutě s ní vyjebal a rok s n nemluvil. Že jagu by nikdy nic takovýho...jak pravili svědci. On ví, co je dobrý a zlý...je takový zvířátko. Jen deformovaný a příšerně nedůsledný a flinkovský. -
... po čase mi to došlo! ... chyba byla v tý odpovědi! ... "je mi to jedno, ňáký ... něco" ... to je to, nebyla jsi se schopná rozhodnout, nechtěla jsi nést odpovědnost za rozhodnutí ... třeba, že by se loutka pak nelíbila a pláč pak ... proto nesplněn slib! ... nejsi ochotná přemýšlet = lenost, nechceš se rozhodnout ... nic nebude! ... byl to povznášející pocit, když jsem na to přišel ... resp alespoň si myslím, že přišel.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!