Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  12:30

« Re: Mobile-net ... vaga ... mail

Dobře Ti tak! /:-))))/, nemáš drze delegovat...a vůbec něco požadovat, když se sám vzpupně rekreuješ a je necháš, aby se "ve městě zbláznili".
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  12:30

« Re: Expo Key Mystery I.

zubní kartáček, obsah ledničky a obsah baru je všech ... jsou to veřejné statky.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  12:28

« Re: začíná to dobře - brabci

To je ta kinetická energie tak strašná, že Tě může prostý brabčák sejmout? Nestraš mě, takhe se pak budu bát na motorku a zústanu vždycky jenom biker - teoretik/srdcař! Jak jsi to řešil, tu kolizi? A jak se to ustává? A bolí to moc?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  12:28

někam = nějak
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  12:26

« Re: Mobile-net ... vaga ... mail - servery

Drive, není třeba to chápat - jediný, co se s tím dá dělat, je smířit se. Kdybys měl těžký provoz, třeba bar, nefachal by taky. Kdyby někdo jiný měl těžký provoz, třeba bar, fachal by. U nás stejné. Navíc z důvodů optimalizace je spráce sítě někdo, koho jsem sice nikdy neviděla, ale kdo účtuje minimální sazby. A ne že by Novell byla zrovna moje silná stránka! Ale jak již bylo řečeno, člověk se často přiučí i profesím, se kterými nechce mít nic společného.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  12:24

... tím, že já ty servery, vždycky před odjezdem někam "totálně zahltím", že to pak "normálně zase nefunguje" :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  12:23

« Re: začíná to dobře

ne-vi-děj! ... což je nepodstatný, podstatný je, že to scorpio ustál! ... ona to totiž rána jak když dostaneš Ytongem.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  12:22

« Re: začíná to dobře II - typisch - GSM sekretářky

Bacha Drivee na to, jestli budeš takhle chtít poslat někomu mejl, kdo nemá znát Tvoje číslo, je to problém, nevím jak u Jurotelu, ale u Paegase to nejde, napíšou mejl a pošlou, ale příjemci se vždycky Tovje číslo zobrazí, anonymně to nejde.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  12:20

ad servery ... taky nechápu! Dyť je to normálně konstruovaný na těžkej provoz ... třeba v baru ... a zrovna u nás to nefachá! Teď tu smolím desítky mailů ... "tzv. deleguju" ... mozná, že je to tím! ...
  • 00 Reagovat !

foto

06.07.01  12:20

« Expo Key Mystery I.

Asi nemusím předesílat, ale s chutí do vykřičím do celosvětové pavoučí sítě: Já ty dva roztrhnu jak hady! Ráno přišli domů, vyzvednout si MD přehrávač (zubní kartáčky ne, koneckonců ani žádné nemají, používají můj) - protože jedou na víkend pryč. Proč jedou na víkend pryč? Protože "by se ve městě zbláznili".
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  12:18

« Re: začíná to dobře II - typisch

:-))) happy, happy scorpio ... co to klíče ... při offroadu z pottery vypadly ze spínačky ? nebo upadly do zapa betonu? nebo stála nad kanálem a... ? BTW paegas assistent ! to je skvělej nápad ! ... jdu poslouchat hudbu na info linku Eurotelu ... jestli taky assistent :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  12:16

Ahoj, Drive!!! Jak to je možný (kromě toho že zpestření scorpio kochací jízdy) - já myslela, že ptáci vi-děj!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  12:15

Já s tím do zančné míry počítám, že všechno tzv. mobilní bude spíše debilní a bude předvádět dokonalé performance toho, co "jinak vždycky funguje". Ad servery - mají zvláštní schopnost se porouchávat, nechápu jak to konstruují, když ani nevydrží dočasnou přeměnu serverovny na sklad šampusu, kuřárnu a chladicí místnost pro znavený staff.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  12:15

Ahoj! ...ne, to tam opravdu normálně nebejvá ... to je totiž neskutečná klika trefit něco tak velkýho (vrabce) na moto!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  12:12

« Re: začíná to dobře II - typisch

Drivee, jsem tu minutu a už se zase řežu smíchy! Pravda - řezala jsem již před tím...při řešení záhady ztracených klíčů...ale neposmívám, já jen, že to je tak nějak typický a upřímně řečeno, jsem ráda, že v tom nejsem sama :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  12:10

Vrabec na cestě ze Slap? "To tady normálně nebejvá!"
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  10:59

...ntb s sebou neberu protože 1) by nedefragmentoval 2) na biku není místa nazbyt. Beru do Tuscany Palm, jenže Palm je mrcha podšitá a s www.net se kamarádí jen občas ... je to prostě *! ...aby to nebylo tak jednoduchý, tak Palm spojení funguje přes byro servery a ty se s takřka železnou pravidelností "porouchávají" zrovna když scorpio na vaga ... Pokusím se během tripu najít nějakou net-caffé. We will see ..., ale kdyby se nedařilo, tak i na tý prťavý klávesnici to jde :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  10:39

« Re: začíná to dobře II

... dále se ke slovu hlásí titan, což je neklamným znamením, že nejpozději v sobotu začne hnusně ... a protože scorpio na vaga, tak hnusně alespoň 5 dní ... aby si užil(i) dosyta! ...nezbývá mi než se mi smát :-))
  • 00 Reagovat !

foto

06.07.01  10:34

« začíná to dobře

... krásný začátek slunečného dne zlákal scorpia k očistné cestě na vyhlídku nad Rabyní ... pohled na probouzející se přehradu byl úžasný. Cesta zpět už tolik ne ... kousek před Davlí cestu zkřížil nízko letící vrabec (asi) ... podvědomá reakce zafungovala, ale stejně jsem ho trefil ramenem. Krom škody na vrabcově životě, rameno řádně bolí. Začíná to D-O-B-Ř-E! ...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  22:28

« Re: Kuku calling - pottery swiming

Vrazi - do řady a klanět se a v hrůze třást! Cha!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…