Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Expo Key Mystery III.
Ty obědvající byly ještě pohoršený, že jim kazím chuť! (A paní z PA ten mejl psala asi půl hodiny, protože nechápala věty jako "Náhradní klíče ve křoví - klíče ve křoví v Expu" a všechno jsem jí musela osmdesátkrát opakovat.) Pozn. k mukám: Ne, skutečně to nebylo poprvé, co jagu lovila klíče v popelnici. Naposledy před nakladatelstvím Economia...v době, když všichni odcházeli domů...blbý bylo, že tam nebyly popelnice, ale kontejner...do kterého jsem musela vlézt. -
« Re: začíná to dobře - brabci
není čeho. To se nestává často! ... a dokud bude jezdit scorpio, tak si Jagu může být jistá, že všichni nevidomí vrabci se trefjej do scorpia. Navíc relaxace na nižších moto se odehrává při nižších rychlostech, tam je to všechno odmocněný na druhou :-)) -
« Re: Expo Key Mystery III.
A tam, před zraky obědvajících v restauraci Gitanes, před zraky policistů, co hlídají vjezd k velvyslanectvím, před zraky asi tak půlky obyvatel Tržiště a před zraky asi tak 300 valutových cizinců si flundra z Frýdky vykasala pomyslné rukávy a převrátila popelnice vzhůru nohama. Klíče tam byly. Byly až v té poslední popelnici. Byly úplně na dně - přesto v polenici plné. Byly mezi tím vším hnijícím, co jsem vyhodila. Ne, nebyla jsem to já, kdo je tam smetl. Ty klíče normálně dlely tam, co klíče dlejí. Pitomci je prostě omylem sebrali s sebou. -
« Re: začíná to dobře - brabci
kinetická energie relativně lehkého vrabce je značná! Kolizi jsem neřešil, na to není čas, prostě jsem se snažil "s tím nefláknout" ...na bikingu je krásný to, že když to "ustojíš", tak nikdy nevíš proč a jak, když to "neustojíš", tak už Tě to pak ani moc nezajímá. Krásný a krutý zároveň. -
« Re: Mobile-net ... vaga ... mail - servery - Novell
Tomu rozumím, principiální zatvrzelosti...bohužel ve fotokroužku, kde například Mordy si dodnes myslí, že to, co má na stole s obrazovkou, se jmenuje televize a shání k tomu koaxiální kabel, protože to nehraje (a ostatní na tom nejsou o moc lépe), je nutné, aby to Ducháček zařídil. Vždycky povolám na pomoc nějaký chlapce z chatu, většinou IT boys, ty to po telefonu diagnostikujou a jagu uvede do chodu. Když ne jagu, platí se velmi drahý extra výjezd toho systémáka, co účtuje směšné sazby. -
« Re: Expo Key Mystery II.
(pokr.). Včera v noci přišla domů, obraz zkázy...to, co nejvíc hnilo, jsem nametla do velké igelitky, to, co hnilo méně, na zem (zapřisáhla se, že po nich enbudu uklízet, z pobytů v Pottery vím, že to je zcela zbytečné), ale neměla jsem si kam dát NTB, abych napsala něco do M pro scorp. Donutila je (po velkém kafrání), ať to vezmou s sebou do popelnice, až se pojedou defragmentovat. Odešli, udeřila hodina odjezdu, klíče od Expa nikde. Prohledala celý být. Celý velmi, velmi velký byt nacházajeící se ve velmi, velmi entropickém stavu. Pak použila Paegas asistance, vyzbrojila se "na tváři lehký žal, hluboký v srdci smích" a šla kam? Šla k popelnicím. -
« Re: začíná to dobře II - typisch - GSM sekretářky
Měl by Ti v telefonu fungovat něco jako Tool Kit, kde možno odeslat krátký, velmi krátký mejl rovnou (jakože z "mobilního emailu"....což už je možná trochu redundantní, když lze použít sice nepopulární, ale funkční pidi keyboard. -
« Re: začíná to dobře II - typisch - GSM sekretářky
...dva poznatky 1) hrajou pěkně 2) ze zahraničí to nefunguje :-(( ... drive, drive, chtěl sis to ulehčit! Chyba, velká chyba ... jsi již dost protažen životem a stár na to, abys věděl, že tudy cesta nevede. ... jen pro vyvolené! samozřejmě! :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!