Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Mobile-net ... vaga ... mail - servery - Novell - 3M
Doplnění: ale je to kafe od Žida, ne ze spolku. Já už od nich nic neberu, kupuju to radši u dealerů. A to bych si z těch nádob od SprayMount, PhotoMount, DisplayMount, ReMount a jinejch, co jsem v životě od nich spotřebovala, mohla postavit Barrandovský terasy! -
« Re: Mobile-net ... vaga ... mail - servery - Novell
železo klejem přiklihovat na sklo ... vnitřní zrcátko v Expu ? ... obecně: asi něco takovýho existuje, jenže technologicky je to komplikovanější ... pokud budou takto spojený předměty vystaveny slunci, účinkům "umývačky riadu" atd... tak to sklo praskne, odlišný koeficient tepelné roztažnosti. Existuje nějaký lepidlo (s mřížkovanou tkaninou jako meziprvek) na zrcátka aut, nebo dvojstyčnou lepenku ... Ford prodává takový kousky na zrcátka. -
« Re: Expo Key Mystery III.
Myslím, že kolemjdoucí Tě považovali za blázna, co navíc ještě neví roupama co dělat a z nudy lozí po popelnicích. Výhoda Drive vs. kontejner - Drive jistě větši jagu. Jagu zanořená do kontejneru působí lidem infarkty, když vystrčí hlavu, aby se nadechla. Výhoda Drive vs. poslední lovení: ti lidé Tě neznali. Jagu vs. kontejner před Exonomií - znal mě kde kdo, z těch, co opuštěli směny...Vzledem k mé pověsti divné ženy se ale moc nedivili...prostě po prvním úleku říkali: "Dobrý večer, paní Jaguárová, jak se máte?" Už mě ani ta hamba nefackovala. -
« Re: Expo Key Mystery III.
:-))) mukáááá ... to je krutý, to je GU* SYLA ... taky se mi to už stalo ... vypadal jsem pak nedůstojně a občan v ušmudlaný šusťákovce mi nutil "pětku na kafíčko" ... to mě dorazilo a začal jsem se nekontrolovatelně smát ... tehdy dostala bránice tak zabrat, že jsem myslel, že to nepřežiju. Myslíš, že to kolem jdoucí pochopili ? :-))