Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:27

« Re: vaga - oreintační

ježíš, honem, kdy, v kolik, honem! Poznámka: Dům hrůzy také používám v souvislosti určité. Poznámka 2: V této souvislosti je to všude House of Horror.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:25

« Re: Mobile-net ... vaga ... mail - servery - Novell - 3M

Doplnění: ale je to kafe od Žida, ne ze spolku. Já už od nich nic neberu, kupuju to radši u dealerů. A to bych si z těch nádob od SprayMount, PhotoMount, DisplayMount, ReMount a jinejch, co jsem v životě od nich spotřebovala, mohla postavit Barrandovský terasy!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:23

« Re: vaga - oreintační

asi dnes večer ... přesun do domu hrůzy v South Bohemia.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:22

« Re: Expo Key Mystery III.

jasně. Dobře jim tak! ... hele, nejsme my tak trochu ujetý?
  • 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:22

« vaga - oreintační

Scorpio, kdy taking off na vaga? Zejtra už?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:21

« Re: Mobile-net ... vaga ... mail - servery - Novell

doplnění zásady 3M: ...po předložení účtenky za balík, si u nich můžeš dát kafe. Nepředložíš-li ... nepozdraví Tě ani uklízečka.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:20

Jen do nich, jen do nich! Když jsou takový, že se styděj za bezdomovce v obleku, tak ať si to pořádně užijou! Poťouchlá jagu druhdy i naschvál tyto věci...nez zrovna kontejner, ale jiné. Líbí se mi, jak se propadaj a dělaj, že tam nejsou.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:17

:-)) bezdomovec v obleku leze z kontejneru... líbilo se mi jak se všichni ti známý styděj za mě! ... přišlo mi to směšný.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:17

Zásada 3M ČR: vždycky musíš koupit celej balík. Dík za tip, zkusím to.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:15

3M to dělaj, mám tím chycenej changer v autě, drží to fest, ale koupit musíš celej balík (asi za 750,-) ... potvrzuje se 3M ... jsou divní. Doporučení: stav se u někoho kdo montuje rádia do aut, ty mi to přidělali.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:14

Syndrom bezdomovovců...takhle lidi reagujou na bezdomovce, dívaj se skrz ně, jako že neexistujou...výstřední scorpio natáčí sitcom v kontejneru...mukááá!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:12

neznali ? ... opak je pravdou! Nikdo mě ale nepozdravil, dělali, že mě jako neviděj ... mě hanba nefackuje téměř nikdy, považuju to za takový malý soukromý sitcomy. Byl to kontejner ... k ponoření se na dno nestačí ani 180 cm :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:11

Ne, nemělo by to bejt vystavený slunci...je to obraz - objekt. Možná 3M budou dělat nějakej takovej sucháč, co si s tím poradí. Nechtěj ale dávat vzorky a je s nima vůbec divná řeč.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:09

« Re: začíná to dobře - brabci

Taky těch dementních řidičů se bojí...pozoruju teď motorkáře, jak při předjíždění vždycky vyjížděj strašně velký oblouky - tam, kde to jde. Asi vědí, proč to dělají.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:08

železo klejem přiklihovat na sklo ... vnitřní zrcátko v Expu ? ... obecně: asi něco takovýho existuje, jenže technologicky je to komplikovanější ... pokud budou takto spojený předměty vystaveny slunci, účinkům "umývačky riadu" atd... tak to sklo praskne, odlišný koeficient tepelné roztažnosti. Existuje nějaký lepidlo (s mřížkovanou tkaninou jako meziprvek) na zrcátka aut, nebo dvojstyčnou lepenku ... Ford prodává takový kousky na zrcátka.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:06

Myslím, že kolemjdoucí Tě považovali za blázna, co navíc ještě neví roupama co dělat a z nudy lozí po popelnicích. Výhoda Drive vs. kontejner - Drive jistě větši jagu. Jagu zanořená do kontejneru působí lidem infarkty, když vystrčí hlavu, aby se nadechla. Výhoda Drive vs. poslední lovení: ti lidé Tě neznali. Jagu vs. kontejner před Exonomií - znal mě kde kdo, z těch, co opuštěli směny...Vzledem k mé pověsti divné ženy se ale moc nedivili...prostě po prvním úleku říkali: "Dobrý večer, paní Jaguárová, jak se máte?" Už mě ani ta hamba nefackovala.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:03

naštěstí se kamikadze vrabců vyskytuje nepatrné procento.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:02

:-))) mukáááá ... to je krutý, to je GU* SYLA ... taky se mi to už stalo ... vypadal jsem pak nedůstojně a občan v ušmudlaný šusťákovce mi nutil "pětku na kafíčko" ... to mě dorazilo a začal jsem se nekontrolovatelně smát ... tehdy dostala bránice tak zabrat, že jsem myslel, že to nepřežiju. Myslíš, že to kolem jdoucí pochopili ? :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:01

Scorpio, technický dotaz...včera mě napadlo nějaký dílo v posteli, ale potřebuju nutně nějaký lepidlo, který je schopný třeba slepit blok motoru...prostě přiklihovat železo někam, například na sklo. Exituje to?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  12:59

Oprava: pokud bude jezdit scoprio a jagu, všichni nevidomí vrabci si harakiri úkoly rozdělej na polovinu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…