Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:07

« Re: vaga - oreintační - stres

patal = ptala
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:07

« Re: Itchy a Sratchy podruhé

:-)) Spraví mi to tak, že mi do oka nakape kapky do nosu...jako to dělá sobě.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:06

ne, to ne ... to je z toho filmu ... patal ses na to ne? ... nebo chyba u mě v brainu? ... (zucherové, výpadek.)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:05

« Re: Itchy a Sratchy podruhé

to je unavený oko ... špricni do něj trochu mount spreje a zavři víčko ... v pondělí Ti to Kyborg spraví.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:04

Jagu nerozumí...říkáš jím "Připoutejte se, prosím", když jde do tuhýho? A reakce?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:03

Připoutejte se, prosím! ...v obdobné podobě jsem to začal praktikovat na nejasné odpovědi staffu ... neskutečný účinek!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:03

Myslím, že seznam vět, které se díky specifické poruše vnímání vysvětluje jako STOP WORKING je u staffu poměrně dlouhý. U našeho tedy ano.
  • 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:01

« Itchy a Sratchy podruhé

Ďábelsky mě svědí oko! Exitují oční vši? Pokud ano, dozajista je jejich jediná kolonie na světě Auf dem Markt.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:59

Kdo to vlastně...Zucherové? Výpadek.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:59

exactly. ... tady na staff hláška NO PANIC ... funguje nepředvídatelně. Zpravidla přestanou řešit všechno ... překládaj si to jako ... STOP WORKING!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:57

« Re: Expo Key Mystery III. - ujechanyje - více titanu! - M

Sichr. Kyborgové mají jen jeden triumf: hrubou sílu manuální. Což je šum mouchy v titánských uších.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:57

:-))) Q: "kdy budem přistávat?" A: "to vám nemohu říct" ... Questionet: "...mě můžete, já jsem lékař" :-))))) ...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:54

... chápu ... snad na vaga bella-mail-machinu najdu ... když ne, tak po vaga! ... nyní zásadní nesouhlas. My jsme TITÁNI ... asimilace se nepřipouští! ... Kyborgové, ty ať si klidně asimilují. MY NE!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:53

:-)) díky! Řeknu jagu recept na stres (pro robůtky) - inspirován filmem Připoutejte se, prosím. Když to začíná, řeknu: DON´T PANIC. Když jde do tuhýho a začínaj se rozpadat, řeknu: OK - PANIC! A překračuju díly.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:50

Píšu Ti takovej mejl na pokračování, kterej ale zatím nebyl odeslán, protože určen na vaga. Odeslat není jak. Kyborg se mi podíval na disketovou jednotku. Vím, že jsem s tím už trapná, ale je to fakt. Odpor je marný, my jsme kyborgové, budete asimilování, vznáší se na Tržišti. Oprava možná až v pondělí, nemůžu to vysát z NTB.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:50

:-))) tak! ... popis opět přesný! řešení rovněž! ... potlesk! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:48

No, vliv stresu na většinu lidí, co znám já, připomíná takový ty robůtky z kreslenejch seriálů: jak se jim začnou dělat kolečka a hvězdičky okolo hlavy a pak mávaj nekoordinovaně ručičkama a nožičkama a pak jim jde kouř z uší a pak zaprskaj a rozpadnou se na tisíc kousků a sesypou na díly. Zábavné. Je třeba díly překročit, co překáží odkopnout do kouta a pokračovat nerušeně v řešení problému.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:47

« Re: Expo Key Mystery III. - ujechanyje - více titanu!

do M? ... žádný další nepřišel .... Bille ?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:45

« Re: Mobile-net ... vaga ... mail - servery - Novell - 3M

to je normální. Když je někdo dlouhou dobu king v odvětví(ch) ... v podstatě monopol ... tak holt z toho jednou zblbne.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  13:44

« Re: Expo Key Mystery III. - ujechanyje - více titanu!

Fakt? Já ho neznám...ale Kuku se s ním paktuje a říkala, že dobrý muž. BTW - včera se kuku s nasazením všech sil vyvlekla...a to mě lákala na plněný papriky...koupání stejně neproběhlo. Více napsala do M.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…