Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:52

« Re: Just a minute - sticky

:-))) žádný tyhle udělátka nemůžou fungovat ... protože je nevymejšlej lidi co to pak budou používat. Příklad ... motojezdci mají možnost zakoupiti sobě takovej baťoh v němž integrován rezervoár na rozličné tekutiny (když se jede kláda bývá zpravidla žízeň) ... hadička je vyvedena tak, že se to s takovým udělátkem protáhne spodem do helmy. Potud to funguje ... resp. pokud do toho jeden nenaleje pivo ... to pak vypadá jak hrbáč a helma se poctivě plní pěnou a šplíchá to kolem a teče všude a ... vůbec to vypadá divně, nedůstojně, směšně. Jenže i bez piva je o zábavu postaráno. Po jízdě bolívaj záda a vůbec je osoba taková skřívaná ... i předkloní se ... jasně, že tam není "sací" ventil ... :-)) na co myslel, ten co to vymejšlel.
  • 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:48

« Confession of an advertising woman

Nikdy jsem nečetla Babičku! Jak mě to napadlo zrovna teď? Nevím.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:46

« Re: Just a minute

Myslím, že jagu nebude za scorpio ženou dlouho pokulhávat. Koneckonců - pan Charouz nekrade a kadžá koruna mu je dobrá.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:43

« Re: Just a minute - sticky

Minulý týden jagu obdržela darem od Sůvy takvoy to americký pítko do auta. Hodně velká nádoba na hodně limonády a hodně ledu, víko s dvěma otvory, brčko jako husí krk - piješújeden otvor volný. Chceš utemovat - zasuneš druhý konec brka do druhého otvoru. Nebyl dobrý nápad provádět zkoušku těsnosti za jízdy v autě překlopením plné nádoby dnem vzhůru!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:40

take it easy, scorpio žena jezdila nějakou dobu Expem ... i tam se jí to povedlo ... jak ? ... to jsem nepochopil, ale povedlo. A to je hlavní! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:38

« Re: Just a minute - Mr Hnědý

...asi na tom něco bude, kolega to taky ohřával ... většinou na víku od motoru. Jenže on na to víku ohřával všechno ... tvrdil, že auto, který má motor zakrytej deklama z vrchu není auto, ale angličák.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:38

Ha, Expo, do toho vlezeš a už nevylezeš! Produkty Tě nepustí! Lidská kůže-Kola-Expo kůže lepší 3M! Výhoda Expa: má řezní jak wartburg. Pod volentem. Kola se tam zvrhává relativně špatně. Ale všechno jde, když se chce.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:36

koeficient šugrovitosti se zdá být nižší asi o 30% ... hlavně v tom není mlíko, takže "...se to pak v autě tolik nelepí". Na to expert scorpio žena ... když jezdila s automatem ... tak tu v automatu pan hnědý, tu zmrzlina z kelímku, tu cola ... automat si pak co chvíli dělal co chtěl.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:35

« Re: Just a minute - Mr Hnědý

Mikro ze spřátelené obchodní skupiny: Panáčkové - drsňáčkové. Ujížděli na tom, že si kupovali Mr. Hnědý po KARTONECH, který pak vozili v KUFRECH, protože jim to ICe Coffee chutnalo nejvíc prohřátý od slunce.
  • 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:33

« Bille?

Viléme? Jarmilo?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:32

Však já vím...packagingy sleduje mopslík s velkou vehemencí. Vyzkouším. Koeficient šugrovitosti nižší než u Pan Hnědý - Stará Klasika?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:30

pan Noir hnědý ... relativně ujde... má nejlepší packaging ... takovej titanově kovovej :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:29

Toho jsem netestovala... zato jsem testovala Pana Hnědýho verze Cappuccino. Doporučení: jeden poblitý zkušební jezdec stačí. Netřeba dalšího testování - když budeš mít potřebu, zažeň ji.
  • 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:27

« Are U

boiling coffee 2?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:27

tu zase srkám pana hnědýho ... Noir ... to honosně nazývaj.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:24

Už prolévám hrdlem. No, spíš tak saju...s tváří zkřivenou hnusem a Illy absťákem.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:23

« Re: vaga - oreintační - stres

Samozřejmě, že to nefunguje. Jediný, co mi to přináší, je dobrý pocit, že něk-te-rý věci umím spočítat dobře. Když za tu hodinu přijdu, tak se mi naskytne pohled na zmučené tváře a věty typu "To se fakt nedá, fakt nedá, to je vo hubu."
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:20

« Re: vaga - oreintační - stres

Ad Murphy? ...a pomáhá to? ... tady ne! ... tad to "očekujou" s dovětkem "...to musí skončit průserem" ... někdy přihoděj "...jako vždycky"
  • 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:19

« Just a minute

musím kafe honem uvařit...už teď se mi z něj ale obrací víko.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:18

« Re: Itchy a Sratchy podruhé

Dost dobře nerozumím tomu, jak to, že tento člověk ještě žije. A teď mobilů, co zničil...a záchodovejch mis...ta osoba je schopná zakoupnout a hlavou destruovat pancéřové dveře.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…