Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Just a minute
Vono si nevybereš. V Horákovi nedělaj automaty, Beni je parta podvodníků, Motol vypadá divně, nkěde to servisovat musím, tady se aspoň s těma chlapama znám léta, všechno je vždycky hned, nikdy na nic nečekám, nejdýl jsem měla auto v servisu 24 hodin (minule, jak zešílelo a na mizinu mě přivádělo spotřebou)...a pak taky když mi ten kamarád motrokář zrušil Oriona tak, že škoda větší než pořizovací cena nového...ale to byla jiná kauza. -
« Re: Just a minute - sticky
:-))) žádný tyhle udělátka nemůžou fungovat ... protože je nevymejšlej lidi co to pak budou používat. Příklad ... motojezdci mají možnost zakoupiti sobě takovej baťoh v němž integrován rezervoár na rozličné tekutiny (když se jede kláda bývá zpravidla žízeň) ... hadička je vyvedena tak, že se to s takovým udělátkem protáhne spodem do helmy. Potud to funguje ... resp. pokud do toho jeden nenaleje pivo ... to pak vypadá jak hrbáč a helma se poctivě plní pěnou a šplíchá to kolem a teče všude a ... vůbec to vypadá divně, nedůstojně, směšně. Jenže i bez piva je o zábavu postaráno. Po jízdě bolívaj záda a vůbec je osoba taková skřívaná ... i předkloní se ... jasně, že tam není "sací" ventil ... :-)) na co myslel, ten co to vymejšlel. -
« Re: Just a minute - sticky
Minulý týden jagu obdržela darem od Sůvy takvoy to americký pítko do auta. Hodně velká nádoba na hodně limonády a hodně ledu, víko s dvěma otvory, brčko jako husí krk - piješújeden otvor volný. Chceš utemovat - zasuneš druhý konec brka do druhého otvoru. Nebyl dobrý nápad provádět zkoušku těsnosti za jízdy v autě překlopením plné nádoby dnem vzhůru!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!