Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  15:15

« Re: Farwell to Army

:-))) měj se krásně! ... kontakt máš, budu na Tě myslet! 16/7 budu zpět ... maybe sooner ... když nebude už bavit. See U soon. Díky za vše, vše skvělé, radostné ....dokonalé! ... Jsi S-K-V-Ě-L-Á ! ...ahoj my best friend.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  15:13

« Re: Just a minute - sticky - hadička

"Pustě nás k našim kotletám nebo zavoláme Zapovi!!!"
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  15:12

:-)) zas ty muka ... kotlety všude, česnek taky, blekotali by jsme, ... a nesli by nás jak kámoše z banky ... mukááá.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  15:11

bestie :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  15:11

K čemuž nutně zapotřebí privátního megamarketu, protože z Tesca by nás vyvedli ještě před ujedením!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  15:10

dobře Ti tak :-)
  • 00 Reagovat !

foto

06.07.01  15:09

« Farwell to Army

Drivee, krutě se mi nechce, ale budu muset zahájit loučící rituál - mám nutné řízení ve městě :-))), neodkladné. Loučení bude velké, protože se mi bude tesknit.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  15:09

:-))) ... tak bych chtěl jednou skončit! Ujíst se kotletama a zadusit se česnekovou omáčkou! ... úchvatné! ...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  15:06

Drive, muka, to je strašlivý obrázek...osoby nedobytně, neprodyšně uzamčené v soukromém hypermarketu válí se v kotletách a polévají česnekovou omáčkou!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  15:04

:-))) já taky! ...ale vymyšleno to už máme, ne? ... ten privacy hypermarket.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  15:03

Parciálně ano...i když pravé tytí si představuji poněkud dramatičtěji!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  15:02

« Re: Just a minute

aha, gut. Snažím se vyhýbat...cola, zmrzka, brambůrky, popel a kafe zatm stále v nepříjemných, ale neškodných oblastech sedadel, podlah, postranních kapes a nápojových úchytů a odkládacích prostor.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  15:01

je. btw ... už z toho tyjem.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  15:00

tak jsem to nemyslel. Pravda, že v čechách s fordem jedině do Charouze. Myšleno, že strkat peníze do oprav, kterým je možné se alespoň trochu vyhnout, je neveselé.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:59

A opět narážíme na slibné téma: koupí se všechno. Není na čase z toho začít týt?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:58

Vono si nevybereš. V Horákovi nedělaj automaty, Beni je parta podvodníků, Motol vypadá divně, nkěde to servisovat musím, tady se aspoň s těma chlapama znám léta, všechno je vždycky hned, nikdy na nic nečekám, nejdýl jsem měla auto v servisu 24 hodin (minule, jak zešílelo a na mizinu mě přivádělo spotřebou)...a pak taky když mi ten kamarád motrokář zrušil Oriona tak, že škoda větší než pořizovací cena nového...ale to byla jiná kauza.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:56

tvrdá realita! ... ta helma je pak na výměnu. Vcelku drahá sranda ... tenhle baťoh.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:55

« Re: Confession of an advertising woman

:-)) brain je nevyzpytatelnej.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:54

To je jak ze Simpsnů! Vítejte u pořadu "I can not believe they inveted it", tady je Troy McLure!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  14:54

pan Charouz je veskrze zajímavý člověk. ... ale koruny do něj nesypat ... radši si za ně užívat ... jo, ta výměna elektroniky není zrovna za hubičku. That´s life.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…