Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: dům - výslech
další: "no uvnitř jsme moc neřádili (pozn. co to je MOC NEŘÁDILI?!?), ta vypadala, že je nějak nakřivo, tak jsem jí rovnali a ty dveře to nějak ... no prostě to Šogun (další týpek) trochu posral, no! ... hele mi to vopravíme, .... ale až za tejden, teď jedem na šumavu (do domu hrůzy)" ... tam naštěstí nelze zničit mnoho. "...mě napadlo, se zastav pro pivo u pumpy, maj tam chlazený" ... "tu ledničku fakt vopravíme!" ... hmm a co zbytek škod? ... "hmmm... co jsem eště zmršili? ..." SEZNAM: věž, židle, stůl, bordel všude, rozbitý okno, koupelny ... no mírně řečeno silně ušpiněné ... venkovní pompeje! ... "hmm, já ti tam pošlu Pyra s Šogunem ... voni to zmršili, tak to vopravěj... jsou to *, sem jim to říkala, že se nemaj chovat jako prasata..." -
Další poznatky: A) nikdy nepouštět do domu nikoho, kdo se jmenuje Pyro, a to ani do betonového domu, ve kterém není nic než - beton B) Puberťáci, ať mají klidně přezdívku Pyro, neuměj zapálit v krbu, kamnech nebo na ohništi pomocí papíru, dřeva a sirek. Nikdy. Asi je v těch polenech málo čipů. -
...náhradní odpověď(i): "se snad moc nestalo ne?", "nemohli jsme najít tekutej podpalovač, no, si Pyro (jeden z nich) myslel, že je jako dobrej nápad nahradit ho benzinem ... no pak se ukázalo, že to byla *, ale barák neshořel, to sme vohlídali ... ". "kdybys tam měl ten tekutej sráč, se to nemuselo ... nemuselo to oniště a pergola lehnout popelem ... hele ale klid, hasiči přijeli fakt rychle! ... tvrdili, že to tam znaj .... si je už párkrát volal, ne? ... hahá, nekecej, že ne! ... říkám, kdyby tam byl ten sráč, tak to nemuselo ........ ". Jo a Pyrovi jsem nadávala, že hulil v garáži, když pouštěl mašině žilou ... kde jinde sme měli vzít benzín, ne? ... vidíš, klika, že mu to tam nebouchlo ..." JÁ JE ZASTŘELÍM !!!! VŠECHNY !!! -
« Mordechajovna
Usádlila jsem se v Mordechajovně, přísně střežený místnosti, od které mám naštěstí klíč - jedinej počítač, co tu evidentně dneska funguje, je na stole člověka, který neví, co mu to tam tolik překáží. Ten chlap tu má ale světla, to jsem netušila, že v HP je taky nějaká kobka, do který jde slunce!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!