Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  19:50

« Re: Mordechajovna - always the sun

hahá ... rozumím! Místo sluncem, tíhou sandemana a ušlechtilýma ideama prostoupené!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  19:47

« Re: Mechanické práce - S-kit

požilo, ale bohužel scorpio je proti těmto a podobným prefabrikátům tvrdě imunní. Never mind! ... pár (při 16 jsem to přestal počítat) zastávek to vyřešilo, akorát teď je mi trochu blbě. GU*
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  19:44

« Re: dům - výslech

další: "no uvnitř jsme moc neřádili (pozn. co to je MOC NEŘÁDILI?!?), ta vypadala, že je nějak nakřivo, tak jsem jí rovnali a ty dveře to nějak ... no prostě to Šogun (další týpek) trochu posral, no! ... hele mi to vopravíme, .... ale až za tejden, teď jedem na šumavu (do domu hrůzy)" ... tam naštěstí nelze zničit mnoho. "...mě napadlo, se zastav pro pivo u pumpy, maj tam chlazený" ... "tu ledničku fakt vopravíme!" ... hmm a co zbytek škod? ... "hmmm... co jsem eště zmršili? ..." SEZNAM: věž, židle, stůl, bordel všude, rozbitý okno, koupelny ... no mírně řečeno silně ušpiněné ... venkovní pompeje! ... "hmm, já ti tam pošlu Pyra s Šogunem ... voni to zmršili, tak to vopravěj... jsou to *, sem jim to říkala, že se nemaj chovat jako prasata..."
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  19:40

« Re: Mechanické práce - S-kit

Ad vyčerpání specifickým druhem dehydratace: požilo Scorpio pro tyto případy určené tablety?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  19:37

« Re: Mordechajovna - always the sun

Kdepak, slunce tu už taky tak půl hodiny nesvítí...spíše by se dalo říci, že se místní topoly ohýbají až k zemi. Ale jako hypoteticky, že kdž je třeba Scorpio na dovolený, tak by sem mohlo to slunce jít.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  19:35

Další poznatky: A) nikdy nepouštět do domu nikoho, kdo se jmenuje Pyro, a to ani do betonového domu, ve kterém není nic než - beton B) Puberťáci, ať mají klidně přezdívku Pyro, neuměj zapálit v krbu, kamnech nebo na ohništi pomocí papíru, dřeva a sirek. Nikdy. Asi je v těch polenech málo čipů.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  19:34

« Re: Mordechajovna

slunce ?... u Tebe svítí slunce? ... tady už půl hodiny ne ... prostě Scorpio weather! Přijel a slunce přestalo svítit na českou zem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  19:32

Hahá....se poseru! To známe! Důležité poznatky: A) můžeš za to Ty, protože jsi nedohlédl na dostatečné zásobení domu pevným podpalovačem a hasicími přístroji B) Zastřelit je nepomůže.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  19:32

« Re: Mechanické práce

Promiň, ale je to krutě pomalý ... a taky hledám písmenka na klávesnici :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  19:30

...náhradní odpověď(i): "se snad moc nestalo ne?", "nemohli jsme najít tekutej podpalovač, no, si Pyro (jeden z nich) myslel, že je jako dobrej nápad nahradit ho benzinem ... no pak se ukázalo, že to byla *, ale barák neshořel, to sme vohlídali ... ". "kdybys tam měl ten tekutej sráč, se to nemuselo ... nemuselo to oniště a pergola lehnout popelem ... hele ale klid, hasiči přijeli fakt rychle! ... tvrdili, že to tam znaj .... si je už párkrát volal, ne? ... hahá, nekecej, že ne! ... říkám, kdyby tam byl ten sráč, tak to nemuselo ........ ". Jo a Pyrovi jsem nadávala, že hulil v garáži, když pouštěl mašině žilou ... kde jinde sme měli vzít benzín, ne? ... vidíš, klika, že mu to tam nebouchlo ..." JÁ JE ZASTŘELÍM !!!! VŠECHNY !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  19:30

« Re: Mechanické práce - hola?

Scorpio?
  • 00 Reagovat !

foto

15.07.01  19:29

« Mechanické práce

Některé mechanické činnosti, jako například tupé mačkání ovladače Reload prý mohou být ukidňující. Kdo si to myslí, proboha?
  • 00 Reagovat !

foto

15.07.01  19:27

« Mordechajovna

Usádlila jsem se v Mordechajovně, přísně střežený místnosti, od které mám naštěstí klíč - jedinej počítač, co tu evidentně dneska funguje, je na stole člověka, který neví, co mu to tam tolik překáží. Ten chlap tu má ale světla, to jsem netušila, že v HP je taky nějaká kobka, do který jde slunce!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  19:24

« Re: Nespat! - bill je vůl! .... M

A je tam text? nebo jen okýnka a divný značky? Ad after the 6 - ještě tam máš jeden. Není hotovej. Dopíšu dnes, at least I hope so.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  19:22

« Re: Grrrrrrrrrrrrrr

Není to vopravdu T3, to tu snad není, myslím, že jen over the ocean, ale máme cable, co by ml mít stejný paramatery přenosu. Nemá.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  19:21

« Re: Grrrrrrrrrrrrrr

??? T3
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  19:20

« Re: Nespat! - bill je vůl! .... M

poslední je "missing part" 13/7/01 ve 20:00. Part 6 dorucen.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  19:19

« Re: Nespat! - bill je vůl! - M check

Ty přílohy nečti, je to na sto let, jen koukni, jestli jsou OK, please.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  19:18

« Re: dům

Hluboce Ti rozumím! Záda rozpíchaný od šroubováku, bez jedinýho počítače, vana puberťákama umytá sprchovým gelem baby Doll, všechno, co jsem měla, už bu´d neexistuje, nebo bylo zničeno!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  19:17

« Re: Nespat! - bill je vůl!

počkat, zkontroluju M.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…