Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Houston - come, come - lísteček - hrachor - strawberry d
ééé II. ... to je taky zvrhlost nejvyššího stupně ... do Haagu jsem se ale neobrátil, ale když síly spojíme, tak by sme třeba mohli "položit" Gurmán na lopatky! ... už to vidím: "navědomost se dává, že jest zapovězeno mršiti lahodné strawberry jejich zatěstováním" ... a další. Porušitele by jsme pak házeli do Vltavy ... jak jinak než z Karlova mostu :-) ... ale s tou vychytávkou, že na Kampě by jsem je bydlem sráželi zpět do proudu! -
« Re: Night
Pošlu Ti číslo! Pošli na něj nějaký motorkáře! Oprav, nebo tě rozjezdíme! Ho zabiju!!! Včera jsem mu poslala (vypil mi gatorade, náhradní sice donutila koupit, ale i ten vypil) sms "Kybrog Mordechaj, spolehlivý jako vždy! Teda Kyborg, Tvoje slovo, to je teda fakt berná mince! Nevadí ti, že jsi za idiota?"....následovala vzteklá odpověď, pak moje ironická kontraodpověď, pak sms "prto Tebe bych chcípnul, tak mě třeba zabij" a pak asi hodinový telefonát, kdy mi kyb plakal do telefonu a říkal, že by pro jagu chcípnul...co mám na to říct? Zase jsem mu to odpustila! Ale NTB mu nevodupustím!!!! Ne, ne, protože Scorpio se těší! -
« Re: Houston - come, come - lísteček - hrachor
Těchto zvěrstev známe hodně! S jedním jsem ale u mezinárodního soudu v Haagu nepcohodila, nebylo uznáno jako zločin proti lidskosti - nikdo se mnou nesouhlasí! Jagodový knedlíky. Připadá mi zvrhlý brát krásný, čerstvý, voňavý jahody a strkat je do nepolknutelnýho těsta a pak je - VAŘIT! -
« Night
Včera! Včera přišla Jagu na tržiště s brašničkou do Agipu...NTB rozložila...a i když fungoval v byru, ani ťuk! jakýkoliv pokus otevření souboru s názevm "deníček 7", potažmo jakéhokoliv wordového soburou, potažmo jakéhokoliv textové editoru, přesněji řečeno jakéhokoliv programu, skončil neúspěchem. Kyborg prej "o víkendu opraví" To už říká od minulýho čtvrtka! Jestli nebudu moct psát o wocheende, tak budu pěkně vzteklá jagu! -
« Re: Houston - come, come - lísteček - hrachor
Nebudu...jen veselou...přišla do Pottery na oběd nedělní, Mordy již od branky dožadoval se ať mu řeknu, jestli miluju kopr. "Co blbneš, víš sto let, že kopr nesnáším?" . "Tak to řekni v kuchyni!" Frau Mordy udělala oběd, striktně zakázala Kybovi a Mordymu se tknout, dokud nepřijedu, aby na mě zbylo....tvrdila, že miluju kopr. Něvěřila jim. A tak ho dalal do všeho, do všeho, do všeho, do koprovky, do polívky, na lososa, do omáčky do salátu! Celej barák smrděl koprem, nemohla jsem tam ani vkročit! Konec koprové příhody, už mlčím o odporné rostlině. -
« Re: Technologická
Proto mám pořád ty potíže s vizitkama.... když je frmol, dost často si nemůžu uvědomit, jako co za kterou firmu kde jsem! hahá. Naštěstí zbavila se, odstoupila, ruce umyla nad jednou...ble, to byl taky humus. Docela škoda. Mohla bejt dobrá. Kdyby se do toho nesrali ty, co se do toho srali. jagu, mluvíš řečí nejasnou! Jasnou nemůžeš, zde...to Tě ale neomlouvá! Už mi zase hrabe! Kdo slepš koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin...rezidua včerejší noci s Himpulsem.