Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: dům - výslech - Pyro a Šogun a Kyborg a ostatní mor
nemyslím! Vše zničeno, tam kde byla anglická zahrada - spoušť, bazén?... radši se ani nedívat, ohniště ... Mars vypadá líp!, garáže ... ha ...kupodivu se obešlo bez na první pohled patrných škod! Zvláštní! Velmi zvláštní! Až tak nenormálně zvláštní! -
« Re: Mordechajovna - always the sun
Banda nepodarků...hahá, to je přesný! *, Scoprio, co děláš s tím počasím, v celým HP mlátěj dveře a okna, ač prokazatelně zavřená! Obloha ocelová...víš, co to znamená? Že nebudou moct uklízet! Protože to se v dešti nedá! (Ad kauza saunovací domeček - dosud nenatřen! Buď je vedro, nebo prší, nebo v celým Strawberry a okolí nejsou žádný ukrajinci). -
« Re: dům - výslech - Pyro a Šogun a Kyborg a ostatní mor
BTW - myslíš, že byl v Lego led, i když jsem ho dala dělat plnou lednici? Myslíš, že tam byla Plzeň, co jsem koupila Mordechajovi a dala chladit? Myslíš, že tam byla moje úchylná drsňácká malinová fanta? Myslíš, že tam byla oříšková zmrzlina Movenpick za 180 korun, co jsem koupila pro všechny? Myslíš, že někdo zalil bazalku, co jsem tam zasadila těmahle svýma rukama, jakkoliv gardening nenávidím z duše? Myslíš, že se neztratila taška mejch cenejch knížek, co jsem z nich kyba učila na maturitu a který "mi tu nechm, já bych si to chtěl projít"? -
« Re: Mordechajovna - always the sun
ano! neřešit a tnout! Tnu do bandy nepodarků! ... ad kohouty ... nekapající! Ukliděj (snad) bordel, na nic dalšího nesáhnou! Jsou na cestě! Třeba natrénovat poker-face ... po vaga! Žena naštěstí vyrabovat hajprnovu ... klika ... pokud je nezabiju já, zabila by je ona! -
« Jména
Jedinej rozdíl mezi puberťáma přidělenejma Tobě a mezi puberťákama přidělenejma mě je v tom, že si dávaj jiný jména! ty moji všechno končej na -Y (Prochy, Strny, Šimy, Maxy, Stachy, Šeby, Kosy)...no, maj tam vlastně taky "Maso", "Źíla" "Vargoš" a snad ještě pár...ale to je výjimka. -
« Re: dům - výslech - Pyro a Šogun
vím, stydím se, hlavu plnou ideálů po vaga a nějak jsem nedostatečně rychle "přesvičnul" do reálu. Co mě pobavilo: "v době, kdy většina auto/moto národa nakupuje ve fetišárnách i vánoční dárky a sám jsem osobně několikrát tuto bandu na výhodu fetišáren upozornil :-) ... teď se mi to vrátilo jako úžasný zjištění a revoluční nápad ... ale ...DOBŘE MI TAK! -
« Re: dům - výslech - sauna - šutry - Pípa
Výchovné práce nepomohou! Nadělají při nich ještě víc škody! A navíc budou "sedřený, jak tu dřeme" a zlikvidoujou Ti všechno v ledničce, baru, spižírně i na hotovosti! V M psala zoufalý výkřik: Voni jsou jak mor! A proti moru taky celý staletí nebylo odvolání. A proti puberťákům penicilín nezabírá! -
« Re: dům - výslech - sauna - šutry - Pípa
Q: "co ste dělali v sauně?" A: "promiň, víš von Pípa lemtal pivo a ty šutry tím asi polejval, že prej to viděl v německu a známejch ... teda von si nebyl moc jistej, jetli to polejvali pivem, ale že prej to bylo v takový podobný flašce ... tak to zkusil ... hele ale vono to funguje, ... vožrali se dřív ... a nějak vytuhly ... tak sme je polejvali vodou ... někdo tam tu plastovou flašku asi nechal na těch šutrech. Hele ale ty kluci to rozdejchali úplně v pohodě, akorát sme tu koupelnu už nestihly uklidit ... já tam pošlu radši i Pípu ... jsou to paka. ..." ... co mám dělat, mám ej zastřelit teď, nebo jim uložit nějaký výchovný práce? Asi je zabiju hned! -
« Re: dům - výslech
"voni se ty idioti vožrali, já za to nemůžu, že neuměj chlastat", "Strny dal prostě udělat hemenex do mikrovlnky, ale von je blbej, takže nevěděl, jak na to- to se ale vyčistí, ne? A neříkej mi, že když to dáš na tejden na zhradu vyvětrat, že to nevyvětráš! "my sme si prostě chtěli zapnout v pátek saunu, ale jak blbě vidím, tak jsem si v neděli nevšim, že jsou votevřený dveře, protože už byla tma"..."Dumbrák prudil, tak jsme mu chtěli něco pusit, jenže jak byl Prochy divnej, tak do toho emdéčka upad" "se zase tolik nestalo, já to vopravím, prosímtě neělej scény" "my sme ty kytky zalejvali každej den, ale voni ňák hrozně pily, takže uschly"...hahá. To všechno známe!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!