Mercedes Benz W123, W124, W126
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Mercedes-Benz
-
« Re: Hnusny prazdniny :-(
Tu 280 jeste nemam, prece je to dost penez. Jen sonduju, jestli by do toho nekdo nesel se mnou. Dnes rano jsem se na to byl kouknout, kastle je dost solidni, par musek na ni je, ale zadna hruza. dokonce bych to ted mohl postavit na dieselove papiry i s motorem 240D. Auto je v tmave stribrne metalize, interier je tmave modry velour, je tam elektricky sibr, nezavisle topeni, ABS,nivo a airbag.Me by z toho zajimalo ABS, Nivo a motor s prevodovkou, mozna i to topeni.Technicka plati do 7.02. Toho myho Langa mam nafocenyho pred renovaci, ale zverejnovat to jeste nebudu, samozrejme az to bude hotovy udelame takovou malou "reportaz" -
« Re: Hnusny prazdniny :-(
Ty jsi skocil do ty 280E ??? To nechces pockat na nějakou s klimoškou ? To budeš přehazovat i airbag ? No tak to si mákneš :-))) Jinak to je celkem super nápad s tou kastlí W126, že bych taky něco takového udělal ??? Jenom nemám bazar :-( Ale kabrio by z toho bylo hezký, bylo by to jako ty ameriky jak jsou čtyřdvéřové cabria :-)) Videl jsi stránky W123 ?? Škoda že ještě nejsou na Netu, snad dnes. Už mám plno info na W116 a historii taky, takže můžeme začít makat na stránkách W116 a pak W114/5 :-)) Hezky se nám to rozjelo co ??? Jen aby také bylo více přístupů, snad po těch zasranejch prázdninách až bude pršet a padat sníh, tak bude více lidí na netu ... Udělěj nějaký foto W126 500SEL, před lakem abysme měli co dát na web. Bude to určitě takový hezký obrázkový příběh. Už víš co k těm fotkám napíšeš ??? Ondra -
« Hnusny prazdniny
To vis, zacinaji prazdniny a dovolene, tak nikdo nesedi u pocitace ani se nevrta v aute jako my. Rozebiram tu 280SE, jde to hezky, dokonce i na kastli mam zajemce-chce z toho udelat kabriolet a dat to jako poutac na autobazar. Jinak-nevis o nekom, kdi by chtel super kastli na piano a doklady s TK2002 na 280E? -
« Re: Mercedes fórum v CZ !!!
Ahoj !!! No v plný parádě to nevím zda se předvedu, stále jsem nebyl v MB aby mě to napíchli na PC a zjistili závadu na motoru :-(. Jinak určitě znáš adresu našich Mercedes W126 stránek, tak na rozcestnik Mercedes se dostanes, kdyz nebudes psat typove oznaceni, tzn. pouze : ...cz./mercedes nic vic. Těším se na pokec. Promin ale stale neni nejak cas vcera jsem delal do noci. Omlouvam se. Ondra -
« Re: W 124 - taxi
O tom jsem v životě neslyšel, my jsme měli 200D taxi, a vím že se to liší základně jinou barvou - slonová kost, pak třeba popelníky na zadních sedačkách, polstrování koženka - nejčastěji krémová, nebo tmavě zelená. Ale další detaily nevím, ale asi to bude pravda to co říkaly v MB. Nejlepší je vyndat stará ložiska a podle jejich rozměru objednat nová :-) -
« W 124 - taxi
Může mi někdo upřesnit, čím se W 124 v provedení taxi (motor 200 D) lišil od normálního provedení. Známý totiž prováděl nákup některých dílů v Německu (jednalo se právě o 124) a byl prodávajícím dotázán, zda se nejedná o provedení taxi (jednalo se o ložiska do kol). Bylo mu vysvětleno, že do provedení taxi byly některé náhradní díly dimenzovány na větší zatížení, především se prý jednalo o podvozek. -
« Re: Bouračka
Bohužel foťák jsme u sebe neměli, ty fotky dělal kamarád až potom, no ten Favorit byl skro na odtah, docela se divím že chladič na to jak tam byl zkroucený, tak netek. Třeba toho Favorita někde uvidím a hned ho sjedo vyfotit. :-) Jinak auto už je skoro hotové, dnes jde do laku. Cca 1 týden na opravu, to je super ne ? Ondra -
« Re: ?
To já zase dělám 524TD, rozebral jsem jich už 11 a W201 - už jsem usmrtil a rozebral jednoho 2.0D komplet, druhýho 2.0D mám teď čerstvě načatýho a příští tejde přibyde další 2,5D. Chci se zeptat pro bráchu, ten má piáno. Potřeboval bych pro něj levej roh zadního nárazníku - ten plastovej a hlavně s tím kovem uvnitř, ten se mu úplně rozpad, neměl bys tam něco? -
« Re: ?
TO zadek524: sorry zamoněl jsem odpovědět, ne vrakoviště nemám (nejsou money na auta) jinak místo by bylo, tak pokud někdo máte zájem rozjet vrakáč = no problem. Dělám díly na 123,124 a nyní i na 126. Zatím mám pouze od každého jedno auto. V mercedesu se jakž takž vyznám. Zatím ahoj. Ondra -
« Dobrá zpráva ...
TO zadek524: no na svojím coupé dělám pořád klimatizaci, právě čekám až mi dojde ložisko na klíňák. A potom už to snad bude vše hotový. Nepočítám drobnosti jako zadní ložiska v kolech, a místy nějaká bublinka :-(... Jinak TO ALL: kdo se zajímá o W126 tak mám pro něj super, ale fakt SUPER zprávu: máme web na číny a to s adresou: www.nenadal.cz/mercedes126 Tak zatím ahoj. Ondra_560SEC
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!