Mercedes Benz W123, W124, W126
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Mercedes-Benz
« Re: Překopávky
Rado máš opravdu nádherný kousek Škodovky 1000MBX !!! Nebo jich máš víc ??? Vživotě jsem ji na silnici neviděl a asi ani neuvidím. Jezdíš s tím určitě na srazy co ? A kolik takováto 1000 stojí ?? Určitě by Ti ve Škodovce v muzeu dali slušný prachy. Ale o tom to přece není. Je to radost, že jo? No neviděl bych to zas tak špatně s těmi ND na W114 C, protože přední blatníky a další ND plechařiny se pořád vyrábí v druhovýrobě, a tuším že blatník stojí asi 2500,- nevím to přesně abych Ti nekecal. A další technika včetně motorů je shodná, opakuji SHODNÁ s řadou W123, a těch jě "miliony" ne ? Takže do něj rychle skoč, než budou za statisíce. Já jenom pořád nechápu kde ty lidi na ty auta berou... :-( Já nemám pořád peníze, natož abych dal svoje auto do mercedes servisu. Ondra -
"-- skrytý --" 11.07.01 09:01
« Re: Překopávky
Moje sběratelský kousky najdeš na (bacha medvědi to nejsou):
Líbí se mi veškeré starší Mercedesy od Pontona až po W123C. Sám jsem po ní pásl nebo po 114Coupé či řadě SLC, ale zdá se mi obrovský problém se servisem a ND. Měl bych to na neděli a na léto (na to mám i současné mazly), ale se sebemenším problémem bych si neporadil (posilovač, tempomat a spousta elektroniky)
Jaxem si jen mohl splést W201 a W210 :o) (Překopávky) -
« Re: el. šíbr W 124
Klídek, Ondro, mě to jen nedá, abych si nerejpnul, když tady valíš do lidí, jak jsou ty Medvědi dokonalý a on se jim dokáže podělat šíbr. Na radění jseš tady ty a já bych toho stejně moc neporadil, jelikož už mám Medvědy za sebou. Neboj se, pokud z nich nezmagoříš úplně a budeš ještě někdy v budoucnu umět nestranně hodnotit auta podle toho, kolik stojí a co za to nabízejí, tak taky vystřízlivíš. Když, ne, tak alespoň posílíš image značky jako její pravověrný příznivec a budeš oblíbenej třeba mezi skopčákama u piva, který tě poplácaj po zádech, ale v duchu si budou říkat Škoda, že to není Němec. Sorry, že jsem v tvým tématu zabral tolik místa. -
« Re: Překopávky
Tyto stránky jsem viděl, no je to asi podle vkusu. Ale každopádně to jsou vozy, které nevidíte každý den. Taková W124 cabrio předělaná na W210 cabrio stojí opravdu zato !!! Vždyť se jedná o unikáty. Ale raději se podívám na úpravy od firem Carlsson, Köenig, AMG, Brabus, Lorinser atd... Rado Ty máš nějakého Mercedesa ? Ondra -
« Re: el. šíbr W 124
Koukám pan "prof" umí akorát kritizovat, natož aby s něčím poradil. Je vidět, že měl pouze jednoho Medvěda, a ten ho zklamal. Patrně měl nějaký křáp, ve kterém se hrabal kde kdo a tím pádem jeho spolehlivost byla nulová. Ale je to přece pan Profík, tak se nemůžeme ničemu divit !!! :-))))) -
« Nové stránky o Mercedesech ...
Ahoj všem, tak koho zajímá piáno, tak se podívejte na stránky: www.nenadal.cz/mercedes kde najedte na W123 !! Ale i W126 je aktualizovaná, je tam nový článek o LUXUSDIESELECH. Zatím ahoj, Ondra PS: Nezapomeňte navštívit taky naše fórum o Mercedesech !!! -
« Re: Hnusny prazdniny :-(
Tak to je chyba Wilheme, že jsi na každým autě prodělal. To já to musím zaťukat, na každým autě, ať už bylo na ND nebo prostě moje osobní, tak jsem nikdy neprodělal, ba naopak vždy jsem ještě něco vyvařil. :-)))) No to máš pravdu, že je to velká investice 30tis do piána. Nehceš raději koupit na půl W126 coupé na ND ??? Já bych si nechal pouze kapotu, světla, blatníky a dveře, možná zadní víko kufru. No a pokud by to byla 560, tak asi i motor a převodovku. Takže jak na to koukám, tak bych si nechal celý auto .-) Mimo interiéru, skel apod.. Jo vlastně i zadní sklo, mám to tam takový už špatný... Tak to jsem napsal blbě. Do toho Tě vrtat nebudu, já bych měl vše rezervní a Ty nic. To je blbý kšeft. Vid ? Ale pokud bys narazil na nějakou další čínu ať už SE, SEL nebo i SEC, tak dej vědět, beru všechno !!!!!!! Zatím ahoj. Ondra
Všechny MBX na těchto stránkách jsou moje-rubrika Fotky :o). Paralela mezi MB a "MB"-(jaxe to pěkně píše) je v tom, že kupátka nemají B-sloupky, proto mne to obzvlášť zajímá. Neznám jiné evropské auto(kromě Taunuse coupé), které by mělo takhle konstruovanou karoserii. Normálně na ježdění mám auto, který má 5dveří a sloupků přehršel. Rado