Mercedes Benz W123, W124, W126

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Mercedes-Benz

• 00 Reagovat !

foto

12.07.01  13:20

« spotřeba ...

Škoda že taky nemůžu přispět se svojí spotřebou. Ale vím za kolik mi jezdilo coupé 280C, bylo to přesně 20 litrů LPG, a na benzín to bylo stejné. Teda tahle spotřeba je v maximálním využití výkonu motoru, jinak se dá v pohodě s tím jezdit za 12-14 litrů :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

12.07.01  12:49

« Bez nadpisu

Ja jezdim dalku za 8,5 l/100km.
    A co vy?
  • 00 Reagovat !

foto

12.07.01  12:44

« Kolik, kolik?

Kolik muze jet takovej 560SEC???
  • 00 Reagovat !

foto

12.07.01  12:41

« Race

Ja jdu do toho, dame race? Jedine zlehka, muj krasavec ja starej skoro jako ja, to je co rict. Ja jezdim kolem 110 km/h, ale na dalnici mi to jednou ukazalo skoro 200 km/h, urcite to trochu promeruje, maximalka je podle katalogu 180 km/h, ale ja mam obuto 225/55x16.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  12:21

« Re: 280CE ?!?!

Ja myslel 280CE x 280C, ale muzem to ruzne zkombinovat, napr. 280CE x 230CE, 280C x 230CE... On ten automat z toho dela pomerne line auto, tak by me to zajimalo, jaky je rozdil mezi 136PS v manualu a 185PS v automatu... Ze 560 nema zrychleni? To povidej nekde jinde :-) 7s je malo? Akorat v tom velkem aute to tak necitis :)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  11:55

I když jsem v coupé 280C nejel asi přes dva roky, tak si myslím, že jede stejně, možná lépe než 260E !! No ale ten race si myslel moji 280C a 230CE ??? Tam ke rozdíl 20 koní, to zas není mnoho. Ale nevím zda to vůbec natočím :-( A naposledy to nějak nejelo asi špatný filtr na benzín či co... nevím. Nemysli si že 560SEC je letadlo, není to zas tak hrozný zrychlení jak si asi každý myslí. Ondra
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  11:49

No co? Ja se jenom ptam :-) Race muzem dat, ale az budu mit novy motor a nesmis jet s 560SEC. To bych teda nehral :)))) Ale je fakt, ze bych rad nekdy porovnal tu 280 s 230. Co vy na to, hosi? Jake mate zkusenosti (spotreba, pruznost, zrychleni, spolehlivost)??
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  11:32

Ale Aliene !! Já mám 280C, tak si to E-čko domysli a je to ne ??? :-))))) Počkej až dáme "race" :-) Ondra
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  11:31

« 280CE ?!?!

• « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  11:24

« Re: nick :-)))))))))))))))))))))))))))))

Hello! Zdravim nove silence :)) Jen abych byl v obraze, jste dva ruzni lide co maji 230CE, nebo jenom jeden?? Najde se konecne nekdo, kdo ma taky 280CE? :))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  10:49

« nick :-)))))))))))))))))))))))))))))

TO MB_230CE: Máš SUPER nick !! Jako já, že jo ? :-)))) He he
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  10:48

« Re: Kde je kdo?

Já jsem tady :-))) A Ty Miki ?? Chodím jsem každý den !! Ale bohužel toto není chat ale fórum, takže to tu občas s odpovědí na nějaký dotaz trvá dlouho. Ale neboj, uřčitě zde najdeš vše co budeš potřebovat. Ondra
  • 00 Reagovat !

foto

12.07.01  10:42

« Kde je kdo?

Kde je kdo?
  • 00 Reagovat !

foto

12.07.01  10:35

« Uz jsem tu

Zdravim priznivce Mercedes-Benz!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  10:26

« Re: SECy v Praze ...

Přesně tak :-)))))))))))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  08:48

Jasne, SEC pujdou mozna jeste chvili cenove dolu, i kdyz ne moc, ale koupi rozhodne neprodelate. Jednou prijde doba, kdy pujdou pekne do ceny. Samozrejme musi i podle toho vypadat. Viz priklad SL, SLC W107! Kazdym rokem jsou drazsi a drazsi a pritom jejich nastupce W129 je mnohem levnejsi a levnejsi... :))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  08:27

To prof: Nenabízím "lidovky" ale auta, která jsou ceněná a která cenu mít rozhodně budou. Nejsou to auta pro rodinu a na denní ježdění. Je to pro radost :-)) TO ALL: Viděli jste už novou E-klasse, která bude představena příští rok ?? Mrkněte na: [odkaz]
    Ondra
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  08:26

Tak to jsou opravdu "lidovky" :-) Vidim, ze ceny se porad drzi stejne. Rado: Super kary, jednou jsem to videl na zivo a nechapal jsem... Jak si to vubec mohli dovolit vyrabet :))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  06:58

Rado: Ten Ondra ti tu nabízí opravdový "lidovky". Já ti dám zase jeden typ úplně zadarmo. Na jedný zahradě na chrudimsku leží jedna MBX kastle, možná je to celý auto. Je to vidět ze silnice. Nevím, co tam všechno je, ale MBX to je tutově. Praštilo mě to do očí, jelikož mám bezsloupkovou nemoc.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  20:47

« SECy v Praze ...

Aha tak už to chápu s tím lakem :-)) A kolik stojí taková 1000MB coupé ??? Je to asi palba že jo ? Když jich vyrobili tak málo. A kde jsi se k nim dostal ? Co máš na denní ježdění ? Jsi věrný značce Škoda ? Přemýšlel jsi o tom coupé 114 ? Je ještě čas ... Ale dnes jsem byl v Prahze a v Líbeznicích mají 560SEC r.v. 89, plná palba, 2x airbagy, el. sedačky vyhřívané, černá kůže, ... ale bez hudby a kola nic moc. Cena 250.000,- a dalšího jsem viděl v AAA : W126 420SEC r.v.89, černá met., světlá kůže, el. sedačky bez pamětí !!, neměl TEMPOMAT, šíbr !!!, ale zato super kola, lemy už trochu ožrané, a zdálo se mi že je to po laku !! Cena 199.000,- Kč. Nechápu proč u tohoto coupé někdo nastříkal plasty do barvy auta a k tomu ještě lesklé !! Mají být matné. No nic není to originál, tak nic moc. A za ty prachy tuplem. :-)) Ondra
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…