Mercedes Benz W123, W124, W126
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Mercedes-Benz
-
« Re: W 123 coupe
Ahoj Rado !!!
No pokud kamarád chce W123C nebo W126C tak to poradím následovně: To piáno seženeš v pohodě do 100tis a bude voňavoučký, prostě super. Tu čínu SEC seženeš taky, teď tuším že mají ještě v MB Bazaru 500SEC za 129,- Ale jak radím za 100 koupí vrak do kterého narve min. 30-60 tis aby z toho bylo opět auto... Stačí se rozhodnout. Buď pěkné piáno coupé nebo vrak coupé číny a rvát do toho prachy... Ondra -
"-- skrytý --" 10.01.02 11:15
Ondro, na ten chat(nebo forum) sem vlez a při přidávání nového příspěvku to padalo. Pro kámoše(nemá net) sháním C (114,123,možná i 126) anebo drž se 6xx od bavoráka. Mělo by to být tak do 100t. W123C za ty peníze měla být nová (nebo aspoń jako :o) . nevíš o nějaké??? -
Ahoj Rado, asi myslíš Mikešovu 230CE, a ne 230C, to označení 230C je karburátorová dvěstětřicítka s karbecem Stromberg 175CD ... a má výkon asi 109PS ... Jo a adresa www.nenadal.cz/mercedes už není a nahradila jí tato: www.mercedes-classic.cz :-))) Příjď někdy na MB chat !!!!!!!!
Ondra -
« Re: zralok
Na W115 jsem měl díly z 5 rozebranejch aut. To nejazjímavější jsem rozprodal a zbytek - nacpanej velkej sklep jsem narval postupně 2 klukům za odvoz, jen aby to bylo už pryč... A to tam byly před prvním odvozem celkem pěkný věcičky, zaplakal bys... Ono je to totiž s tím vyhazováním dílů složitý a platí zákon jak říká Prof. Věcí máš spoustu, ale nepotřebuješ je. Jak se toho zbavíš, okamžitě to potřebuješ. Naštěstí jsem ale osobně tyhle díly z W115 nepotřeboval a zákon se nepotvrdil! -
« Re: zralok
Scout: U mně žádný, já jsem měl 115ku jen jednu a to ještě k tomu benzínovou. Bylo to moje první auto, který jsem rozbil. Tím jsme tenhle model opustil. Ale nemusíš mít obavy, rozmydlil jem ho jen díky svojí blbosti a vypatlanosti jednoho autobusáka, kterej prostě na blinkry sral jak se na správnýho šoféra autobusu sluší a patří. :-(