Mercedes Benz W123, W124, W126

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Mercedes-Benz

• 00 Reagovat !

foto

24.01.02  10:03

« Kde jste?

Tak kde jste všichni Mercedesmani? To už jste to všichni prodali nebo přestěhovali na ten Ondrův chat?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.02  21:19

« Re: 100 W zarovky na W 124

Tak dik.
    Skusim to.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.02  10:45

« Re: 100 W zarovky na W 124

Ahoj !!! My jsme dávali do W124 tyto žárovky H4 - 100/90W a nikdy nám to nedělalo problémy. Ondra
  • 00 Reagovat !

foto

13.01.02  23:31

« 100 W zarovky na W 124

Nazdar all.
    Ma niekto skusenosti so ziarovkami H 4-100W/90W na W 124? Nevyraba to nejake problemy. Kamaratovi na Audi 100 to nevydrzal prepinac dalkove-tlmene. Jednoducho zhorel. Je W 124 odolnejsi?
    Dik za radu.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.02  11:33

« Re: 560SEC

Ahoj Rado, co že ? myslíš 560SEC že je v Kolíně s motorem 300D a vypadá jako z labutí ? A neměl to nějaký komediant ? To bude zhuntovaný jako bačkory :-)))) Za 200tis to je palba :-( Cena vymrštěná až až :-( Ondra PS: Zkus přijít na chat !
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.01.02  09:25

« 560SEC

... je v Kolíně,podrž se, s dobastleným 300D! Je to 84, ale celý oplastovaný, vypadá že se to utrhlo ze střelnice nebo z labutí. Chce za to "asi tak přes 200"
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.02  06:45

« Re: W 123 coupe

Ahoj Rado !!!
    No pokud kamarád chce W123C nebo W126C tak to poradím následovně: To piáno seženeš v pohodě do 100tis a bude voňavoučký, prostě super. Tu čínu SEC seženeš taky, teď tuším že mají ještě v MB Bazaru 500SEC za 129,- Ale jak radím za 100 koupí vrak do kterého narve min. 30-60 tis aby z toho bylo opět auto... Stačí se rozhodnout. Buď pěkné piáno coupé nebo vrak coupé číny a rvát do toho prachy... Ondra
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.01.02  11:15

Ondro, na ten chat(nebo forum) sem vlez a při přidávání nového příspěvku to padalo. Pro kámoše(nemá net) sháním C (114,123,možná i 126) anebo drž se 6xx od bavoráka. Mělo by to být tak do 100t. W123C za ty peníze měla být nová (nebo aspoń jako :o) . nevíš o nějaké???
  • 00 Reagovat !

foto

08.01.02  23:30

« prani

Zdravim kluci, vsem vam preju do Novyho roku pevne zdravi, obrovske mnozstvi lasky, uspechu a radost z nasich medvedu. Hlavne jezdete opatrne, setrete alespon malinko nase "stariky", preju vam mnoho stastne a predevsim radostne ujetych km.
    Ladis.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.01.02  13:33

Ahoj Rado, asi myslíš Mikešovu 230CE, a ne 230C, to označení 230C je karburátorová dvěstětřicítka s karbecem Stromberg 175CD ... a má výkon asi 109PS ... Jo a adresa www.nenadal.cz/mercedes už není a nahradila jí tato: www.mercedes-classic.cz :-))) Příjď někdy na MB chat !!!!!!!!
    Ondra
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.01.02  10:23

Uz jsem nasel v "Inzerci" :o)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.01.02  10:07

« W 123 coupe

Ondro, nekde (annonce, apod) jsem videl inzerat na prodej 123/230C s tím, že je qidění na www.nenadal.cz/mercedes
    ... asi jsem ji tam nenašel. Nevíš o tom neco???
  • « 00 Reagovat !

foto

05.01.02  18:30

« Re: Vše NEJ Mercedesářům do Nového roku 2002 !!!

Tak tak, připojuji se s přáním a taky přeju všechno NEJ... a nejenom těm, kteří koukaj z auta na cestu z auta se zaměřovačem.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.01.02  22:14

« Vše NEJ Mercedesářům do Nového roku 2002 !!!

Ahoj !!! Chci popřát všem všechno NEJ do Nového roku 2002, hlavně zdravíčko, pohodu, lásku a miliony km za volantem s hvězdou :-) Ondra
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  18:06

« Re: zralok

all: To není můj zákon. To platí všeobecně a u všeho a je to jedna z těch nepochopitelnejch věcí, která je mimo moje chápání. Nedá se nic dělat, nekdo nebo něco to určitě řídit musí :-)).
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  11:36

U mě se ten zákon Profa potvrzuje každou chvíli, a to nemusí být jenom u dílů :-))) O.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  07:55

Na W115 jsem měl díly z 5 rozebranejch aut. To nejazjímavější jsem rozprodal a zbytek - nacpanej velkej sklep jsem narval postupně 2 klukům za odvoz, jen aby to bylo už pryč... A to tam byly před prvním odvozem celkem pěkný věcičky, zaplakal bys... Ono je to totiž s tím vyhazováním dílů složitý a platí zákon jak říká Prof. Věcí máš spoustu, ale nepotřebuješ je. Jak se toho zbavíš, okamžitě to potřebuješ. Naštěstí jsem ale osobně tyhle díly z W115 nepotřeboval a zákon se nepotvrdil!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.01  22:14

prof:Jé, ja si Te spletl se zadek524:-))Jinak žádná vyhazovací manie doufám nebude pokračovat!:-))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.01  22:11

zadek524: oprava: stalo to 25tisic:-))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.01  22:08

Scout: U mně žádný, já jsem měl 115ku jen jednu a to ještě k tomu benzínovou. Bylo to moje první auto, který jsem rozbil. Tím jsme tenhle model opustil. Ale nemusíš mít obavy, rozmydlil jem ho jen díky svojí blbosti a vypatlanosti jednoho autobusáka, kterej prostě na blinkry sral jak se na správnýho šoféra autobusu sluší a patří. :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…