Mercedes Benz W123, W124, W126
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Mercedes-Benz
-
« 123/ 250 ... a vodní pumpa u W124...
TO prof: no prej ty 250 nutili hlavně doktorům a těm co tomu nerozuměli, protože kdo tomu rozumí tak by raději koupil 230E nebo už rovnou 280E :-)
Taky si myslím že ty kličky tam nepůjdou dát když tam bude elektrika. No uvidíte. Včera jsem dělal celý odpoledne pumpu na W124 260E, no a pánové řeknu Vám že je to porod číslo jedna !! Musel ven chaldič, napínák řemenu, vrtule, ... všechno proto aby se mohl povolit poslední čtvrtý šroubek který je schován u bloku, a když jsem všechno vyndal tak pumpa stejně nešla ven. Dnes uvidím. Ale nikomu to nedoporučuji, to to raději dejte za pár stovek do servisu ať Vám jí vymění. :-)) -
« Re: 250 ... spotřeba je veliká ?
Ondra: No to je právě ono, stará paní chtěla imitaci dřeva čehosi a starý pán chtěl malou spotřeby. Naonec ustoupil a proto si koupili 250ku, která již onu imitaci ve výbavě umožňovala objednat.alien> Já bych tam nechal kličky, ale ve sutečnosti by se okna otevírala zepředu na elektriku. Ale zase každýmu vysvětlovat, na co ty kličky jsou :-) Pořád lepší, než díry a záslepky. -
« Odpolední výlet tuhle sobotu ...
Ahoj omladino (20-25let), ahoj všem Mercedesů nadějným fanouškům :-) !!! V sobotu (21.7.) chceme jet s kamarádama (celkem 6 lidiček,=3x pár) někam na výlet (sever od Prahy, třeba Kokořín apod.) Půjdeme někam na hrad a pak třeba na zmrzlinu, záleží na jenom na nás... Jsme zatím dva Mercedesy (W123CE a W126CE) takže pokud byste někdo chtěl jet s námi, tak se určitě ozvěte na mail: mercedes@nenadal.cz Dík předem. Ondra :-) -
« Re: spotřeba V8 ... 5,6 ...300PS ...
No dobře :-))) he he. Kombinovaná spotřeba, když jsem ujel 150km mimo město a 150 ve městě tak byla 26 litrů LPG :-)) Super ne ? Když piáno mi žralo 20 litrů při výkonu 129 PS :-))) Při vydělění nákladů to vychází jako 10 litrů benzínu. A to je podle mě slušný. Čekal jsem mnohem víc (tak min.30-35 litrů) :o) -
« Re: ZRCÁTKA
500SEL: To jste si me, pane, asi s nekym spletl. Nejlepsi cistic na interier je kyselina sirova. Vycisti docista do cista :-))))))))))))) Ne, ted vazne, to se fakt musis obratit na Petra, ja o tom nic nevim. Ten cistic mame sice doma, ale ted si ani za nic nevzpomenu, jak se jmenuje... -
« Re: okýnka v el....
Prej to není zas tak drahé,... Já mám ty kolíbky na elektr. okna (ty s tím chrom. okolo) je to na 4 okna. Prej jedna kolíbka stojí 4000,- :-))) Ale jestli to chceš a máš tam takové, tak se nějak dohodneme. Třeba ty motůrky jsou stejné z W126, a ty bych Ti taky mohl poskytnout. Ondra -
« LPG ...
Prodám nové zařízení na LPG, jedná se o nádrž 60L, BRC směšovač na 140kW (mám takový i v 560SEC a v pohodě), je to komplet s kabely, přepínačem do interiéru, filtrem atd... Kupoval jsem to nedávno a je to nevyužité. Prodám za 12.500,- Kč. Nějaká dohoda je jistá, jsem taky člověk ne ? :-))Pište na mail: mercedes@nenadal.cz Dík. Ondra
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!