Mercedes Benz W123, W124, W126

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Mercedes-Benz

• 00 Reagovat !

foto

23.07.01  14:10

« no teda ...

Ahoj, to nikdo nemáte 2 minuty času abyste sem něco napsali ? Nechceme přece, aby toto fórum bylo zařazeno do archívu, že ne ?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  11:17

« Re: Počty ks

Počkej časem určitě něco bude na stránkách, proč to tak sháníš ??? Je lepší si vybrat auto podle toho kterého je nejmíň vyrobeno v daném typu !
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.07.01  11:00

Spíš rozdělené na kastle.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  10:57

Dočkej času třeba něco seženu na svoje stránky, zatím nic nemám. A to myslíš jako třeba: W123 vyrobeno 3 mil ks, W126 900tis ks, W114 2mil ks apod ??? Nebo ještě rozdělené na coupé, kombi atd ?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.07.01  10:54

« Počty ks

Dají se najít někde počty vyrobených kusů(celkem za typy-nemusí být rozděleno na motory)??? 123 znám.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  09:48

« 123/ 250 ... a vodní pumpa u W124...

TO prof: no prej ty 250 nutili hlavně doktorům a těm co tomu nerozuměli, protože kdo tomu rozumí tak by raději koupil 230E nebo už rovnou 280E :-)
    Taky si myslím že ty kličky tam nepůjdou dát když tam bude elektrika. No uvidíte. Včera jsem dělal celý odpoledne pumpu na W124 260E, no a pánové řeknu Vám že je to porod číslo jedna !! Musel ven chaldič, napínák řemenu, vrtule, ... všechno proto aby se mohl povolit poslední čtvrtý šroubek který je schován u bloku, a když jsem všechno vyndal tak pumpa stejně nešla ven. Dnes uvidím. Ale nikomu to nedoporučuji, to to raději dejte za pár stovek do servisu ať Vám jí vymění. :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  09:38

« Re: 250 ... spotřeba je veliká ?

prof: diky za radu, ale asi to nepujde. Pokud se nepletu, tak ty klicky drzi na konstrukci stahovani, ktera je ovsem u el. uplne jina, takze tam neni na co klicku narazit. A stejne tam ty klicky vypadaji blbe... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  08:38

« Re: 250 ... spotřeba je veliká ?

Ondra: No to je právě ono, stará paní chtěla imitaci dřeva čehosi a starý pán chtěl malou spotřeby. Naonec ustoupil a proto si koupili 250ku, která již onu imitaci ve výbavě umožňovala objednat.

alien> Já bych tam nechal kličky, ale ve sutečnosti by se okna otevírala zepředu na elektriku. Ale zase každýmu vysvětlovat, na co ty kličky jsou :-) Pořád lepší, než díry a záslepky.

• 00 Reagovat !

foto

19.07.01  13:48

« Odpolední výlet tuhle sobotu ...

Ahoj omladino (20-25let), ahoj všem Mercedesů nadějným fanouškům :-) !!! V sobotu (21.7.) chceme jet s kamarádama (celkem 6 lidiček,=3x pár) někam na výlet (sever od Prahy, třeba Kokořín apod.) Půjdeme někam na hrad a pak třeba na zmrzlinu, záleží na jenom na nás... Jsme zatím dva Mercedesy (W123CE a W126CE) takže pokud byste někdo chtěl jet s námi, tak se určitě ozvěte na mail: mercedes@nenadal.cz Dík předem. Ondra :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  12:50

« Re: spotřeba V8 ... 5,6 ...300PS ...

No dobře :-))) he he. Kombinovaná spotřeba, když jsem ujel 150km mimo město a 150 ve městě tak byla 26 litrů LPG :-)) Super ne ? Když piáno mi žralo 20 litrů při výkonu 129 PS :-))) Při vydělění nákladů to vychází jako 10 litrů benzínu. A to je podle mě slušný. Čekal jsem mnohem víc (tak min.30-35 litrů) :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.01  11:39

« Re: spotřeba V8 ... 5,6 ...300PS ...

Ja to taky nevykecam, to je to 1.! co me zajima
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  10:21

« spotřeba V8 ... 5,6 ...300PS ...

ALIENE ALIENE !!! Proč neodepisuješ !!! Včera jsem byl natankovat, takže vím spotřebu 560SEC :-))) Ale je to tajný :-) Jedině pod přísahou úplného zatajení ... Ondra
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  09:40

« Re: ZRCÁTKA

500SEL: To jste si me, pane, asi s nekym spletl. Nejlepsi cistic na interier je kyselina sirova. Vycisti docista do cista :-))))))))))))) Ne, ted vazne, to se fakt musis obratit na Petra, ja o tom nic nevim. Ten cistic mame sice doma, ale ted si ani za nic nevzpomenu, jak se jmenuje...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  06:07

« Re: koupim papiry

To coupe: Ahoj, napsal Ti Miki (MB_230CE) na fóru Mercedes, jaký on má zkušenosti. Zkus se na to mrknout. A já jsem tam taky něco pro Tebe napsal. :-))) Ondra
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.01  23:48

« koupim papiry

nemate nekdo za rozumnou cenu na prodej papiry od benzinoveho piana 200 nebo 230? kdyz tak mi napiste na michaelhofman@yahoo.com nebo 0603 947 446
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  12:38

« Re: ZRCÁTKA

Kdev si sehnal chromový zrcátka ? To myslíš ty co máš teď na autě ?? Ale ty jsi nesháněl ne ? Jo a Martin u nás nebyl, takže asi nebude vědět kde mají ty chrom. prahy, to ví Petr !!! Stoupo!! ):-) Cementóza zase pracuje že jo ? :-))))))
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.01  12:24

« ZRCÁTKA

aliene: Sehnal jsem chromový zrcátka na 126. Prosímtě kde si říkal že mají ty chromový prahy.Jo a ten přípravek na čištění interiéru se jmenuje jak ? dík Zděnek.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  11:33

« Re: okýnka v el....

Diky, vsechno mam. Kolibky jsme koupily za 500,- a motory stejne nejsou. Hlavne nemam mechanismus na ty zadky...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  11:25

« Re: okýnka v el....

Prej to není zas tak drahé,... Já mám ty kolíbky na elektr. okna (ty s tím chrom. okolo) je to na 4 okna. Prej jedna kolíbka stojí 4000,- :-))) Ale jestli to chceš a máš tam takové, tak se nějak dohodneme. Třeba ty motůrky jsou stejné z W126, a ty bych Ti taky mohl poskytnout. Ondra
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.01  11:22

« LPG ...

Prodám nové zařízení na LPG, jedná se o nádrž 60L, BRC směšovač na 140kW (mám takový i v 560SEC a v pohodě), je to komplet s kabely, přepínačem do interiéru, filtrem atd... Kupoval jsem to nedávno a je to nevyužité. Prodám za 12.500,- Kč. Nějaká dohoda je jistá, jsem taky člověk ne ? :-))Pište na mail: mercedes@nenadal.cz Dík. Ondra
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…