Mercedes Benz W123, W124, W126

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Mercedes-Benz

• « 00 Reagovat !

foto

08.08.01  13:38

« Re: opět to nějak upadá ...

"Ach jo to je život" tak tohle jsme si říkali taky když do bráchy naboural ten Favorit, moje holka říkala: "chudák Zdeněk on s tím autem vyjede jednou za měsíc a zrovna se stane tohle" Tak vidíš jací blbci jezdí po světě. Chci koupit piáno a seru na ostatní, klidně na parkovišti budu couvat do Octavií. piáno má kvalitní ocelové nárazníky takže je to OK, a když má závěs tak je to úplně bomba :-)) Kup taky piáno a odhlaš čínu abys nemusel platit tak vysokou pojistku, a na leto zase odhlasis to piano, a vyjde to na stejno jako bys měl jedno auto. Ani si nedokážu představit kdyby i někdo takhle nabořil coupé jako máš nyní Ty !! :-(( Petře mám nabídku na čínu na díly, je to 380SEL rok asi 82-83, je kompletní bez baterky a za cenu 13tis, takže do toho asi skočím to není špatný ne ? Brácha hned využije relé na benzínovou pumpu protože to by mělo být stejný. Na vrakáči za to relé chtějí 1500,- protože nové stojí v MB asi 5000,- !!! Je to sranda co ??? Tak se měj. Ahoj Ondra
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.01  11:58

« Re: opět to nějak upadá ...

Cau Ondro. Urcite je tady vic 123 nez 190,ale asi vsichni jezdi po dovolenych a nemusi sedet bez auta doma jako ja:-(Navic na to kupe nemuzu sahnout dokud se neuzavre jednani s pojistovnou, a na dodelani ciny nejsou finance.Ach jo! Je to ale zivot.
  • 00 Reagovat !

foto

08.08.01  08:18

« opět to nějak upadá ...

No tak chlapi ??? Snad není v Čechách víc 190E než pián nebo 124 ? Ach jo ... :-(((
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.01  07:31

« stránky 190E/D ???

Ahoj kluci !!! No SLK je hezký autíčko, ale je dost malý, já jsem se skoro nevešel ani do 600SL :-) Hlava mi škrtala o strop a nohy jsem měl narvaný pod palubkou jako nějaký 2,5m černoch :-))) No nic. Třeba bude nové SL (které se představí v září na autosalonu tuším ve Fraknfurtu IAA). S přidáním 190E/D na moje stránky zvážím, a dohodnemu se s dalším webmasterem, ale asi to tam dáme, ale ne hned teď není nějak čas, druhý webmaster má nabourané auto, můj brácha ho měl do nedávna, takže je pořád co dělat. A to máme před sebou ještě stránky na W116, W114/5, W107, W124 ... tak nevíme co dřív :-))) Ale určitě ty W116 a W114/5 a pak W124 protože na tyhle auta máme dost informací na začátek. Bohužel na 190E/D nemáme nic, takže pokud něco máte tak mi to pošlete na mail (je na stránkách, pokud Ladis1 nevis adresu tak je to www.nenadal.cz/mercedes ) Těším se na fotky a informace ... Ahoj Ondra
  • 00 Reagovat !

foto

06.08.01  21:34

« mala pohadecka :-)

Jo jeste se s vami musim podelait - takhle si to jedu za holkou do hronova kdyz kousek pred nachodem v obci me pomalu dojede Mercedes SLK :-)Rikam si, ja mam vykon 118 kobyl, on bude mit aspon 2x tolik, sakra proc na to neslapne a nepredjede me? Jeli jsme mimo obec a on blazen jel 90kou :-) Masivniho predku jsem si ve zpetnym zrcatku uz uzil dost, chtel jsem videt zadek :-) Schavlne jsem pribrzdilna 80 a cekla kdy me predjede... Stale nic, vrchol byl, kdy moji 190ku a SLKcko predjel hrcici favorit a po nem skodovka 120ka :-))) Uz mi ruply nervy a najel jsem az na krajnici ke svodidlum - teprve pak me SLKcko predjelo - a hle co nevidim :-) Nadherna Rakusanka - mlada blondata kocicka - tak 25 let, SLKcko s videnskou SPZtkou. Zrychlila na svych 90 kph a jela si to dal. No tak jsem nahodil svoji obvyklou cestovni rychlost 140 kph a nadherne ji predjel - jeste jsem se podival z boku a fakt to byla kocka jako remen :-) Ten favorit se 120kou, co nas predjeli, z toho jsou hotovy jeste asi ted ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

06.08.01  21:29

« a sakra ;-)

Cauky, no vidim, ze majitelu W201 tu opravdu mnoho nebude :-) Pritom pri svych docela castych jizdach skrz nasi zemicku potkavam 190E/D doslova na kazdym kroku - urcite to budou desitky, mozna stovky aut. No, ja vytvorim za cas stranky na adrese mercedes.web-brana.cz, ale bude to jeste nejaky ten tyden trvat. Mam plno fotek sveho auta, rad je tam umistim, napisu sve zkusenosti, udelam message board pro diskusni prispevky. Zatim nez to bude hotovy vemte zavdek alespon forem na auto.cz - vytvoril jsem special forum pro 190ky. A sraz by mohl byt nejen 190, proste jakehokoliv medouru, treba takove SLK by bylo jiste zpestrenim :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  15:24

« Re: Sraz medourku?

Ondro, nebuď konzervativní a vem W201 na svý stránky na milost. Taky bych ti ňáký foto dodal, bohužel jsem ale včera vypakoval poslední zbytek po rozebranym vraku, tak můžu nabídnout jen fota svýho zeleňáka.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  15:22

Mám takovej pocit, že W201 - kařů tady moc není. Tak počítejme: ty, já a ještě někdo??? Jinak kdybys Ladis neco potreboval z dilu, mam rozebrany 2x 2.0D. Kontakt: zadek524@seznam.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.01  20:38

Ahoj, po delší době jsem opět online :-))) Kde by byly ty stránky na W201 ??? Žádný jsem ještě na českém netu neviděl a docela by mě to zajímalo. Pokud někdo vlastní W126, W123, W116, W114/5 tak mi sem dejte vědět, mohu umístit Vaše fotky na svůj web. Zatím ahoj, Ondra_560SEC
  • 00 Reagovat !

foto

05.08.01  15:03

« Sraz medourku?

Zdar, co takhle dat sraz medourku 190 (W201)? Mel byste nekdo z okoli JC/Vychodnich Cech chut vzit auto a prijet se predvest pred ostatnimi? Mohlo by to byt zajimave, digit. fotak a vytvoreni inet stranky s fotkama ze srazu je samozrejmosti... Kdo mate zajem, piste na ladis@nextfrag.com
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.01  11:23

« Re: Dily na W126

Cau! Nebyly ty lemy polske provenience? Ja je shanim, ale chci nejake kvalitnejsi, ty polske jsou jako z alobalu a vetsinou nejdou dobre uchytit a spatne pasuji
  • 00 Reagovat !

foto

04.08.01  12:53

« Dily na W126

Aby to tu neumrelo. Byl jsem na burze na Smichove a videl jsem tam fungl novy lemy na blatniky na W126 za cca 1100. Zahlid sem tam i nakej volant, budiky...
  • 00 Reagovat !

foto

31.07.01  15:53

« Prazdniny

To je hrozny ty prazdniny. Kde vsichni litaji, tady snad nikdo nezije nebo co? To sem nemuze nekdo neco napsat, kdyz jsem na netu. To se zas rozkecate az nebudu mit cas?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.01  13:34

« Re: Re:

to vis ze 200d.i s nim se da docela svizne jezdit,ale benzin je benzin
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.01  07:31

A cos měl Wilhelme za dieselovýho Mercedesa? Řekni, že piáno s motorem 200D... Tam opravdu není skoro co brzdit!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.01  16:27

mame opacny problemy:-))ja zase nevim co udelat pro to, abych je tak rychle nesjel:-) je pravdou, ze u diesela mi vydrzely asi tak 40000 a jeste na nich neco bylo, u 280 s automatem mnohem vice pouzivam brzdovy pedal, tak maji asi mensi zivotnost.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.01  15:24

Noooo, brzdovy destičky usmrtit za 8.000km, to je teda hodně rychlý. To mě vydržej tak 50.000km, většina je po Praze a brzdy jsou mojí hnátou taky celkem využívány. Navíc jezdím často s těžkým vlekem, kterýmu na 80% nefungujou brzdy a je teda co brzdit... Nevím, co dělat proto, abych destičky sjel rychleji.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.01  11:53

S petilitrem se urcite dostanes slabe pres 30, pokud s tim budes delat to co ja:-))) To jsem jezdil stylem brzda-plyn, prudke rozjezdy a brzdeni, vsechno ve meste. To byl ovsem extrem, zkousel jsem co to dokaze. Taky jsem dokazal znicit brzdove desky na predku za nejakych 8000km a to byly kvalitni ATE
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.01  11:37

« Re:

2,8l motor si umí vzít 30 litrů benzínu??!!! Kolik si teda dovedou vzít ty pětilitry?
  • 00 Reagovat !

foto

27.07.01  10:13

« Bez nadpisu

Tak jak se tu vsichni mate? Pekna diskuse o spotrebe:-)Jako vzdy jde jen o ridice a jeho nohu. S 280CE jsem jednou docilil minimalni spotreby 9,3 l na 100, ale taky maximalni 29 na 100.A kdyz se bavite o 114 Coupe uz jste koukali [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…