Mercedes Benz W123, W124, W126
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Mercedes-Benz
« Re: vybava pian
Ondro, na stranky nevim jestli to dame, zkusim na to mrknout. On je problem, ze to jsou bitmapy, zkusim s tim neco udelat, treba pdf. Ale nerad bych porusoval nejaka autorska prava :-) Prepocitavat to moc nejde. Tehdejsi penize meli jinou hodnotu nez dnes. Treba to nase kupe stalo zhruba 50000DM, coz pri dnesnim kurzu je smesna cena, dnes by se k tomu dalo prirovnat asi CLK v hodnote cca 2mil. Kc... To Coupe: snad vecer ti to poslu. Preju ti, abys nasel pekny kousek... :-) -
« Re: vybava pian
Ahoj !!! Aliene nedáme ty ceníky taky na stránky ? Třeba časem ne hned, bylo by to lepší, každý si alespoň udělá představu kolik mohlo jeho auto stát nové, ale nejlepší by bylo sehnat k tomu kurs banky aby si to mohli lidé přepočítat, samo že clo dělalo taky velkou sumu, ale přadstava tam už je :-)) Tak co myslíš ? Díval jsi se na W116 co jsem Ti posílal ? Zvládneš to nějak ? Dík, Ondra_560SEC -
Cau Alien,
na nenadal.cz jsem se dival vcera, ale Kody jsem prehlednul. Jsem velmi nadsen! Takze si muzu v hlave sestavit sve CE /nez budu mit to skutecne/.
Myslim, ze pockam do zimy a zajedu si do nemecka pro nejakeho krasavce:) nejlepe modreho /hansablau 940/ s kremovou kuzi /creme 235/ , klasicka barevna kombinace :)
moje adresa je: watch.more.tv@post.cz uz se tesim na ceniky! diky, coupe
« Re: vybava pian
Cau, byly to Beckry. Co vim, tak to byly od obycejneho radia, pres kazetak az po elektronicky pristroj s tlacitkama a displejem. Ale moc se to uz dnes nevidi. Ceniky bych mel, je to na 123, 126, 107. Napis na jaky mail to chces poslat (cca 4MB). Barvy jsem zpracoval na nase stranky, tak se tam mrkni - www.nenadal.cz/mercedes123. Pro zajimavost to urcite staci. Mej se fajn. Alien. -
« vybava pian
chtel bych se zeptat: jaka autoradia se davala do pian? myslim, ze to byly beckry, ale jake atd... to uz nevim. mimochodem, nema nekdo k dispizici /pro zajimavost/ stare ceniky na piana? zajimalo by mne to a myslim ze nejen mne. tez by se z toho dala vycist vybava...a jeste jedna vec, nema nekdo seznam barev laku, ktere se davaly na tyto vozy? -
« zdravení navzájem typů W115 a W123 ...
Ahoj, zdravení nabvzájem mezi W115 znám, ale mezi piány není ještě tak rozšířené. Třeba časem ... chci vidět kdy mě pozdravní první piáno které potkám až pojedu s W123/220D ... :-))) Jinak s tím postřehem: máš pravdu Aliene, nevím ale v německu se ty auta drží nějak jinak než u nás. Nějak nekvetou a tak není třeba lakovat :-( Ach jo, vím to že tady jezdí vraky, vymlácené vraky se shnilou kastlí. Když ta sůl v zimě té kastli taky moc nepřidá na kráse :-(. Zatím ahoj. ONdra PS: nejde mi e-mail, zkouším to !!! -
« postreh...
Cau lidi. Pohyboval jsem se ted po Nemecku a par 123, 126 SE, SEC... jsem tam videl (samozrejme mimo dalsi spoustu jinych speku), ale to byly AUTA! Pripadal jsem si, jako by byla 80 leta! To nebyly ty vraky, ktere z toho delaji cesi, ale spickove udrzovane auta s puvodnim lakem. Sotva jsem se vratil k nam, tak zase jsem videl spousty pian, kazdy plech jiny, samy diesel, matne, odrbane, rezave nebo nastrikane snad syntetikou apod. hruzy. To si prece ty auta nazaslouzi! Mercedes zustane Mercedesem a vidlakum do ruky nepatri! -
« Re: grrrrrrrrrrrrr :-)
Ahoj !!! Jasně Ladis1, souhlasím s Tebou. Všichni patříme do jedné rodiny, tak proč vybírat jednotlivé typy. Taky se mi líbí když se mercedesy zdraví, ale to bývalo dřív, dnes už to není tak rozšířené, spíš u pián, které se zdraví navzájem, ale i 115 se zdraví :-)) bohužel ty novější už ne :-(( Zdraví ... Ondra -
« grrrrrrrrrrrrr :-)
Stodevadesatka je spica vuz. Sakra lidi nes...e me :-) Jsme vsichni z jedny rodiny mercu, takze pohov. Je jedno, jakej vuz mame, ale sakra, mame medoury! Budme trochu tolerantni vuci sobe. Ja kdyz vidim stary piano, kterymu bych to rekneme natrel, tak pribrzdim, pozdravim svetlama a mam skvelou naladu - videl jsem starsiho merce. Budme k sobe ok, ok? Cauky. Ladis. -
« žhaviče 123/220D ...
Aby tu nestála řeč... Mám už nové žhaviče od "Zaddek524" a je to supr, žhaví max. 10 vteřin a pak motor naskočí na poprvé :-) Ještě trochu zkoordinuji spotřebu a bude to OK. Nyní to žere 11 litrů a to se jezdí do 90 km/h. Zdá se mi to hodně, podle mě musí papat max. 8 litrů při této jízdě. Pokud máte někdo zkušenosti se spotřebou, tak sem napište, budu rád :-) Dík, Ondra -
« žhavky W123/220D ,...
No as těma žhavkama uvidíme, zeptám se kolik by stály nové (dáme to do nákladů firmy a bude záruka apod...) Takže uvidím kolik budou stát. Musím taky koupit olej. filtr a nějaký olej... to bude zase peněz já se z toho picnu... :-(( Když dáme baterku do 560SEC tak pojede (snad :-))) Moje mladá má 20 let a piáno má od pátku, takže 4 dny :-) Je to prej moc veliký :-) Ale zvykne si se W124 jezdila normálně jen jí tohle asi připadá větší... Není tam hvězda tak se nemá čím orientovat jak je daleko od krajnice apod.. Ale je vysoká dost, měří asi 174 cm. Příští týden se dohodneme a můžeš přijet. Kdyžtak napiš na mail mercedes@nenadal.cz (je to na stránkách, které jsi určitě již viděl). Mimochodem kolik Ti je? Ahoj, Ondra