Mercedes Benz W123, W124, W126
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Mercedes-Benz
-
« Re: Ondro
Tak to jde...už víš co a jak. A jakej je prosímtě tvůj aktuální vozovej park? Jsou nějaký inteligentní stránky na netu, kde bych se mohl probrat fotkama amerik? Bavíte se tady o těch autech a já vůbec netuším jak vypadaj - třeba ten Caprice? Jsem zatím nedouk a neznám to, rád bych to napravil. -
« RADO !! :-)
Ahoj Rado !! No to se byl brácha mrknout na závody, sám závodit s Haskounama nemohl,protože jeho kamarád co mu pujčuje psy aby měl 4, tak je měl zapojené do tohoto závodu v Orlických horách. Jinak by brácha závodil, to on rád :-)) Alespoň vidíš jak je svět malý !!! :-) Mej se ! Ondra -
« Re: Ondro
Rado: To auto znám už od doby, kdy ještě bylo "normální" = nízký. Měl ho můj kamarád Arnošt a ten kousek z Českejch Libchav, co ho má teďka, ho koupil přes bazar od starýho Fajfky, kterej ho vyměnil za svýho Blazera. Mimo něj vlastní ještě Ford Bronco V8 a Chevy Van G20 6,2D. Je to impozantní kára. Ovšem v Čechách je ještě jedno bílý Bronco, který je ještě vyšší :-) -
"-- skrytý --" 29.01.02 10:43
« Ondro
viděl jsem v Deštný v Orl.h. W124 v combajnu s nápisem Nenadál na dveřích. Byl si lyžovat nebo závodit s pejskama???
Prof by měl radost, byl tam zatraceně velkej a zvýšenej Suburban tak 80. léta. Na zadním nárazníku měl z přejezdu ukradenej a přišroubovanej nápis "POZOR VLAK" :o) -
« vložka zámku
Usilovně sháním na W 124 vložku zámku LP dveří (+ klíč). Současná se mi zasekla a nejde s ní otočit klíčem. Nikde na vrakáči jsem se zatím nechytil. Vyndal jsem čep, který vložku spojuje se zámkem a centrál to spolehlivě zamyká, ale kdyby jste ji někdo mohl postrádat, byl bych rád. Díky.
Nemate niekto nahodou hlavu na motor W 123-240D (typ s mensimi zhavici). Zhanam surne pre kamarata. Idealne by bolo nekde na Morave, ale nie je to podmienka (sme z Trencina-SR).
Dik moc.
Kontakt:
e-mail: jarpo@nextra.sk
sms: +421 905 328 749