Mercedes Benz W123, W124, W126

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Mercedes-Benz

• 00 Reagovat !

foto

11.02.02  22:22

« Hlava na W 123-240 D

Zdravim all!
    Nemate niekto nahodou hlavu na motor W 123-240D (typ s mensimi zhavici). Zhanam surne pre kamarata. Idealne by bolo nekde na Morave, ale nie je to podmienka (sme z Trencina-SR).
    Dik moc.
    Kontakt:
    e-mail: jarpo@nextra.sk
    sms: +421 905 328 749
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.02  20:57

« co bude ...

Ale ke komu, co ? :-)))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.02  13:41

« Re: Mnam

Já spíš lehnu.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.02  10:30

Dane, všechno jednou klekne ! I my ! :-))) O.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.02  08:30

Ondro, ale V8 taky není nesmrtelná, taky dovede kleknout...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.02  06:38

Jo SEL je MŇAM jakákoliv :-)) Ale přeci jen V8 je V8 :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

04.02.02  21:04

« Mnam

Mel jsem pujcen 500 SEL long a velice MNAM to bylo. To je hukot. Ma nekdo u nad BRABUSE 7,2l ?
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  17:48

« Re: Ondro

zadek: privbox@seznam.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  14:57

Prof: A můžeš mi napsat přímo adresu? Dík
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  08:46

zadek: Se mrkni do US Cars&Trucks fan club, zrovna jsem tam šoupnul jeden odkaz, kde je to takovej průřez všema těma obludama. A Caprice vidíš v každým filmu, co by drožku nebo policejní káru.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  07:41

Tak to jde...už víš co a jak. A jakej je prosímtě tvůj aktuální vozovej park? Jsou nějaký inteligentní stránky na netu, kde bych se mohl probrat fotkama amerik? Bavíte se tady o těch autech a já vůbec netuším jak vypadaj - třeba ten Caprice? Jsem zatím nedouk a neznám to, rád bych to napravil.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  12:45

zadek: Ne, to opravdu ne. Ale celkem jsem jich měl cca 25 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  07:44

Prof: Koukám - svět je opravdu mrňavej, sakra chlape Profe, ty znáš každou ameriku v Čechách!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  06:27

« RADO !! :-)

Ahoj Rado !! No to se byl brácha mrknout na závody, sám závodit s Haskounama nemohl,protože jeho kamarád co mu pujčuje psy aby měl 4, tak je měl zapojené do tohoto závodu v Orlických horách. Jinak by brácha závodil, to on rád :-)) Alespoň vidíš jak je svět malý !!! :-) Mej se ! Ondra
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.02  17:48

Rado: To auto znám už od doby, kdy ještě bylo "normální" = nízký. Měl ho můj kamarád Arnošt a ten kousek z Českejch Libchav, co ho má teďka, ho koupil přes bazar od starýho Fajfky, kterej ho vyměnil za svýho Blazera. Mimo něj vlastní ještě Ford Bronco V8 a Chevy Van G20 6,2D. Je to impozantní kára. Ovšem v Čechách je ještě jedno bílý Bronco, který je ještě vyšší :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.01.02  10:43

« Ondro

viděl jsem v Deštný v Orl.h. W124 v combajnu s nápisem Nenadál na dveřích. Byl si lyžovat nebo závodit s pejskama???

Prof by měl radost, byl tam zatraceně velkej a zvýšenej Suburban tak 80. léta. Na zadním nárazníku měl z přejezdu ukradenej a přišroubovanej nápis "POZOR VLAK" :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.02  07:34

« Re: vložka zámku

To King: Proč ses nezeptal dřív? Už to mám pro tebe připravený... Napiš v případě zájmu na: zadek524@seznam.cz a můžem se domluvit.
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.02  22:06

« vložka zámku

Usilovně sháním na W 124 vložku zámku LP dveří (+ klíč). Současná se mi zasekla a nejde s ní otočit klíčem. Nikde na vrakáči jsem se zatím nechytil. Vyndal jsem čep, který vložku spojuje se zámkem a centrál to spolehlivě zamyká, ale kdyby jste ji někdo mohl postrádat, byl bych rád. Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  21:10

« Re: Kde jste?

Abyste nám tam nezdegenerovali :)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  10:13

« Kde jste?

Ahoj, no asi opravdu všichni zdrhnuli na MB chat !! :-))) Jinak pro ostatni kdo nevi kde najit nejlepsi MB chat na CZ webu, tak je to zde:
    www.mercedes-classic.cz Hvězdě zdar !!! Ondra_560SEC
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…