Mercedes Benz W123, W124, W126
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Mercedes-Benz
-
« Re: el. šíbr
Ahoj !!! Pokus se tím šroubem na el. motůrku na šíbr zatáhnout ručně ten šíbr aby byl dovřený a pak to vyzkoušej jestli to bude chodit. Já jsem to jednou dělal komplet na piánu, a myslím si že princip zůstal stejný, tím šroubem se dá ručně zatáhnout šíbr kdyby se náhodou rozbil při cestě a začalo pršet :-( Pokus se o to, nic tím nezkazíš. Ondra -
« el. šíbr
Můžete mi někdo poradit se seřízením el. šíbru u W 124. Na levém zadním blatníku na vnitřní straně (přístup z kufru) je údajně seřizovací člen (matice a kolečko z umělé hmoty). Jedná se mi o nedovírání šíbru. Potřebuji poradit, zda se to s tohoto místa nechá seřídit. -
« motor do 190E ..
Ahoj, Dane motor 2,6 se do Evolution nedával, dával se tam 2,5 :-))) Ale já bych poradil Ladisovi něco jiného, a to motor 3,0 z W124, výkon má asi 190PS a to je plně dostačující, podle mě by možná stačilo vyměnit jenom PC k motoru a bylo by to OK, protože měnit elektriku, tak to je na rozhození celého auta :-( Ne opravdu nejlepší varianta kterou můžeš využít je ten třílitr z W124 ... Ondra -
« chlapi,
co se hodi dat do 190E misto std. 87kw (118PS) motoru, aby to trochu slusnejc jelo? Zase aby to nebylo moc tezky, 190E je malinky auticko ;-) Kolik by takovy motor asi stal? Samozrejme jety... Slo by tam dat treba neco ze starsiho SLka? neutrhlo by to silent bloky? idealne tak 200PS, a aby to slo na LPG, ktery ted mam zabudovany... Je vubec nejaka moznost? -
« prives za W 124
Zdravim vsetkych mercedesakov!
Nemate niekto skusenosti s pripojenim privesu za W 124? Mam takyto problem. Po pripojeni privesu a zapnuti parkovacich svetiel zacne svietit kontrolka osvetlenia (zavada na svetlach). Samozrejme vsetky svetla funguju. Pri smerovkach a brzdovych svetlach je vsetko o.k. Mam W 124, 250 D, r.v. 1986. Dik za kazdu radu. -
« originální volant v W126 ..
To s tím volantem vím, ale řešení je dát malý např. dřevěný jako mám já. Je asi 350mm velký, ale zase je to na úkor toho, že se s tím velkým autem blbě jede, je to takové moc sportovní, což se zase nehodí v MB S-klasse, že jo ? Ale v coupé to neva ... -
« Re: 420
Ja mam 196 cm, ale majitel auta ma taky tolik a jeste je trochu tlusi (proste typicky majitel MB) a tvrdi ze mu to nevadi. Kdyz srovnam s naprosto trapnym Favoritem, tak i do nej se leze lip jak do toho Eska. Jako hlavni problem jsem urcil naprosto zbytecne velky volant. V podstate si nepamatuju auto kde by bylo mezi sedackou a volantem tak malo mista. -
Tak jsem dnes sedel v 126ce 500SEL long a tak malo mista pod volantem nema ani Clio :-( Neda se stoupat na pedaly jinak nez uplne z boku - musim nohu uplne oprit o stredni sloupek, volant se uplne bori do stehen, nastaveni sedacky nijak nepomaha :-(((( Kdyz do toho lezu a sedacka je jenom trochu nahore, tak tam musim lest jak do tanku - nejdriv opatrne nohy a pak se pridrzenim za dvere svalit na sedacku... Volant nestavitelny... :-( Vzadu a u spolujezce ale mista habakuk. -
Ahoj Wilhelme !!! Já bych měl zájem o tu 560 SE/SEL zapracuj na tom, určitě bych jí vzal. Potřebuji převodovku, v té mojí jsou špatně nastavené tlaky a proto mi to blbě řadí. V MB servisu jsou to hodiny práce a to je lepší vyměnit za jinou, nemyslíš ? Ozvi se ! Ondra -
« Re: co je to za motor?
ondro, diky za informace. s koupe seslo, protoze se s chlapa vyklubal jakysi podivny pripad. nakonec z nej vylezlo, ze auto mu nepatri, ze je chlapa co mu dluzil prachy, a misto nich mu dal auto at to proda, s toim motorem to taky nebylo koser...
presto diky moc, mej se a UDELEJTE SRAZ!
ahoj michal
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!