Mercedes Benz W123, W124, W126
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Mercedes-Benz
-
« C240
Nevim, zda jsem na spravne strance, ale vsiml jsem si ze ve specifikacich pro M/B C240 je zde uveden objem motoru 2597 cm3, vykon 125 kW. Ja toto vozidlo mam (Jihoafricka republika, zde vyrabene a do vsech zemi s pravostranym rizenim exportovane), objem je vsak, zcela logicky 2400 cm3, vykon rovnez 125 kW. Ze by v Cesku byl tento model dodavan s vetsim motorem ,ale stejnym vykonem nez jinde? Muze nekdo komentovat?
Zdravim. -
« Re: Opravář na převodovky
Drtivou většinu oprav si dělám sám, ale mohu doporučit jednoho mýho kamaráda jako mechanika. Je zaměstnanec značkovýho Mercedes servisu a dělává známejm za solidní peníz i melouchy doma...
Napiš kdyžtak na zadek524@seznam.cz a můžem se zkontaktovat (Praha). -
Předpokládám, že máš taky Mercedes. Proto se tě chci zeptat, kam bys šel nechat si přetěsnit motor? K nějakýmu menšímu servismanovi, co má dílnu za barákem nebo do většího servisu? A nějaký tip?
Zkusím se tedy poptat po té převodovce na vrakovištích. Doufám, že maj rozum a nebudou za to chtít hromadu peněz... :-)
P.S. Dá se do auta dodatečně nainstalovat tempomat? -
Zatím ještě nemám, ale asi zdědím W124 320 CE 1993 coupé, a myslím, že tam je 5 st. automat (má to D na pravý straně a když se páka posune doleva, je tam 4). A ještě vůbec nevím co s tím je, jenom sonduju, co by asi tak mohlo být a co by to stálo... :-) -
No a můžeš nějakýho šikovnýho opraváře značky mercedes doporučit? To auto totiž bude mít víc problémů než jenom převodovku a tak bych uvítal nějakou zodpovědnou opravnu, kde z tebe nestáhnou kůži a třeba maj i svoje levnější použitý náhradní dily atd.
Dík -
« Re: Hydraulika
Ahoj Jarpo, s tim problemem nevim, taky me nefunguje asi nivo. Ale vim s tím olejem. Musíš tam dát pouze olej od Mercedesu, a jaký ? Typ a číslo oleje máš napsaný na nádobce na nivo, jiný olej tam lít nesmíš a ani ho neseženeš. Litr stojí v MB asi kolem 500,- ...
Možná že to máš jenom zavzdušněné, ale jak to odvzdušnit, to nevím, také se na to budu muset podívat na jaře... :-))) Měj se, Ondra -
« Hydraulika
Nazdar!
Mam problem s nivearegulierung na W 124. Aspon myslim, ze je to v tom. Od isteho casu je akosi tvrde perovanie zadnej napravy. Hlavne ked je auto malo zatazene. Pomohla by vymena hydraulickeho oleja? Ak ano aky tam dat. V knizke je len hydraulik oil. Alebo bude skor problem v regulatore? Ak ste mali niekto podobny problem poradte prosim.
Dik.
jarpo
-
« Re: sklo 190 ...
Zatim jsem mu neodepsal, protoze se musim podivat jak na tom ty skla jsou. Včera jsem totiž jedno prodal a kamarád chce taky jedno, tak si teď nemohu uvědomit jestli mám ňáký volný. Pro zajímavost - jedno jsem při vyřezávání o víkendu rozbil. Z těch W201 jdou strašně mizerně.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!