FORD SIERRA - TUNING
« Re: SIERRA 2.0 DOHC 4x4 93' kombi
Zdravím willy,podívej se v této rubrice na starší příspěvky,tam jsem klimu rozepisoval.Sedačky kožené nemám,ty mám originál,akorád jsem do nich dodělával vyhřívání(pouze do předních).Jestli jdou do sirky sedačky ze scorpia nevím,to chce vyzkoušet např na vrakovišti.
Jezdím(v létě)na 205/50 /16,šířka ráfku 7,5,bez úpravy,akorát při opravdu velkém houpáku si to trochu škrtlo o přední lem-tak jsem je zaklepnul dovnitř.S miskou tlumiče problémy nemám-záleží na ET ale to nevím,to bych musel prohlédnout elektron,jestli to někde není(je to Borbet).Můžu ti příští týden napsat i adresy s foto jestli to tam bude trochu vidět.Jinak jsem viděl na 2 sirkách 17" elektrony a opravdu bomba.Ozvu se příští týden. -
« SIERRA 2.0 DOHC 4x4 93' kombi
Opět zdravím všechny.
Pořád pomalu dodělávám svou popelnici- výměna kastle po těžké bouračce- první z několika nárazů čelně strom v 80ti- nebýt ní, už tady nejsem- haha.
Už to "jezdí", ale pořád to má spoustu much. Rád bych se podíval na nějakej ten sraz- až to bude jezdit pořádně. TO FIDOFORD: zajímá mě ta KLIMA a kožený sedačky- dají se dát třeba ze škorpajza?? Co je potřeba na větší disky? Př. lemy a misky tlumičů? Při 195/60/14 mám misku ve výšce vršku gumy max. 1cm od pneu. A co ET? - Stačily by 15ky disky.
PS: pro všechny, co zajímá DIAGNOSTIKA: Michalides mi ukázal, jak na to, v pohodě jsem vyléčil tatíkovýho škorpika, ale můj miláček na to prostě nereaguje... -
« poslintané 17" elektrony
Je to blízko křižovatky Butovice-jinonice(P-5),nevím jak se jmenuje ten bazar.Prodávají tam jeté pneu i elektrony(jeté i pár nových).Je to na odbočce do nějaké celní kontroly nebo co to je.Pokud jsem neporadil,můžu při cestě domů zjistit alespon ulici. -
« Re: klima
Zdravim všechny,sehnal jsem další komponenty na mojí klimu,tak jí chci konečně celou dodělat.Jinak opět budu asi předělávat sání-hodně se hřeje od chladičů a saje teplý vduch-jede to hůř.Ještě v jednom bazaru mají nové elektrony 17" tak tam občas na ně chodím slintat.Opět,je to o penězích... -
« klima
Na srazu ve Skochovicích měl fidoford velice pěknou Sierru DOHC včetně klimatizace (tu zde již popisoval). Kdysi jsem jednu kompletní klimu "prošvihnul", tak to teď zkouším podruhé. Nevíte někdo o starší a dobré klimatizaci do DOHCéčka Sierry? PS: Že jsem na ten sraz jezdil! :-) -
« Re: nástavce prahů - tuning
fidoford: Plánuji příjezd také tak. K těm prahům: Je trochu nešťastné, že u firmy musíš nechat auto. Nemáš potom přehled, co a jak Ti na auto montují. Navíc asi požívají laminát, který se sice dobře opravuje, ale na druhou stranu je mnohem křehčí, než termoplast (většinou). Ty originál, které jsem prohlížel, byly prostě super. PS: Hlavně mi nikdo nepište, ať si tedy koupím ty originální. 3.800,- Kč za kus se mi zdá trochu moc vzhledem ke stáří mého přibližovadla.
« nástavce prahů - tuning
fidoford: konečně jsem se dostal k tomu, abych kontaktoval firmu LAMINO. V odpovědi (e-mail) se mi zaručovali za precizní provedení jak vzhledové, tak mechanické. Auto se přistaví ráno, vyzvedne odpoledne. Cenu uváděli v rozmezí 3.000 - 4.500 Kč. Tak mám o čem přemýšlet.
Mám taky vyhlídlé nové 17ky v bazaru za 20000,-,ale kde na ně vzít a nekrádst?