FORD SIERRA - TUNING

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

09.05.01  07:20

« Re: plastové nástavce prahů

Na Sierry s doplnky je to bída.Na stránkách jk design sice prahy nabízejí,jsou ale na starou kastli ještě k tomu na 3.dveřovou.Možná zkusit se zeptat WWW.LAMINO.cz kde dělají plasty,co by za to chtěli.Třeba by to už pro 2 auta udělali levněji(šel bych do toho taky).Napiš schválně,co za ně u forda chtějí,at se zasměju .Zdravim...
  • 00 Reagovat !

foto

08.05.01  13:02

« plastové nástavce prahů

Téma jak vidno nejede, tak jej trochu zkusím oživit. Delší dobu (nikoliv však intenzivně) se pokouším sehnat plastové nástavce prahů na čtyřdveřovou Sierru. Viděl jsem originál a nemají chybu. Bohužel jejich cena je u Forda větší, než jsem ochoten vydat. Různé repliky, které jsem měl v ruce, jsou většinou nepadnoucí "šílenost". A když se mi takovýto nepadnoucí laminátový nástavec snaží prodejce vnutit s tím, že "to přece natáhnu...", tak nevím, zda se smát, nebo brečet. Pokud víte někdo i o starších originálech, nebo fakt přesné kopii, tak napište. Dík.
  • 00 Reagovat !

foto

02.05.01  15:01

« 2,0 DOHC

Přidávám pár věcí,co jsem zapoměl: vyhřívané sedačky (vlastní výroba),předělané sání-všechny krabice sání šly pryč,nahradila je roura se sportovním filtrem(kužel).Nemáte někdo zkušenosti se svíčkami Brisk premium LGS v tomto motoru?
  • 00 Reagovat !

foto

23.04.01  08:48

« 2L DOHC

Zdravim všechny příznivce této značky.Napište,jak jste tu Vaší vylepšily.Tak něco o mojí:začalo to koupí auta přes jakýsi bazar.Výbava CL s ABS a manuál šíbr.Po menší úpravě montáž motorku + podsvětleného spínače ze Scorpia.Ze stejného auta mám opět po menší ůpravě motorky pro zadní okna(přední mám originál),elektronika pro aut.dojezdy předních oken + spínače z mercedesu(MB) je vlastní výroby .Kola jsem použil borbety s pneu 205/50 16. Podvozek zatím sériový.Výfuk má koncový sportovní tlumič ,katalyzátor je venku.Ted dělám motor-těsnění pod hlavou,tak přišlo na řadu leštění kanálů.Až bude motor v kupě,čeká mě dodělat automatická klimatizace z MB(základ klimatizace je orig.sierra koupený na vrakáči).musím končit(práce).Spoustu věcí jsem vynechal.Napište
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…