FORD SIERRA - TUNING
« Re: plastové nástavce prahů
Na Sierry s doplnky je to bída.Na stránkách jk design sice prahy nabízejí,jsou ale na starou kastli ještě k tomu na 3.dveřovou.Možná zkusit se zeptat WWW.LAMINO.cz kde dělají plasty,co by za to chtěli.Třeba by to už pro 2 auta udělali levněji(šel bych do toho taky).Napiš schválně,co za ně u forda chtějí,at se zasměju .Zdravim... -
« plastové nástavce prahů
Téma jak vidno nejede, tak jej trochu zkusím oživit. Delší dobu (nikoliv však intenzivně) se pokouším sehnat plastové nástavce prahů na čtyřdveřovou Sierru. Viděl jsem originál a nemají chybu. Bohužel jejich cena je u Forda větší, než jsem ochoten vydat. Různé repliky, které jsem měl v ruce, jsou většinou nepadnoucí "šílenost". A když se mi takovýto nepadnoucí laminátový nástavec snaží prodejce vnutit s tím, že "to přece natáhnu...", tak nevím, zda se smát, nebo brečet. Pokud víte někdo i o starších originálech, nebo fakt přesné kopii, tak napište. Dík. -
« 2L DOHC
Zdravim všechny příznivce této značky.Napište,jak jste tu Vaší vylepšily.Tak něco o mojí:začalo to koupí auta přes jakýsi bazar.Výbava CL s ABS a manuál šíbr.Po menší úpravě montáž motorku + podsvětleného spínače ze Scorpia.Ze stejného auta mám opět po menší ůpravě motorky pro zadní okna(přední mám originál),elektronika pro aut.dojezdy předních oken + spínače z mercedesu(MB) je vlastní výroby .Kola jsem použil borbety s pneu 205/50 16. Podvozek zatím sériový.Výfuk má koncový sportovní tlumič ,katalyzátor je venku.Ted dělám motor-těsnění pod hlavou,tak přišlo na řadu leštění kanálů.Až bude motor v kupě,čeká mě dodělat automatická klimatizace z MB(základ klimatizace je orig.sierra koupený na vrakáči).musím končit(práce).Spoustu věcí jsem vynechal.Napište