Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• « 00 Reagovat !

foto

29.05.01  18:53

« Re: Nepravidelný chod, kolísání volnoběhu

1. To se nedá říct, kolik by to stálo. Může se na to přijít za 1/2 hodiny nebo taky za týden. Tohle to jsou ty nejhorší závady.
    Každopádně uděláš nejlíp, když přijedeš a uděláme alespoň vstupní prohlídku.
    2. V okolí KV vůbec nevím...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.01  12:09

to Michal van ATX (O:
    Hmmm.. to sem nevěděl, (tak k čemu mi ty hodnoty vyjizdeli a nechali zaplatit,kdyz sou mi takhle k nicemu, zadnej problem z toho vseho nevyplyva a presto ta potvurka vselijak kolisa) Kolik by taková výzkumná expedice do mý VR6ky u Tebe stála? Přibližně. Nebo můžeš někoho doporučit z Karlovarskýho regionu?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.01  16:14

Jinak ty hodnoty jsou v pořádku. Ale pro informaci. to chce otestovat za studena, za tepla, pod zatížením, atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.01  16:10

Takový rady na dálku jsou naprd. To chce napojit diagnostiku a osciloskop a hned se ví.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.01  16:08

« to sněhulák

máš pravdu, "Kuba" měl v příjmení dvě t.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.01  11:21

A co R-klapka nebo jak se menuje to čidlo hned za filtrem vzduchu na sání? Je tam teplotní čidlo, je to vzduch na sání, kterej by měl bejt snad teoreticky relativně chladnej ne? Nebo to tak není? Z počítače mi vyjelo, že "Teplotní snímač vzduchu 63,7 C" NENI TO MOC? Zároveň to ukazovalo "Teplotní snímač motoru 93,8 C" "Potenciometr škrtící klapky 12.1stupnu DK" "Zatížení motoru signál část. zatížení 2.5%" "Otáčky motoru 680/min" "Předstih -6,0 stupnu KH" "Doba vstřiku 3,1ms" "Regulace lambda 1,000" "Aditivní korekce směsi 1,078" "Multiplikativní korekce směsi 0,922" Určitě tomuhle někdo rozumíte víc než já, je možný, že by tohle způsobovalo to kolísání volnoběžnejch otáček? A co ostatní hodnoty sou OK? Mám Motronic M2,9.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.01  11:56

Nikoho nic nenapadá?! ):
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.01  13:59

« Re: to šiky

Asi byste si měli založit fórum českého jazyka.. jistě by vám to usnadnilo komunikaci (o:
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.01  13:55

« Re: to šiky

to AutokomplexCZ: BTW "kilowat" by se asi mel psat spis "kilowatt" :-)).
  • 00 Reagovat !

foto

23.05.01  13:08

« Nepravidelný chod, kolísání volnoběhu

Kde mám hledat chybu,když mi motor na volnoběh kolísá? Otáčky se nepatrně snižují a za chvilinku zase zvižují, chvilinku jakoby se to přidusilo a pak zase zpět do pohody a to furt dokola.. ):
    Napíchnutí na počítač žádný závady nevykázalo.
  • 00 Reagovat !

foto

14.05.01  10:35

« OLEJ

Jaký olej je dobrý pro VR6ku? Nyní mám LiquiMoly full synthetic. Je LuquiMoly dobrej olej? Můj motor má najeto cca 120tisíc a po 5,5tisících km jsem dolil už 1.5 litru oleje. V servisu mi řekli, že je to normální. Je to normální? Není? A čím to může být a jak to zjistím? D9ky
  • « 00 Reagovat !

foto

11.05.01  18:30

« Re: Pro autokomplex

dneska se neznámkuje... Ale víš co, když Ti to napíšu já a tady, tak Tě to nasere, ale zapamatuješ si to. Když si na to zvykneš a potom to někde, řekněme v důležitější korespondenci, napíšeš, budou Tě mít za * a zpět už to nevezmeš.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.05.01  08:16

« Re: Pro autokomplex

Pane učiteli co jsem dostal za známku z té písemky? Psal jsem to totiž nohama a fakt jsou ty ty písmena na klávesnici hrozně špatně vidět.Chyby neopravuj fakt to nemá cenu.
  • 00 Reagovat !

foto

11.05.01  06:20

« V6

V6 se jeste dava do Bory !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.01  15:41

« to šiky

1. "kilovat" a "bít" má být "kilowat" a "být".
    2. Hlavní rozdíl je v tom, že klasická VR6 má 12 ventilů a V6 24 ventilů. V6 jede mnohem líp, má mnohem lepší spodek oproti VR6 a spotřeba je také lepší.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.01  15:38

« Re: V6; VR62.8->2.9 to Autokomplex.

1. V6 se dává do Golfa IV, PASSATA B5, NEW SHARANA, atd.
    2. Jo, v B4 Passatu je stejný motor (AAA) jako v Golfu III. Štít měnit nemusíš, řídící jednotku ano a musíš přizpůsobit imobilizer k jednotce.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.01  14:08

« Re: V6; VR62.8->2.9 to Autokomplex.

Pokud dobř vím tak motory s označením jen V6 nebo V6 4 motion se dávají do nových Golfů,Passatů a Borr tuším tak od roku 2000 mají více kilovat jak už někdo zmiňoval je to něco nového tak by to mělo bít znát.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.01  13:03

« V6; VR62.8->2.9 to Autokomplex.

V6ka se dává od kdy do čeho?
    Předpokládám, že motory VR6 z Passata jsou shodný s Golfíma.
    Když bych prohazoval motor 2.8 za tu 2.9, musí se měnit i palubka kvůli počítači nebo tak něco?
  • 00 Reagovat !

foto

10.05.01  12:24

« to kazan

Ta spotřeba, co píšeš, je naprosto normální. Nemyslím, že by 2.9 měl lepší spotřebu než 2.8.
    Ten motor má zajímavou konstrukci ( V s 6ti stupni), ale hlava (2 ventily na válec) je zastaralá. Nicméně dnes je hlava již modifikovaná a tvz new VR6 označovaná jenom jako V6 se zvýšenou kopresí 10,8:1, 4-mi ventily na válec má výkon 204PS a 270Nm kroutící moment. Tento motor už jede i od spodu a má nižší prům. spotřebu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.01  12:10

« Re: motor VR6

domluv se přímo po telefonu s majitelem -kámošem- taky Petr. Jsem pouze sprostředkovatel, protože on nemá přístup k internetu a tak mě poprosil o zprostředkování prodeje.Jinak všechny informace sedí, koupil ho do "foroty", když měl Passata VR6. Osobně se domnívám, že ta cena je velice pěkná, ale to už záleží na tobě co zamýšlíš a jak se dohodnete.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…