Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
« Re: Hi :-)
Jo neboj vcera sem celej den lakoval plasty ma mje ted zeleny ..ala US army barva khaki ..malem sem se otravil... s moturku mam desnou radost skoda ze ma vic najeto ale rikam si kdyz ho proberu a pretesnim juknu na pisty atak vydrzi aspon tech 100 tis jeste .. ale byl za dobrou cenu... .-) jo kdybys chtel lak tak dela cokoli za 1000kc dil.... t.j klasika auto 11- 14 dilu... -
« Re: Hi :-)
Jo, gufera jsem taky měnil, když už ten motorek byl tak pěkně rozhozenej. U mne je to s lakem podobny, asi teda. Lakýra je zjevně na dovolený nebo tak něco a navíc furt ta nejsitota s barvou, prostě čekám a čekám a jsem z toho na švestku, prostě si VeRunu asi dávám dohromady na zimu )o: nejspíš vyjedu tak v prosinci...možná právě na vánoce, děsně mne totiž baví trávit léto v autobusech a vlacích )o: .. hehe.
Tobě gratuluju, koukej pořádně dokumentovat a fotky posílat. -
« Re: Hi :-)
Hai hai hai tak sem mel v patek vanoce :-) mam doma 1,8 16V 130PS byt z fiesty ale kdyz muze Futy davat do auta (fiesta) motor z Escorta tak proc ja ne opacne? :-) Kazi takze hamerite? cervenou nebo Modrou? jo auto bude az koncem prazdnin ... lakyrnik ma zlomenou packu ach jo..aspon se zacnu venovat moturku bude castecna GO :-) gufera atd atd. -
« Re: Hi :-)
Sorry, jen předávám, comi říkaj zkušenější. Sám jsem, jak jsem řekl použil tu Macotu, co je odolná vysokejm teplotám a je trochu dažší než Hamerouš. Můj problém s lehkým seškrábáním barvy je asi v tom, že jsem špatně odmašťoval )o: použil jsem hloupě jen technickej benzín. A ten je trochu mastnej )o: sakryš. Holt jsem jen začátečník. -
« Re: Hi :-)
Mnóó´je to zajímavé, tak tvrdíš jenom základovka ? Hmmmmm..... Jestli je to na železo jako základ i vrchní, tak proč by to na hliník bylo jen základ ?? Já na hliník znám jiné základy(např. zinko-fosfát od Dufa ) jenže zase nevím, jestli by na tom takový červený Hamerite držel :-(( Něco zkusím vykoumat. -
« Re: Hi :-)
No já všecko beru tou Macotou do 800stupnu, mam takovou peknou modrou. Trosku podezrely je mi na ni, ze jde relativne snadno seskrabat, tak nevim, co to vydrží. Přitom to není zrovna nejlevnější spray, tuším, že 400Kč. Je na něm napsaný, že je na výfuky, motory atd... a halvně ta odolnost proti teplotám. Bral jsem tim blok motoru, převodofku atd... Jinak všichni asi stříkaj Hameritem, takže bych se toho asi nebál. Zeptám se 034, ten určitě bude vědět..když se mi smál, co sem si to koupil za hnůj Macota, když Hamerite je levnější a super...
S tím Komaxitem máš recht... na to je vhodný snad jen sání (o: to odstrojíš rychle.. (o; -
« Re: Hi :-)
Kazánku teďkom potřebuji radu zase já. Nevíš jak se snáší Hamerite a Hliník, co se neodstěhoval do Humpolce, ale zůstal na motoru ? :-) Nemáš s tím nějaký zkušenosti, nebo máš zkušenosti s něčím dobrým na hliník ? Samozřejmě kromě Komaxitu, to znám, tedy že ano Hmm... Jedná se o to, že když máš motor v kupě a chceš ho hodit do barvy, tak ho nebudeš rozebírat do mrtě, abys ho mohl stříknout Komaxitem, že jo .... BTW jaká barva bude na té vaně ? -
« Re: Hi :-)
hi Hi ...:-) nevim kazi proc asi fin. problemy ..znas to... ja kdyz to dobre vyjde jdu si odpoledne vymontovat moturek z 1,8 16V 130PS ..byt z fiesty sakum prdum :-)) bude se jezdit az gumy budou čudit :-) autiko jeste neni hotovy s lakovny..nebyl afarba tak prej behem pristiho tydne si mohu pro nej dojet... asi budu mit vanoce :-)) pak ti posllu fotky... jo kazi co myslis hamerite na blok motoru a prevodovku? bad or good? -
« Re: Hi :-)
Čeče, to Twingo, neulít si s tou cenou??? Za mrdku, že to tak musím říct, s pipkou ve vznaku, co mi loni nabízeli za 95litru a to to byla servisovana 98ka, nebourana.. to fakt nekdo koupi 94 za šede+plus voprava?
Tu Fiestu nemuzu posoudit, ale to je starouš. Já myslel tak něco kolem 96-97, Clio, Corsu, Fiestu, Tigru, Civica... co nejvesti vybavu... ale ROZUMNOU cenu ..nesjem zadnej sysel drzgresle, ale ani sponzor (o: a uz vubec ne ročild.. (o: -
« Re: Hi :-)
Mňo, výbava je fcelku chudá:ALU kola, elektrika, pytle, ABS.¨Muziku nějaký dobrák stačil vyfouknout, jak jinak v Německu, že jo. kazane, levný stroj pravíš?? Mám Twingo 11/94 lehce na PP blatník, světlo OK.S dílama to vidím kolem 60tKč+oprava-nalakovat blatník, doztracena zaleštit šrám na pravejch dveřích.Má to nový výfuk a rozvody, horší gumy.Přihlaš si to a máš vozítko jedna báseň.Pokud bys chtěl něco levnějšího, tak mám ještě Corsu ´91 1,4 3dv.Bílá barva s barevnejma čmáranicema na bokách, elektrická hadrová střecha (jako třebas na Mazdě 121 s kufrem ), podle servisky 138tkm.Plácni 16-ti. tKč o dřevo a val damoj.Papíry se daj splašit okolo 10 kolíků. -
« Re: Hi :-)
No jo ja uz se lakuju od vcerejska ale prej tak 14dni to tam jeste bude :-( Smudlyc kdyby nasel nejakou tu totalku 1,8my dej mi vedet.... byla by lepsi ta 115ka od rv 95 nahoru.. sak vis po cem me srdce plesa :-)) Na spedici dela i kamos alev breclavi :-))

Holt budu důslednej apoň u těch pár maličkostí co mi zbyly ještě nedodělaný.