Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
-
« Re: Brrrr
No Kazane, když už máš na dosah jinou Verunu, tak tuhle přece můžeš s klidem odepsat, no ne?................... . Jinak to s tím kámošem není až tak špatný nápad, ale nevím jak nás tam chceš nacpat, do toho mého Ducata, to tam dojedem, do toho Kasselu a zpátky, no nevím ,ale myslím že tam tak dojedem, Ducato proklejem a zapálíme.Ale to nevadí, ňáko to vymyslíme. To eric.singer: to je vidět, že´s eště neviděl pořádného blázna, vezl jsem daleko větší exoty na přestavbu, třeba BMW635CSi nebo Mattig Manta V6, tomu já říkám čisté šílenství, Kazan je naproti tomu naprosto neškodný element.Jóóóóó, Kazane málem bych zapomněl: a co říká na Tvoje chystané investice přítelka? Jásá? -
« Brrrr
Před chvilkou mne málem sejmula Omega V6ka.. )o: jela přede mnou a před ní další louda, tak jsem vymrskl blinkr a jupí předjíždět, ale jak jsem byl čumákem na úrovni zadních dvěří tý Omegy, tak udělala to samý, jen tak tak jsem to ubrzdil, že mi ten předeček neposlala pryč. S*áč jeden Opláckej )o:Zrcátka má zjevně pro okrasu nebo na to aby se mi do něj mohl chechtat
Navíc jsem hned o kilometr dál za ním musel v zatáčce to zahamstnout, protože ten závodník asi dostal strach a začal na konci zatáčky kreténsky náhle brzdit jako o život.Co vám budu povídat, určitě sem zblednul a vypadlo mi pár vlasů, VR6ka se zavlnila, sice trošinku, ale hnusný to bylo, jako had, ale naštěstí ty Kumha jsou asi opravdu dobrý gumy, byly jak přilepený a nepustily se, takže autem to jen zaházelo a jelo se dál. Pak jsem toho degeše raději předjel (pokud jsem zprávně juknul na tachometr, tak to bylo za tři 150, předjížděcí manévr a pak už zase v poklidu za pět 100vkou). Mám tu svojí VeRunu rád... (o: -
« Re: Zelenáč (o: a já se na něj těšim, snad to vyjde.
Juf juf, nějaký kočičky už mám, sháním dál. Dokud je nemám pohromadě, ber mne s rezervou (o: . Až budeš zase něco psát, dej vědět, datum, kdy tam pojedeš. A ještě budem muset domluvit, jak to celý provedem,ale to ti brnknu. Nevadí, když tam pojedu pro to s Tebou? On totiž hlavní sponzor je zrovna kluk co mi Golfíka pomáhá spravovat, teda je to spíš naopak, většinou on spravuje a já mu pomáhám (udržet dobrou náladu, hihi),tak mám pocit,že by to rád viděl (po zkušenostech s mojí poslední koupí "Golfa v dobrým stavu",hehe, o tom tu víte všichni svý, že jo). Ale možná mi jen řekne, že sem magor a nikam se mu chtít nebude. (o: -
« Kazaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…
No promiň, už jsem zase mezi svými, abych tak řekl. Tak díval jsem se na ten oettingerův web a zvenku to vypadá přesně stejně ( říkal jsem Ti to už v pátek, vypadá to přesně takhle ), kit na podvozku je na 100% taky, na kola bych nepřísahal, tuším že jsou BBS, výfuk je dvoutrubkový Remus, motor bez úprav. Pokud mě zrak neklame, tak černěný je celý až ke svodům. Mimo již popsaného poškození tomu autu nic jiného není, měl jsem to natočené a šlape jak švýcary. -
« Re: A chlubíme ...
kazan>
:-))) nevim, jestli je perleť, ale metloška jo .. celej lak je jak kdyby posypanej sedivejma tečkama, co já vim, co to je .. je to i na sklech, všude ... přemýšlím, jestli spíš minulej majitel nezaparkoval pod pytlem cementu :-)))
btw: renovace laku stojí 1.300 korun, což na Tvoje náklady není tak moc :-)) ... je fakt, že vím jen o firmě v Praze, ale kdybys viděl 8 let starý bávo, co nikdy nebylo garážovaný, jak teď vypadá, nevěřil bys ... :-)
viz. www.waxoyl.cz - myslim :-) -
« Smudloooo
Kam si se mi ztratil, já tady z Tebe tahám další rozumy, napjatě čekám, co mi napíšeš...a Ty se touláš po jinejch threadech (o:
Ještě jsem se Tě navíc k těm minulejm dvěstěpadesáti dotazům chtěl zeptat trošku mimo VR6, jestli si někde neviděl nějakou Jettu, s velkejma nárazníkama, motor libovolnej, důležitá je kastle. -
Ok, segru necháme dorůst, souhlasím (o:
Já meju v myčce za devadesáti procent )o: protože na laku už není moc co zkazit. A taky tady nemám kde pořádně udělat ruční útok s houbičkou atd.
Tvoje barva je fakt supr.Takže je v ní nějaká perleť, že jo. Luciferská....(o: -
kazan>
:-))))
Běžně v myčce nemeju, jak je trochu hezky, svých 5 hodin si odmakám a pak dokážu hodinu sedět, kouřit a dívat se na lesknoucí se auto :-).
Goodriche jezdí dobře, nestěžuju si, jen jak mají vyšší profil (65), se trošku při vyšší rychlosti kroutí v zatáčkách a skocích (hlavně mostní spojnice), ale jinak pohoda. Mokrý dlažební kostky jim ale moc nesvědčí - i když jsem ještě neviděl gumy, kterejm jo :-)).
Lak má autíčko nádhernej, sem tam škrábanec od hadice u pumpy a tak, ale jinak zachovalej. Jak já, tak předchozí majitel poctivě garážujem :-) .. je to specifický Peugeot lak jménem Lucifer :-) (taky jsem tak pojmenoval auto) ... je to fakt bomba barva, na slunci mění barvu od temně rudé po jahodově světlou - nádhera ...
JA.JPG mi ani nepřipomínej .. nesnášim foceni :-)
-
Uf, neslušně jsem (hlavně stále v hysterii okolo VR6ek) egosticky opoměl vyjádřit se tomu fešáckýmu pažoutovi. Je to frajer, ikdyž tím, že ho cpeš do myčly b˙ch se nechlubil (o: hihi, ok i já meju v myčce... (o: Hezký kola, Goodrich Foodrich jezdí dobře? Rozřesená palubka je velice umělecká (o: . Obrázek JA.JPG je ďábelskej, hehe, hlavně ta kotelna v pozadí, připomíná mni to fabriku, kde makám. Pažout má nádhernou barvu, teda pokud ji foťáček nezkreslil. Měj se. Rejpavej KaZaN -
Autíko hezký... (o: tak jo přiznám se, první fotky co jsem si vyclicknul byli spíš ty společný, ehm. Tvpu přítelku nechám dejchat (o: ale ta sestřička je tuze sladká.. (o:
Taky budu muset udělat nějaký pořádný fotky, ty na mejch stránkách už nejsou aktuální. Ale moc se mi fotit nechce, jelikož se stydím za ten zašlej lak )o: Chtěl bych celej novej, temně fialovou perleť...ale..ale mám strach to nějakým levným lakýrům svěřit a zase se mi nechce vyvalit třicítku nebo víc za kvalitní práci, to je těžký.
A navíc mne teďka totálně rozhodil Šmudla tím skvělým nápadem pořídit si ještě jednu VR6 na díly, abych ušetřil, sakra proč jen mne to nenapadlo dřív? No, ale koho by napadlo, že do toho naskáču za tolik peněz, že jo. Už si na tu zelenou skobčí holku VR6ku brousím tesáky..(o: -
« Re: GRUAAAARe: Takže další VR6 podraz
Tak jsem kouknul na web oettingera a jsem vyjevenej, hlavně z motoru, ovšem otázka je co všecko je v tom Golfu os nich upravenýho [odkaz]
Maj pátý dveře stříšku a křidýlko?
Viděl jsi vejfuk? Celý potrubí asi těžko, to by se mi totiž hodilo, moje už tu dlouho nebude )o:, ale aspoň konec, je to seriovej záprtek nebo z toho čumí něco chromovýho (o: ? -
Sakra, takže samý dobrý zprávy, krom toho , že to nemá klimu. Vybava v elektrice je předpokládám el okna i zrcátka, ale to snad u VR6 ani jinak nebylo, že jo. Předpokládám, že se dohodneme. Zavolám brzy. Co motor, natočil Ti? Je v pořádku? Projet ses asi nebyl to chápu (o: Ještě malý detaily, jaký to má světla? Myslím hlavně přední. Vyhřejvaný sedačky? Stavitelnej volant? Sakra to sem si vzpomněl brzo, viď. Až teď mne napadlo se zamyslet co mi v tý mojí chybí. No jestli sis nevšiml takovejch kravin, nevadí. Zatím ahoja díky, KaZaN s rozzářenejma očima -
Nazdárek Kazane, hlásím se opět doma : měl jsem to auto otevřené a v ruce jsem měl Fahrzeugbrief, takže asi toto: jedná se o rv 94, podle servisní knížky najeto 82.000km, 2 majitelé, motor je opravdu 2.9, úprava Oettinger, tj. 15" kola, snížený, jiné nárazníky a lemy, z výbavy má originál RMG Gama, elektriku. Rozsah poškození: 5. dveře, PZ světlo, roh PZ blatníku, zadní nárazník pryč, kola i skelet OK, v kufru není patrná deformace nosníků nebo podlahy. Pokud by se do toho Litevce trochu hučelo, tak myslím že by světlo i dveře vypotil. No phone máš, když tak se ozvi, zbytek bysme domluvili ústně, pojedu tam zase během 2 týdnů. -
Proč? Protože když ho přivezeš dejme tomu i za těch 40 což by byla teda super náhoda. Když bude JEN buchlej na zadek, tak to spravíš tak za 15. To už máš 55, za kolik si myslíš,že koupíš papíry a kolik jich je k sehnání? Za 25? Za 30? 35? I kdyby za 25, jsi na 80ti. Lítání, vyřízování, uplácení )o: , shánění. Počítám bůra tam zhupsneš na tuty. 85.. a taky chceš něco vydělat, že jo... pokud to bereš teda z tý strany, že jsi ho přivezl na kšeft. ALe jen tak střílím, ani nevím jak ty ceny dneska lítaj. A ani netuším jak ono by to byo s tím clem a jestli tomu autu náhodou není něco dalšího, že jo. A hlavně , kterej cvok krom mne by si dneska pořizoval VR6ku? (o:
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!