Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
-
« Re: Golfík Visí v seRvisu )o:
Kuci ja bych chtel taky ten film dejte mi pak echo na mail nebo na muj web klidne to necham tahat pres noc :-)) jinak ericu uz je tam i kontak na toho cloveka i s mobilem ohledne tech pristrojovek :-) a kazane drzim pesti at se jeste letos svezes :-) -
kazan> co kecáš? :-) já jsem to viděl v neděli a v pondělí jsem to měl stažený ... potřebuješ jen dobrej soft (Grokster nebo Morpheus). Kdybys to chtěl, pošlu Ti to mejlem, je to malý :-) ...
v originále je to: "The Fast And The Furious" :-)
P.S. - Kdybys chtěl, mohl bych Ti to uploadnout na nějaký FTPko, kdybys měl zbytečnejch 900 MB místa :-) ... i když u toho avička chybí hudba :-( ... jinak soundtrack už taky mám komplet v mp3kach :-))) -
Rychle a zběsile jsem neviděl )o: Ještě se to nezjevilo na webu, teda spíš jsem nehledal. Jak se to menuje v originálu?
Jinak ty svítící neonový nádhery co se dávaj na podvozek by měly bejt krytý něčím pevným aspoň co sem slyšel.
Golfík furt visí )o: -
podsvíceni se mi taky líbí, ale řešil bych, jak je to, jak to řekl Con, na sněhu a na nerovnostech .. co na to šutry ... sranda na celej podvozek stojí 8 tisíc bez montáže a kdyz pak odlítne šťerk, je to háji ...
uvidíme příští jaro .. pro mě je naprosto jasná modrá
btw: už jste viděli "rychle a zběsile"? je to absolutně boží :-) -
No, Brno je celkem daleko... ale uvidím. Ale taky bych se zjevil spíš jako divák, nepovažuju svýho Golfušu za nějak extrémně tuningovýho. Má sice nějaký to okřídlení, masku, kola, plazí se níž atd..a hlavně je to VeRuna, ale jinak je to normální miláček...
Jak tu píšete o podsvícení palubky a přístrojovky, to se mi taky líbí... A hlavně se mi dycky strašně líbilo to nenonový podsvícení celýho auta zespoda. Chtěl jsem to koupit svý Hondě, ale nejenže jsem měl strach to dávat na nízký auto, ale pak jsem měl bouračku (tu první na dálnici) a od tý doby jsme ještě nenašel čas ani prachy tohlu šílenost plánovat. Možná by stačilo mít filájovej neon v masce, ale na Golfu není moc kam ho dát a hlavně není to ono a taky to má kdejakej šašek. Zato celej podvozek, to má málokdo. Když jsem bydlel v Praze, tak to tam jeden maník měl na Calibře myslím...a když v noci přijížděl za hřmotu laděnýho vejfuku a byly vidět jen světla a záře.. no nádhera...Nevím sice co na to Police, ale prostě se mi to líbí.. rozhodně víc než mattigovký nárazníky..
-
no ty mas retez ten vydrzi dost az bude rechtat tak ho men, jinak je to zbytecny. Jinak doufam ze se uvidime dyztak v Brne na srazu tuningu, jsme zvedav na tvou VeRunu, moc jsme jich zatim nevidel, ja tam budu se svym bobem ale jenjako divak neni many:-)) -
Hihi, já měním zavčasu VŠECHNO, jak jste si všimli. Až na to, že jsem ten klíňák a microřemen nebo jak se ty sr.. menujou v březnu všecky koupil nový. Jen rozvodovej řetěz jsem neměnil, páč všichni tvrdí, že je prakticky nesmrtelnej, což sice není můj názor, ale jeho cena mi vysvětlila, že mu jěště dám čas. -
« Golfík Visí v seRvisu )o:
Tak ho tam mám zavěšenýho, má vypáranej kus bříška a je tam chudák pěkně smutnej .... pumpu se pokouším vyreklamovat, snad to vyjde. Navíc tam je dost vyčochtaný jedno to vodící kladko kolečko, taky se vohobloval řemen, jak ta pumpa povolila a jelo to šejdrem a tak asi ze strachu raději ten řemen vyměnim taky )o: Zároveň vyměním tu tyčku na řízení a přehodím přední zadní kola, než bude pro ty Kumha pozdě. Ach jo, jen nevím, kdy to bude ready.
Chci stroj času a aby už byl příští týden a já v dáli viděl přijíždět Šmudlu (o: To Pažoutí číslo sem dal klukovi a ten sliboval, že mi to zavolá. Tak snad. -
« Re: A kromě toho ...
Jo ericu to vim mam taky na nej kontakt mne nabizel palubku za 3 vcetne pristrojovky ale nevim nejak se mi nepozdava pripadne mi ze to dela nekdo doma na kolene. Jinak ty pristrojovky 700 material a i s praci 1000Kc. Ja chci neco extra vidim to na zluto-rudou :-)) -
con> změnu barvy přístrojovek ala VW dělá někdo v Brně cca za 4 tácy včetně středový konzole atd. - uvidíme, je to ještě daleko :-) ... teď nejsou prachy, páč platim další 3 měsíce ten kvartýr, ale po novým roce to bude sranda ... :-), už se těším :-) -
« krasavice
To víš Kazane, bříško lepší určitě bude, soudě podle Tvého webu ( chichichi ), ne vážně ja boha jeho len důfam, že to budě lepšie. Jinak mám ten VIN od mé -snad - budoucí odtahovky, tak pokud někdo zareaguje, tak to bude super. P Boxer 2.5 TD VF3233K0215217719. Díky chlapci, díky všem. V techničáku totiž stojí rv. 96 a já se bojím, že CEBIA mi z toho podle VINu udělá 95 a to bych to potom nemohl lízat u Ford Credit, který mi nabízí podmínky jako u nového auta. otázkou tedy zústává, zda je možné z Peugeoťáckého čísla zjistit rv, u nás mi v IVOSu tvrdili, že ne, tak nevím k čemu to potom je. Ještě sháním někoho, kdo kulantně namontuje tachograf, ten mi nějaká dobrá duše ( ty *... zk... parchante až tě chytím ) ukradla z mého miláčka hůůůůůůů. Tak, jdu se opět věnovat něčemu smysluplnému, ta Jetta Kazane zatím nic. -
ohledne te pristrojovky bych vedel ericu skus na mem webu zda by ti neco vyhovovalo [odkaz]
ale zavidim ti ja az dostavim tak bych mozna taky neco na nej pustil. zatim to resim tajne ze se to tak muselo udelat ze to jinak neslo :-)) uz sem tak uhadal komplet ladenej vyfuk, a sportovni filtr :-)) ted chystam habaduru ohledne pristrojovky a predku :-)))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!