Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• « 00 Reagovat !

foto

15.10.01  18:18

« Re: dialog

hm... já tu duševní stav psát nebudu )o: , škoda, že jsem navrhoval, že proto zajedu hned )o:
    No co no.. není, není.. a já se tolik těšil )O: a prachy si pučil...
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.01  17:33

« dialog

No, Kazane, abys nevedl monolog, tak jsem opět zde, jako zvěstovatel novinek. TEN * RUSÁK MI TO AUTO PRODAL!!!!! a to i když jsem na něj složil zálohu, nic si z toho nedělej Kazane, projel jsem tam zálohy na celkem 3 jiné auta, k... až já budu moct chodit, já mu rozthnu ten jeho debilní xicht od uchu k uchu, úúúúúúúúúúúúú. Omlouvám se editorialu MC a všem účastníkům tohoto roomu, ale občas právě vulgarismus vyjadřuje ten správný duševní stav.
  • 00 Reagovat !

foto

14.10.01  15:10

« Fast and Furious.. konečně jsem viděl...

Tak jsem to dneska ráno zkouknul, konečně. A je to celkem cool, opět jsem viděl onen pohádkový styl úpravy auta, kdy s balíkem stočenejch bankovek jdeš do krámu a na pult hodíš krom to balíčku seznam supersoučástek, který si pak v krabičkách odtáhneš a nacpeš do autíčka... jojo..chybí mi ten balíček... ale asi moc koukám na ty filmy (o: Ale jak jim ty auta furt "hvízdaly" celej film, to byla slast..asi si to budu muset do ty svý VRčice opravdu pořídit... (o:
    Ale co jsme tak ve filmu viděl, asi nepoužívaj díly z druhovýroby, hehe..(O: já takhle někde skočit nebo se v rychlosti votočit se svojí VeRunou, tak mám kola náhle na střeše, ramena se mi stočej do vrtule a silentbloky se přilepí na silnici jak rozehřátá žvejka (o:..

Ale film ušel, až na zápletku (o: ta ujetá jako obvykle.. undercover cop.. snad inspirace z Point Break se Swayzeem (o:
    Mimochodem, poslední dobou tady vedu hroznej monolog, začínám se cejtit frustrovaně.. )o:
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.01  21:08

« Tak ve Varech je další VR6

Po Varech teďka sviští další Veruna, je to ta, co se nabízela takovou dobu v Auto-Tuningu nebo jak se ten časák menuje. Má dva červený pruhy přes černou kapotu atd.. moc hezká..... a ten drak co jí má, jí samozřejmě začal hned ještě víc vylepšovat (o: .. trošinku mu závidím..(o: ta moje vypadá vedle tý jeho dost zvadle )o: .. ale na novej lak prostě nejsou koťata. Ikdyž bych si přál filájovou perleť..... nechcete mi jí někdo na to dát? Když mám ty narozky (o: .. no nic mizím ... dejte si na mne panáka (o: jestli chcete..
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.01  15:27

« Re: klídek

Jáák stará vojno, jestli narážíš na to, že mi v sobotu bude trapnejch pětadvacet, tak to teda není hezký (o: brrr...
    A jak jinak, když Tě znovu zlomili, tak Tě zase nechávaj srůst nebo co? Nechci Tě tím nijak trápit, fakt mne to zajímá.
  • 00 Reagovat !

foto

11.10.01  14:54

« klídek

Už to ňáko vydrž, stará vojno, promiň HyEnO.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.01  10:40

« Re: Šmudlovo Pažout (o:

Šmudla Šmudlič... to zní jako by ses v tom nesouvislým hovoru s tím rzskymluvícim sbratřil (o:
    To lámání.. ani si to nechci představovat, stačí mi mý vzpomínky z dětství na něco podobnýho, ale asi mi to srostlo dobře napoprvý, brrr
    Na VRčouna se těším, sakra to se už opakuju.... Včera jsem přifičel z práce před servis, kde se pachtíme s tou mojí VeRkou a jak sem tam přilít jak hurikán, ten servisák mi řekl: A to se divíš, že furt něco měníš a chodíš na geometrii, když takhle jezdíš? (O: Tak jsem mu řekl, že to auto miluju, a že od toho ho mám, abych si ho dva dny užil na plno a pak hurá zpátky do servisu (o:
    Jé a Šmudlíku, vyfotíte mi jí a pošlete hned jak jí přivezete viď... já už to nevydržím.. (o: jsem tak zvědavej jak to vypadá a jaký sou ty kola.... a budou i ty dvířka zadní a světýlka? (O:
    Ty jo sem hroznej, ty jsi málem invalida a já tu takhle jančím, sorry )o: .....Hlavně se uzdrav, správně uzdrav!!!
    KaZaN van Hyena (o:
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.01  09:20

« Re: Šmudlovo Pažout (o:

Zdar jak chceš Kazane, neobjevoval jsem se tady, jelikož jsem strávil rozkošný týden romantického pobytu ve špitále. Lámali mi totiž tu moji pracičku, srostlo to prý ňáko zpošika - z tohoto důvodu jsem poněkud naměko, jak se dá k... žít z nemocenských dávek ? Veruna, pokud ji dovezu, tak zítra večer bude ve Zlíně. Měl jsem totiž s dotyčným prodejcem ruskymluvící provenience delší nesouvislou řeč, snažili se nás dostat na několika autech, jejichž původ byl více méně pochybný, dobrák jeden. Takže jak bylo řečeno, včera vyrazila odtahovka poprvé od bouráku za hranice všedních dnů a pokud si na kluky ještě onen parchant upamatuje, tak máš verunu doma Kazane. Za všechny trpící , váš invalidní Šmudla Šmudlič.
  • 00 Reagovat !

foto

08.10.01  11:02

« Šmudlovo Pažout (o:

Vazeny pane,
    rok vyroby vozidla Peugeot Boxer,VIN VF3 233K02 15217719, je 1995.
    S pozdravem
    D. Stupková
    Peugeot CR
    A já týhle paní velmi děkuju. KaZaN
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.01  07:47

« Re: Golfík Visí v seRvisu )o:

No, to s těma sázkama není špatnej nápad, kolik dostanu procent z výher? Mysleli jste to doufám jako charitu pro chudáka VR6kaře, ne? (o: Hihi.
    Statistiky jsem nedělal, ale doufám, že MIGa jsem ještě nedohnal. Vždycky se utěšuju tím, že aspoň ušetřim za benzín (o: , ale moc to nepomáhá.
    Jinak k tý nápravě, kamarád mi popisoval, že měl to samý u jedný Veruny, že nejdřív koupil nějaký šmelo silentbloky a ty šly okamžitě do kytek, tak koupil originály, ale se svejma 225kama pneu je za chvíli odepsal taky, ono při váze motoru ty kola nikdy neproklouznou, tak veškerej ten záběr motoru tahá právě za ty silentbloky a to je to co je zabíjí, pak se projevuje ta malá díra mezi přenosem výkonu motor,kola-karoserie, zantelná, když popustím plynovej pedál a pak zase přidám. Podobně když hodně přišlápneš brzdu nebo plyn, tak to v těch silentblocích zatancuje a tak nikdy nevíš co se může stát. Při záběru se Ti logicky mění geometrie, jak Ti to v těch silentblocíh cestuje. No říkal, že to vyřešil tak, že v Německu koupil speciální extratvrdý silentbloky a pak měl konečně pokoj. To zní logicky, jen by mne zajímalo, jestli mám naději vyreklamovat celý ty ramena druhovýrobní, nejspíš vodněkud od Kelly, když v nich nebyly dostatečně kvalitní silentbloky, který nevydrželi ani měsíc.
    Nějak se tu nezjevuje Šmudla, doufám, že s tou sádrou někde nepřepadl do řeky nebo tak něco )o: ...protože já na něj furt čekám a čekám..(o: až mi doveze to moje koŤátko VRčící.
    Mějte se, KaZaN
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.01  18:16

to kazan: Děláš si nějakou statistiku, kolik máš hodin oprav a údržby na jednu hodinu jízdy? Připadá mi, že už musíš být někde na úrovni MiG-21.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.01  13:28

kazan, uzavreme sazky, jak dlouho budes jezdit, nez ti neco odejde? :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.01  10:34

TAK UZ HO ZASE MAM, HEC. Ale nema geometrii,tak jezdim pomalinku a v pondeli to nekde musim nechat seridit.....
    S tim pazoutem je to Smudlo nejaka zahada, nemuzou to zjistit.. )o:
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  11:19

Tak autí furt není, protože mi poslali špatnej řemen, degešáci. Několikrát jsem jim opakoval, protože sem to viděl v kompu v ceníku, že jsou řemeny dva druhy, jeden obyč a druhej oboustranej delší pro auta s klimou. No, poslali mi samozřejmě dementi ten obyč. Takže čekám do zítra.
    JInak jsem od kamaráda dostal radu, v čem by to mohlo bejt s tou nápravou. Moje ramena sou samozřejmě nějaká "cool" druhovýroba a tam prej bejvaj šmejdský ty silentbloky. Radil mi, KUP SI ORIGINÁL. Hmmmm .. tak to sem nežral, že by mi prodali nějakej *? A dá se taková věc reklamovat?
    TO SMUDLA: Ten rv mi slibili na vecer dneska, hajzlici mi rano volali, ze prej sem jim nerekl SPZ, ze ji k tomu potrebujou (o: mrchy, si to chteli ulehcit a vyjet si to z počítače (o: tak jsem je ujistil, že to neni to co od nich chci. Psal jsem i do Pažoutu offic, ale tam, přesně podle očekávání ani nezareagovali, parchanti. Už tušíš na kdy se mám těšit? Jak už pár dní nejezdím, jsem v depce )o: "Trpím" teď v A4, ale je to s*áč šestnáctka )o: a navíc 4válec (o: brrr hihi
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.01  14:57

kazane a ericu necham tu na sebe ICQ kdyby nahodou 122186910 a mail concon@seznam.cz diky
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.01  14:08

aha no ja ani napster nemel rad kdybyste to meli nekde na FTP tak mi ho poslete ja bych si ho stahnul:-) a nebo i ten grok neni to nic extra slozityho dnes totiz uz mam hlavu jako skopek nevim co driv:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.01  14:05

Grok je takovej o dost lepčí Napster
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.01  13:02

hele asi sem blbej ale ten groekster nebo jak to je, je co?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.01  12:47

Micro DVD y to melo prebrat s codekem 4 ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.01  12:40

kazan & con> jen podotýkám, že:

- u toho filmu chybí hudba, coz je dost podstatny ...

- je to nejakej divnej DivX, ale koukat se na to da dobre :-)

- soundtrack vam tam narvu taky :-)

- a trailef taky

mknete na [odkaz] :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…