Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
-
« Re: Still searching for VRčoun...
Samozřejmě na Tebe myslím kamaráde, akorát jsem nikde nic fešného neviděl. Pokud bys chtěl obutí, tak mám přístup ke všemu, co u nás prodávají Goodyeaři, tj. GY, Fulda, Sava, Debica, Pirelli, Firestone za nákupní ceny, tj. nějakých 20-25 % důle z MOC vč. VAT, jenom nevím, jestli se to z Varů vyplatí...... -
« Still searching for VRčoun...
A Šmudlo, furt platí.. kdybys někde zahlíd VRčouna... budu happy... nebo i nějaký díly, jako jsou ty ramena, nějaký lahůdky atd... ...docela bych bral nějaký pořádný sedačky.. nechápu jak mohli vyrábět tak debilní opěrky, hlavu si do ní můžu dát tak akorát když se chci prospat... )o:
A největší průšvih je, že nemám ani pneu ani disky na zimu a tady už to vypadá na spadnutí )o:
Tak kdybys na něco narazil, neboj se, zavolej (o: napiš, pošli telgram.. holuba.... (o:
KaZaN -
« Ještě něco
Rád bych se vrátil k přechodům, naprosto nejlepší způsob jak odvrátit pozornost, je pohybovat se v autě s německýma číslama..... .No, když se dívám na ATXovy direktivy, tak to bych asi neuspěl, i když na druhou stranu jezdím Folmavu, Rozvadov a Pomezí tak dlouho, že většinu celníků znám od vidění a oni si pořád stejné auta taky pamatujou. Nejlepší metodou je neuvěřitelně špinavé auto po 500 km po českých pseudodálnicích a trochu toho provozního bordelu v autě, protože jim je jasné že něco podobného nelze naaranžovat a něco schovat. Navíc jsem pověrčivý a odtahovku jsem letos ( do nehody ) umýval celkem 2 x. Jinak se už učím chodit, hohó. -
« Still Alive a v Brně sem byl...
Nazdárek tlamičky,
dovolenoval jsem, prolýtal jsem Čechy, počínaje Plzní, Prahou, Brno a Znojmo, dokonce i Rakousy. V Brně mi dali degešáci dálniční policie 300Kč flastr za přejetí plný čáry na nájezdu )o: dementi. V jednu ráno, nikde nikdo, jen tma, oni a já. Jel jsem dokonce pomalu, páč jsem to tam neznal...asi se nudili zm*di, ani rozumná domluva ani řev mi nepomohl..*.
Na sraz jsem na okruh dorazil až po poledni (na hranicích rakouskejch jsem vykys přes hodinu )o: ). Sraz mi přišel strašně chaotickej. Neidentifikoval jsem nikoho koho bych mohl znát, až na pár Varáků. Přilýt sem špinavej jak prase a tak se k mýmu VRčounovi přiřítilo jen pár nadšenců, tak jsem poklábosil... procpal jsem se jednou dokola mezi vše,ma těma vytuňákovanejma potvorama a pak jsem zase odfuněl, protože sem jel na čas. Musím říct, že víc než jsem se ukázal na okruhu jsem ukázal jak lítá VR6 na cestě Znojmo Brno Znojmo a vlastně skoro všude kudy jsme za ten tejden proletěli. Nalítal jsem přes 3000km, průměrná spotřeba 10,3L/100km. VRčoun jede skoro 240, ale jen s řidičem, s nákladem jen 235 a ve dvou to už bylo sotva 230. Dostal chudák pořádnej kouř, taky jsem dolejval 3/4L oleje po těch 2500km, ale to se opravdu motor za ty dny pořádně zapotil, tak jsem mu to už odpustil.
Otráven jsem byl ze špatnýho značení na okruh ze směru od Znojma, ale i z centra Brna. Bloudil jsem jak malej Jarda a nebyl jsem sám, při bloudění jsem potkal ještě další chudáky a tak z nás za chvíli byla kolona, brrrr ani nevím, kudy jsme se tam nakonec doplahočili, přes nějaký vesnice.
Tak se mějte -
« Re: No kazane zase si zabodoval:-)
V sobotu? Sakra já myslel, že je to neděle... (o:
Jinak naše plavidlo splňovala všechna negativa pro přelet hranic (o: .. byly jsme totálně hotový, kluci všichni spali a kopli jsme do nich až na hranicích at navalej pasy atd atd... no nic je to pryč až na to, že mám horečky, rýmu a bolí mne v krku..oh danke schon.. )o: -
« No kazane zase si zabodoval:-)
no teda clovece reknu ti cekal jsme uprimne ze nedojedes:-) nic ve zlem :-) ale asi bych to nechtel zazit to co ty, dyztak v sobotu se potkame v brne teda doufam :-( clovek nikdy nevi a dovcu si uzij info je vsude kam se podivas u mne na webu taky. -
« Re: to kazan
No, to je taková hra. Mám známého, který dělá všelijaká různá školení např. pro personál banky ohledně přepadení, atd. Jednou mi říkal, že školil celníky ohledně psychologie chování osob na hraničním přechodu. Všichni celníci mají takováto školení a defakto nás pozorují už od příjezdu k celništi. Stačí divný podvědommý pohled, gesto, posunek, kombinace okolností, odvopěď a jdou kontrolovat. Nehledě na to, že mají vnitřní pocit toho silnějšího, v právu "lovce" a ti, jež přechod přecházejí jsou víceméně nervózní s pocitem "štvané zvěře". Svým způsobem to má svůj účel, na druhou stranu, když se někdo omylem napasuje do těchto indicii, také může mít nový zažitek v podobě kontroly análního otvoru... -
"-- skrytý --" 23.10.01 11:59
« Re: to kazan
ATX> výstižné... Sám jsem byl takhle jednou důkladně probrán na CZ-D díky nepříliš vhodnému času a účelu cesty.... Ale docela se mi jinak osvědčila jedna věc: Ukázat pas otevřený na straně¨s fotkou - většinou jen mávnou, ať jedu. Vždy když jsem nechal pas zavřený, odstavili mě. -
« to kazan
Jo, tak já tuhle celní atrakci CZ-D zažil v autě z půjčovny a jeden kamarád totéž zažil v CH-D, když jel z obhlídky aut v otcově tehdy velmi zánovním Passatu TDI. Vytvořil jsem si pro tyto situace jistá pravidla: a) vyvarovat se situacím: 1. Brzo ráno, kdy se celníci nudí. 2. Staré a levné auto z půjčovny o víkendu. 3. Auto, které se k majiteli nápadně morálně, sociálně a účelově nehodí. 4. Plné auto pasažérů stejného pohlaví pod 30let. 5. Přetuningovaná potvora, staršího r.v. nevelké hodnoty. 6. Sám, ale v šusťákách a čepici s kšiltem dozadu, vzbuzující dojem únavy a použití koupelny před ne dříve než 24 hodin dozadu. ---------------------------- Ideální podmínky pro bez problémový přejezd: 1. Muž a žena, hodící se k sobě, nebo rodinka. 2. Auto sociálně, morálně a účelově hodící se k majiteli. 3. Čas přejezdu hranic slučující se s většinou a vypovězeným účelem cesty, je li vznesen dotaz. 4. Sám, nebo více osob, ale velmi slušně oblečených a upravených bez známek únavy.
-
« Re: dialog
Kazan> to je dooost husty ... znamyho takhle tafli nemcouri taky a to jenom proto, ze udajne vypadal jako dvojnik nejakyho evropskyho zaskodnika. Problem byl v tom, ze na nej mirilo 10 chlapu samopalama, zatimco ho proverovali :-), pak ho sacovali, dokonce kontrola * pry byla ... no neco strasnyho :-) ... tos jeste dopadl dobre :-) .. -
No nazdar hodiny, KAZANE. Eště furt to mám zasádrovaný, už jsem si zvykl, jenom ten celibát........ . No, s těma celníkama, něco podobného se mi stalo někdy před 2 lety v Kostnici, kdy nás 14 dní po vánocích vytáhli z auta Švýcaři a prej kontrola, no když to shrnu, tak Tys dopadl dobře, protože nám z toho auta vytahali všechno včetně sedaček a čalounění a nechali to ležet u auta ve sněhu, každýmu nám dali šobrovák a prej si to můžem složit. A to nás kontrolovali tak pečlivě, že jsem byl nucenej jim dokonce ukázat, jak vypadá dobře živený Valach v plné kráse, *. To jsem nevěděl, že celní kontrola může být tak hloubková. Ale nebylo to tak jednoduché jak u Tebe, protože nakonec našli vystřelovák na krájení salámu a že to je zbraň a my nemáme povolení: 350 CHF flastr. Takže buď ouplně v klidu, tos narazil na nějaké kamarádské celníky, hehe. -
Tak jo kluci ušatý (o:
Pochlubím se. Byl jsem VeRoušem ve Francii o víkendu. Super, většinu cesty jsem jel 180-200 místy kolem 130 a občas 235-240... ale když jsem jel těch takřka 240 třeba 10min, olej už stoupl na 120 stupňů a já dostal strach a tak jsem radši zvolnil. Najezdil jsem asi 1800km a moje průměrná spotřeba byla 10,6 a nevím jestli je to objektivní, ale spotřeba začala klesat po nabrání beňoše v Deutschlandu, ale nevím.
Všecko bylo OK, až na cestu zpět, ne nebojte, s VeRoušem se nic nestalo (těm co právě projeli svý sázky se omouvám za svý auto i za sebe, sorry, hehe), ten jel jak drak celou dobu, všecko v pohodě, dokonce i noční hustou mlhu na dálnici i okrskách (ano, to jsem opravdu nejel 200 v tý mlze) jsme spolu přežili...než jsme dojeli na hranice...a tady to začalo )O:
skobčácký celníci nebo co to bylo nás vykopali v tý kose z auta, první otázka byla: Kde jste koupili auto?! A to mi to dokonce řekl poločesky degeš jeden. Já už tak načatej z pětihodinový cesty s klimatizací, rýmu a kašel, klepajíce se zimou .... jsem tam jen tak stál se třem akamarádama, odpověděl, že v Čechách v bazaru.....a pak jsem nevěřil svejm vočím, sbaliloi všecky doklady, včetně těch k autu, sebrali nám mobily, odehnaly nás od auta do řady, pak jeden musel vyndat z kufru věci a zase pryč, kamarád chtěl jít na záchod, ale to mu nechtěli dovolit. A ty zima v půl pátý ráno, no hrůza. A jeli, všecko si odnesli dovnitř a pak začali projíždět auto, zkontroloval všechny mpožný čísla, v kufru, na sloupku dveří něco hledal i na druhým slouku, pod kapotou, na motoru, pak si doneslo nějaký svítítko a asi začal zkoumat VIN na kastli, jestli není přeraženej nebo co, zkoumal i hadice na motoru (proč?), pak si donesl nějakej šroubovák a nějaký škrabátka, to už jsem tekl, říkám, CO jako to jde dělat a jen jsem udělal krok blíž tak po mně málem skočil jeden z nich )o: a ať tam nelezu, tak říkám, že nmne moc zajímá, co se mi jde rejpat v autě, ale nepustili mne blíž, tak jsem jen tiše a smuitně civěl, jak mi něco odškrabuje v motoru poblíž světel, jakoby na blatníku nebo já nevím. Pak na mne vylít odkum mám radio, říkám, že už v autě bylo. VYNDAT!!! (o: říkám, že to asi těžko, že je tam přece nacvaklý a já nemám to nařadí k tomu s sebou, celej brunátnej a nakrklej (asi proto, že zatím nenašel nic) šel zase někamsi a přitáhl nějaký ty planžety ať to zkusím, samozřejmě tam nešly, tak říkám NEJDE. Tak mne odstrčil a šel na to sám, začal je tam rvát, až plasty skučel, to už jsedm zuřil, že jestli mi to zničí, že to budu chtít zaplatit. Tak toho chvíli nechal a kolega mu přinesl zase jiný a zase do toho ryl co to šlo, tak se ho ptám SIND SIE NORMAL.. a tak mne zase vyhodil mezi ostabní do řady.. p pár minutách to vzdal... a zam,ěřil se na tašky (to už jsme tam mrzli 40 minut a kamarád na něj ječí, že jestli ho nepustí vychc...na záchod, že se mu vyčůrá přímo tam kde stojí, tak ho jeden poskok odvádí do budovy na záchod, mezitím mne zase vylosoval a říká ať ukážu co je v taškách, ignoruju ho a beru si z auta bundu a nevrhle říkám, A KTERA VAS ZAJIMA, beru svou a rika DIESE IS MEINE...otviram a on bruci co v ni mam, tak rikam (O: : GROSE Parfumerie und viele tableten.. ich bin krank!!! Sind sie OK? Es ist kalt hier!!! So was etwas wunschen sie!!! Meine schuhe? (jo, moje němčina je dost lámaná(O:) .. tak zklapnul a šel dovnitř, navalil všecky doklady, vrátili mobily, věci sme naházeli dovnitř a konečně alou pryč..... tak to byla super skoro hodina na skobčích hranicích s Čechy.... nevím,jestli vypadám jako zloděj aut nebo jako Bin KaZaN Hyenátorista, ale nic nám nevysvětlovali, jen Tschuss. DEMENTI ÚCHYLNÝ!!!
Tak to by bylo k víkendu. (o: Teď se tomu už směju a kroutím hlavou.... chvíli sem měl strach, jestli ta VeRuna není třeba vážně kradená..ale podle důkladný snahy to frajera v uniformě bude zřejmě čistá jak naVRčená lilie (o:
Jinak s Brnem v sobotu počítám, pokud se nestane cosi neočekávanýho, tak se tam zjevim. Kde najdu detaily? Jako v kolik, kde přesně a kudy tam? Taky se pokusím stavit za Michalem ATX (o: teda jestli to vyjde a taky jestli bufde mít čas. A chuť (o:
A co mudla, posel dobrých nadějí? Ještě jsi Sádrosaurus? Nebo ne? A vozíš s sbeou v kářa podobi(/y)s(/z)nu VR6, kdybys nějakou potkal (o: ?
Mám tenhle tejden dovolenou, heč. Tak zatím, kulišáci. Vaše Hyena (o: -
Realita je taková, že Rusové se baví pouze s lidma, které znají. Je to zřejmě tím, že se zabývají taky autama kradenýma ( ale to je moje domněnka ) a ty ostatní se snaží odradit vyššíma cenama. Je to těžké vysvětlit, dneska už je mi to vzhledem k dotyčnému ale úplně jedno. Měl jsem za to, Kazane, že domluva bude platit ale převezl mně. Promiň mi prosím, že jsem se spolehl na tak nespolehlivý element, v Tvém případě mně to opravdu mrzí. -
Je určitě zbytečný mluvit o věci co už není, ale měl jsem za to, že cenu jsi měl s ním domluvenou, ne. Stačilo mu zavolat, že pro to přijede ten a ten a bylo by. jen bych tam zajel, dopatil zbytek k tý záloze a přivez bych to k Tobě a po vyřízení všech věcí bysme se srovnali tak jak jsme se domluvili spolu a odvez bych ho k sobě. No to je fuk, teď už. Třeba to není tak jednoduchý jak si představuju... ...i tak, dík za snahu.
KaZaN