Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
-
« JEste jednou ke gumam
hm tem gumam taky se mi stalo ze mi gumy sem tam krapet vic smrdely ale to byl puch jako kdyz neco hori , pricinou byla rozhozena geometrie predni napravy cca o 1,5cm taky predni Pirrelky vdrzely only 5tis mozna ani to ne a lezly ven a to to byli W , par jiz d ve 180 po dalnici a to byl smrad hruza , tesne predtim sem nechaval vystrikat dutiny tak sem nevedel zda to neni to ale az pak sem si vsimnul ze nejakmizi dezen na gumach :-)) to ja jen tak ... Sorry :-) uz zase mlcim:-)) -
« Blinkry a ustrojeni predniho narazniku na Golfu III
Zdravim vsechny Golfare, mam maly dotaz (ptam se tady, jelikoz samostatne auditko VW uz nejak vymizelo, mam dojem, ze jsem ho tu kdysi vidal).
Potrebuju zjistit a zmerit, jak jsou ulozeny predni blinkry+parkovacky+mlhovky u III generace Golfa. Golfa nemam, ale rad bych z nej blinkry pouzil a nejak se mi nechce obchazet parkoviste se sroubovakem a suplerou, to je o hubu :-) Mam na mysli tu generaci, kde blinkr+parjkovacka+mlhovka jsou ty tri kosticky vedle sebe (teda doufam, ze to reti je mlhovka, v akci jsem to nevidel), mam za to, ze se to montovalo i na Vento. Potrebuju vyresit nahradu za originaly od Hondy Prelude (nekteri se jiste jiz usmivaji, ja uz taky prudim se vsim moznym) a za jedno je tahle sestavicka na Golfa podstatne levnejsi (alespon u Kelly), za druhe se da sehnat (to se o Honde rict neda) a za treti se mi to v cire nebo kourove verzi docela i libi a memu auticku by to sluselo. Omlouvam se timto pravovernym Golfistum i Hondakum za przneni znacky :))), ale byl bych rad, kdyby se nasel nekdo, kdo mi to bude ochotny nejak rozumne vysdvetlit. Treba radeji mailem na pkutina@seznam.cz Dikec. -
« kua, jsem to ale profi ....
Tak jsem včera slavnostně urazil pravý zrcátko u nás v garáži .. než jsem stihnul po špatném odhadu vzdálenosti od železného sloupu dupnout na brzdu, už v tom prasklo a je to v háji. Dobrý je, že pořád drží, ale klepe se a když do toho bouchneš ze spoda, tak ho sundáš ... jediný štěstí, že nemám zrcátka v elektrice :-)), takže to bude "jen" za 4 litry ... :-) - to je život :-) -
« cukani
Zdravim vsechny, mam problem s autem, je to VW Golf 2 r.v. 1987. Pri jizde mi zacal cukat. je to jako kdyz dochazi benzin. Na volnobeh je to v pohode, ale kdyz pridam plyn tak chvili jede a pak zacne cukat, za chvili zase jede. na neutral kdyz zmacknu plyn, tak jde do otacek chvili normalne a chvili se mu vubec nechce, jako kdybych mackal plyn naprazdno, otacky stoupaji strasne pomalu. muzete mi nejak poradit? Jeste jedna vec, nema na to vliv vyfuk? Protoze se mi rozpojil za katem a navic mam u katu prasklou prirubu, kterou je pridelany ke svodum. diky vsem za jakoukoli radu.
-
« Re: Ani Kazan, ani eric
Ha, smrdící gumy ... to mi připomíná, jak jsme koupili otcovo bávo s celkovou hmostností 2297 kg a na zimu nám k tomu prodali gumy Barum Polaris 195/65 R15 88T! :-) Vůbec nám to nedošlo, jezdilo se na tom dva roky, auto se klepalo a jednou, po cestě rychlostí 180 kmh po dálnici a zastavení u pumpy, se z gum zvedal oblak páry, jak byly zahřátý. To jsme pořád nadávali, jaký jsou ty Barumky * atd. a teprve letos - když jsme zjistili po zutí Barumek, že z nich lezou dráty - jsme na to koupili nový gumy (225/60 96H, což je předepsanej BMW rozměr) a ty neklepou, nekouří, nic ... Musím říct, že mě Barum překvapil kvalitou gum, když vozí tunu nad svůj hmotnostní index a ještě ujedou nějakejch 20 tisíc km :-)) ...
Divný je, že ani v pneuservisu na to nic neřekli :-)) -
Pánové, prrr :-) ...
Nejsem vůbec mrcha líná :-), jen mám teď jiné starosti, co je na tom? :-))
K zimním pneu .. přezul jsem před dvěma týdny na Sava Eskimo S3 a zatím super. Pravda, na hladkým asfaltu, co je mírně sprchlej, jsem dostal na kruháku rovný smyk (tj. nejel jsem do kruhu, ale pod plynem rovně :-), ale počítám, že v tomhle čase by to udělala každá guma a navíc .. udržte 1600 kilo auta na kruháku za dvě a 60kou pod ručičkou :-) ... uvidíme, jak se to bude chovat na sněhu a náledí ...
Jdu se zase věnovat svým starostem :-))))
Mějte se tu zatím ... přístí měsíc kupuju kit sání, už se těším :-) -
Tak k tomu jen dodám, že jsem s jednou ze svých Hond, samozřejmě nevědomky, netušil jsem, že mi tam na léto nazuli zimní protektor, jel 190 po dálnici...když jsem přijel a cejtil takovej divnej smrad, tak mi za chvilku začal dodatečně běhat mráz po zádech.. a od tý doby kontroluju co mi lidi dávaj na autě za kola (o: i na pučeným (o:
Pro ty co je zajímaj moje výdaje, tak je trochu dolejvám olej, hodlám vyměnit při blížící se výměně těsnění pod vanou a doufat, že to pomůže. Musim koupit ty disky a zimni pneu, al enemam prachy, ale stestena se na mne asi usmala a zitra konecne asi prodam svoji Hondu, tak si za to hned koupim kola a gumy a aspon tohle bude OK. JInak jsme pripraven vysolit prachy za original kvalitni ramena predni a nebo aspon za ty silentbloky, protoze tohle je des. No a jinak furt marne hledam nejakyho profika pres motory, kterej by se vyznal ve VR6 a mohl mi seriozne poradit jak na tom ten motor je a co by mu pomohlo. Jak jsem byl na Morave, tak jsme se naestihl dostat k ATX Michalovi, jak jsem planoval a nikoho jinyho kdo na mne udelal dojem neznam a nikoho tudiz nehodlam sponzorovat, tim spis, ze jsem na tom tedka bidne. No a pak mam jeste novou bundu a nic jinyho uz novyho neni (o: hehe
KaZaN -
hm k tem protectorum no jezdit s nema nad 100 hmmm nezkousel bych to moc uz se mi na skodovce 2x odlepili to je pak sranda :-( na forda bych protektor nedal na zimu novej zimak co davam ja stoji cca 1100 a a slusnej protektor cca 800 to radeji pridam a vim ze pri 180 mi neuleti. jen tak jako dodatek:-) ale pokud nekdo jezdi jen do 100 tak jo daji se . -
No, u nás už včera lehce začalo sněžit, takže jsem přezouval na zimní papučky, teď už zbývají jenom vstřiky a hurá, zima může přijít. Taky by mně Kazane zajímalo, jak to vypadá s výdaji za Tvou Verunu, stoupají, stoupají? .....promiň já jenom informativně..... -
Eric je mrcha lenivá (o:
Já tu jsem, ale krom toho, že jsem dnes přežil náledí jako prase, nen nic novýho. Na náledí jsem potkal několik "ujetejch" aut a k nim policejní doprovod(y), co sepisoval(y) událost a to celý na planině cca 300-500 metrů (O:.. kam sem přilít ve 110km/h... ale ABS mi funguje skvěle...zadup jsem (zvolna) a auto jelo rovně dopředu a opravdu znatelně zpomalovalo.. dál jsem se šinul už za jedna (o: .. ovšem celou zimu to provozovat nechci. -
« Re: Still searching for VRčoun...
TO jsem rád, že na mne myslíš.. zimní obutí řešim, potřebuju ale i kola, nechce se mi ty nový elektrony přezouvat )o: na zimu..... tak kdybys někde narazil... dej vědět. Do Varů by se to sand nějak dostalo, snad bys našel někoho kdo pofrčí přes Prahu a z Prahy by to už bylo no problemo. Ale to by se vidělo. Co bys doporučil na zimu? Nejsem při penězích a v zimě hodlám auto šetřit, už teď se o něj třesu strachy, že se něco vysype )o: . Ložiska hučej jako prase a ta přední náprava je furt * až bych skoro řekl plovoucí *. Bojim se i o motor. asi jsem už VRčící hypochondr...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!