Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
-
« Re: PPG x DuPont
Smudla-> Sou to krysy nevděčný, ještě včera jsem to s nima probíral, jakožto celkem rozumnou volbu, ale sou to tupci, doufám, že nejsem moc po nich )o:
Po padesátý teda díky zase za nabídku a houby z toho a sorry, za to čekání.
JInak to o tý Hondičce ještě platí, ta ja pro mojí mladou, tam uvažujou trošku rozuměji.
TO ALL: Moje VRčafka dneska vyjela z lakovny, sláva, sice je lakovanej jen motorovej prostor, ale ta barvička... hmm.myslím, že sem vybral dost dobře..hned jak vyfotím, zájemcům se pochlubím..teď už jen tam rychle nabouchat motor atd... a huráááááááááááá -
Co máš čeče proti Twingu??????Jinak zabalená Dacie.....(((((((-: .já bych to asi taky nepřekousnul, ale sou lidi, kterým se to líbí. Add more in mail.IMHO jsou i horší auta, které nepřenesu přes srdce, třeba Fabie, která se míhá vpravo na banneru...... -
No, moje barva byla Moto Piaggio P403. Jsem přesvědčenej, že v ní perleť není. Pokud mi někdo může opsat recepturu od PPG, budu rád, aspoň budu mít jistotu, že mi kecali.
Jinak barvu jsem už vybral jinou a jinde... ...sice se mi povedlo ještě mezitím vybrat ještě větší šílenost a to zcela omylem, ale to byla perleť stoprocentní a při pokusným lakování na bílej podklad s několika černými proužky, mi nestačilo ani deset vrstev k tomu, abych ty černý pruhy neviděl. Je fakt, že to bylo ze spraye, takže relativně řídká směs, ale i tak... odhad byl na 4litry ale nebezpečí až na 5,5 .. a to nepočítám podkladovou metlu )o: Takže jsem vybral něco jinýho a už definitivně. Je fakt, že jsem srab a tak jsem ustoupil od původního záměru nějaký extrémní barvy např obyč světlá šedá v lesku...
to SMUDLA:No jo,máš pravdu a taky jsem se už omlouval, trošku sem ulít, ovšem pravda je, že cena to nebyla nijak super za to Twingo. Ale Twingo je fakt klump, tak jako tak. Neříkej, že bys pro mne něco nenašel, čeče, dyť ani já sám nevím co by to mělo bejt (o: Víc napíšu do mailu...čus -
Kazan, co to sakra mas za odstin ?
Divny divny, trivrstva a neni prelet ???
Jestli to vis, zjistim ti cenu, pripadne co v tom je za komponenty.
Zazrak trivrstvy barvy spociva v tom, ze plochy se napred nakrejou prvni vrstvou predepsanyho odstinu v basisu, pak 2-3 vrstvy bazisu s perleti, co obvykle prd kreje, a pak bezbarvej lak. -
Cenověkvalitativně je určitě dobrý kompromis Mobihel - těch 5 let vydrží určitě a víc se po barvě 1kg/600,- vč. tužidla chtít nemůže. Na maslostroj do denodenního provozu optimální.Pokud už to k něčemu má být, tak nechávám válečkovat auta Sikkensem - jsou sic drazí,ale taky maj zaručenou kvalitu se zárukou ( vyzkoušeno ).Add přibližovadlo: To twingo nebylo myslím mooc předražené, nezapomeň kazane, že tady maj auta trošku jinou cenu než u západní hranice. Mentálně nevím o ničem dle Tvých představ.Minulý týden jsem dovezl Mondítko 98 TD, ale to si asi nechám pro sebe, neb mi moje věrná Sirka dosluhuje ))-: -
« Re: Hi :-)
Ja nemam s Hameritkou zkusenosti spatny,ale ono asi dost zalezi,na co to clovek dava.Ted jsem chtel barvit blok motoru a moc se mi to nezdalo,tak jsem se ptal na jejich zastoupeni.Rekli,ze je do 82 st.a ze na motor nedoporucujou.Honil jsem dal a nasel www.son-web.cz Motip barvy na motory.Protoze ji nikde v krame nemeli,zeptaql jsem se na krajovyho distributora a nechal dodat do drogerky za rohem.Je to piksla 400g za cca 300.Staci nekolikrat na motor a jeste zbyde.Vypada pekne,mam cernou,skoro jako z fabriky,ale jeste jsem to nezamnoval,takze co to udela,nemuzu slouzit.Spis,abych rozsiril obzory. -
"-- skrytý --" 30.07.02 09:46
« Re: Hi :-)
Teda, to docela koukám, že máte dobrou zkušenost s Hammeritem, a dokonce i na motor? Já s ním teda mám zkušenosti přesně opačný. Koupil jsem jej hnedka, co se tu kdysi objevil, a natřel s tím pár částí tehdy ještě žigula. Poznatky: tam kde to rezlo, to stejně rezlo dál, a navíc z původního laku se to loupalo, drželo to jen na kovu. Na hladkém hliníku to nedrželo vůbec, ten jsem používal na míchání. Tak nevím, mluvíme o stejném Hammeritu???
Jináč, na ploty apod. je to dobrý, stačí jen jedna vrstva, a dobře se to natírá. A onehdá jsem s tím natřel zimní plechový disky, když mi někdo věnoval plechovku. Ale na nic jinýho bych to asi nepoužíval...