Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• « 00 Reagovat !

foto

05.12.01  18:12

« Re: Upřímnou soustrast, Kazane...

Myslíš, jako že by se Ti vyděrači vozili v novější káře než já jo? No, možná bych to i přenes přes srdce, ale ne přes peněženku.(O:
    Potřeboval bych spíš jen o stupeň upgrade na Š120 (o: něco levnýho, ale ne se rozpadajícího, navíc kupodivu taky aby to moc nežralo. Chápeš, ne. (o:
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.01  18:04

« Upřímnou soustrast, Kazane...

...teda jestli ještě žiješ......kamaráde......no, a co takhle Fiesta 1.25 Yamaha engine rv. 97-98 5dv. najeto 43.000km ?Právě mi stojí na dvorku, ideální pro dva lidi, myslím, cena kolem 175tKč, leasing přes Ford Credit jistý. Jinak mám ještě Fiestu 1.8D 3dv., ale na tu budu mít papíry tak koncem roku, je to totiž 89. No a nakonec, z Holandska bych měl jednu parádní Sirku kombajna 2.0 EFI s plynem, takže bádej Kazane, bádej.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.01  17:13

« HELP - SMLOUVU

Lidičky, asi stal zázrak, mám kupce na svojí rozbořenou Hondu, potřebuju rychle nějakou smlouvu o koupi/prodeji tý Hondy. Prodávám poškozenou Hondu Accord, co už má propadlou technickou i emise a nemá placenou pojistku a značky má v depozitu. Techničák mám. Máte něco, kde to bude pěklně srozumitelně napsaný? Co všecko v takový smlouvě musí bejt?
    A chcete se zasmát? Tak poslouchejte hlavolam. Jsem ve vidlákově, 20km od svýho bytu, káru mám rozebranou někde 17km od svýho bytu. Poslední bus z tohodle vidlákova odjizdi v 18:20, ted je 17:15. A co je na tom vtipnyho? Nemam u sebe ani korunu a kartou asi v autobuse platit nemuzu.. .. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr )o:
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.01  12:33

« Re: Eric_Singer, nebo tady DaDriva nebo tak BrickTop ...

:-) tak promin ja se nejak extra vtech typech nevyznam ale uz vim co mas na mysli... velmi prakticke vzadu ... obzvlaste v lete:-)) 84 to budou jeste ty male svetla na 5 zapomen bez kladiva.. motor asi 33(36)Kw spotreba kolem 7l /100 hm neber to .. ma to alespon 13kola nebo jeste vyskocene na 14 s uzkyma napravama? vim ze tam cpaly co bylo po ruce ve skodovce..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.12.01  12:27

Cone, já ti dám užovku!! Tohle je poctivý M-ko z r.84. "S" znamená, že nemá vzadu stahovací okýnka.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.01  12:18

ericu nikdy neni tak zle aby nebylo hur a zaroven lip....
    jo kazi 105S asi nebude ten pravej orisek myslim ze je to jeste uzovka..:-)) skus spis Mko :-))
    ale odviji se to od financi.. trebas by neco smudla dal na papiry nejake priblizovadlo..ktere chvili vydrzi
  • 00 Reagovat !

foto

05.12.01  12:15

« Eric_Singer, nebo tady DaDriva nebo tak BrickTop ...

začíná nový život .. dnes :-)

vše hozeno za hlavu, nyní koukám jen dopředu :-))

Díky za podporu všem!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.01  12:14

« Re: Pěšák se hlásí...

No, nějakej vehikl bych potřeboval, pro svý rodiče, maj 120ku a furt do ní sypu love, páč se jim furt sere. Kdybych udělal upgrade na něco lepšího, mohl bych si to dycky pučit, když VRčoun odpočívá. 105 ale asi upgrade není, co. Ikdyž možná by byla lepší než to co maj teď.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.12.01  11:49

KaZaNe, jestli nechceš chodit pěšky, měl bych pro Tebe tip: mám tu jednu pěknou Š 105 S :))) Vždycky tak jednou za měsíc by se hodila, ne? Vždy když bude VeRunka v servisu :))))
    Ericu, Ericu, tak takovouhle ženskou už si teda radši nepořizuj...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.01  11:12

co bys nechtel v tomhle pocasi je to bezmala nejbezpecnejsi ..ja byl vcera rad ze jsme se dohrabal feldou domu... ja vim proc mam ne fordu zimaky...ale nevim proc nechavam jezdit mladou snim a ja jezdim sockou?:-(..(nebo bruderovou filckou na letnakach)
    .. keep walking... Johnie Walker....
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.01  10:59

« Pěšák se hlásí...

Takže já, sice ještě včera aspoň zapůjčenej Audi A4kař, ale dnes už čistokrevnej pěšák, chudinka nešťastnej.. a VY si ze mne děláte * jo? Parchantiiiiiiiii !!!!
    (o: (o: (o: (o:
    No, ale Ericu, tu Tvojí mladou, tu bych velmi rychle dostal do reálu, takže tuhle nabídku bych klidně vzal. Kolik dáš, za to, že vás de facto vyléčím oba?! (o: Co nějakej příspěvek na mojí VeRunku uVRčenou, co?
    KaZaN Tha HyenaWalker
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.01  08:39

« Re: přestavba

2 vesdan: no tak si udělej výmaz čísla motoru z dokladů a káru přepiš na základě kupní smlouvy, na tom přece nic není...
    2Kazan, já jsem tipoval týden, je to přece Verunin průměr? ( promiň, ptal ses.... )
    2Eric: hele, souhlasím s Kazanem, co kdybys tý svojí ex připravil strašnou smrt tím, že by jezdila s Kazanem a pokaždé by tu Verunu musela dotlačit do servisu ......?
  • 00 Reagovat !

foto

04.12.01  13:28

« hm hm hm

Ja tipoval tak do konce listopadu a je 4 hm takze 4dny k dobru,prekvapil ..hezky Kazi; VRcoun se lepsi casem vydrzi i dyl...
    BTW: jak dlohou to bylo bez poruchy?, nejak sem stratil prehled.:-))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.01  13:10

Teď mám 1,3 1987 novější, motor NZ a představoval bych si tam GTi 16V
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.01  12:44

« to Smudla and also for ALL

Tak nerozumim otazce. Jestli pudu do VR6ky?No jasně, dyť jsem už minule do ní chtěl skočit. Důležitá je nebouranost, stav, výbava, rok a motor ..atd a hlavně cena, že jo.
    KONEC SÁZEK, včera ráno letím do kopce z Varů na Prahu a najednou dým z ventilace a to tak že strašnej..nic nevidím, brzdím, nevím co se stalo tal velím všichni ven.... Po prvním ohledání vidím, jak zmizela všecky voda z chladiče a jak krom oblaku smradu, kouře a jinýho svinstva je v kabině mokro po palubkou... odhaduju to na radiator )o: ...museli mne odtahnout v tom mrazu, musel jsem mit stazeny vokna, pac jinak bych nevidel ani ho... a tak jsem asi ochrnul na všecky ruce a asi i na hlavu a cely telo, protoze sem omrzl... radiator jsem hned nechal dovezt, ale nikdo nema cas a asi ani chut rozebirat palubku )o: a ja sakra v patek jedu zase do Francie )o: ach jo...snad to stihnou.
    Ale k věci, chci procenta z vašich sázek..kdo vyhrál? Kdo byl nejblíž v odhadu, kdy zase bude nějakej VRčáckej průšvih?
    Jo a Smudlo, tu Jettu, mel si pravdu, s tim 4kolím je to problem, takze asi nic. Frajer se kasal, ze no problemo a pak splaskl..ale hned potom si koupil za 220 Bávo jako hovado..čímž mne teda vyděsil, ohromil atd...a mou závist probudil.
    To ERIC: S tím bytem si pěknej mamlas, dává ti pěknou školu ta Tvoje ex-koště. Už se prober, udělej jí nějakej úraz beze svědků a zbav se všech jejích ostatků, jako třeba její přítomnost ve Tvým bytě. Ať táhne... Držím palce...
    That's All Folks Friends... Urs KaZaN temporarily not VRčouned.. (O:
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.01  11:46

Definuj blíž svůj problém: co máš a co z toho chceš mít? technická není problém, stačí dodat kompletní papíry k autu + SPZ, auto si klidně nech doma......
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.01  10:55

« Re: Don´t worry Eric, take it easy dear friend

smudla>

:-))), ne, byla z Hranic na Moravě :-)) ... teď nemám na ženský ani pomyšlení :-), snad časem, aspoň se můžu plně věnovat autu :-)) -- ale díky za podporu
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.01  08:11

A co STK a čísla?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.01  15:48

« Don´t worry Eric, take it easy dear friend

Nejlepší zkušenost je osobní zkušenost. Ber to z té pozitivní stránky chlape: s touhle perlou laguny to máš jasný, podruhý tě asi neukecá a budeš celkově obezřetnější....ale zlíňanka to nebyla, že jo? 2 vesdan: hádej......
  • 00 Reagovat !

foto

03.12.01  11:51

« přestavba

Zdravím všechny
    koupil jsem golfa 2 na přestavbu, můžete mi poradit jak to děláte Vy? Chodíte po úřadech a vyřizujete, nebo na černo.
    Díky všem
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…