Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
-
« Re: Sníh, aneb hrátky jsou tadyyyy ...
To Eric,Kazan-diky za tip,na Dzban jsem kdysi jezdil,myslel jsem,ze je to tam uz zabrany,jako spousta jinejch mist.Supermarkety velky,ale vetsinou maji stani vyznaceny obrubnikama a snazej se to cistit,takze pokud nechytis silny snezeni,jsi nahrany.Ja pred nedavnem videl dokonce primo nejakou adresu na P-4 na tuning.cz,nez jsem se rozhoupal,tak uz tam nebyla.No,snad jeste neco napadne.Pekne si to uzijte a at vam to i pristi rok krasne VRRRci. -
« Re: Sníh, aneb hrátky jsou tadyyyy ...
futura> je to celkem prosté, jakékoli větší parkoviště pod sněhem a bez aut. jsem teď na vysočině na chajdě, takže tady připadá v úvahu jen telčská benzínka, kde je parkplac pro autobusy.
pokud jsi ve městě, parking u supermarketů je velmi vděčná plocha .. v praze pak parkplac na džbáně .. 200x200 metrů bez zátarasů :-) .. -
« Sníh, aneb hrátky jsou tadyyyy ...
Čaute ..
Kazane, nebuď smutnej, každej tráví Vánoce jak umí. Já například beru každý odpoledne auto a jezdim na parkoviště řádit :-)))
Včera jsem protáhnul tátovu 540ku a řeknu vám, že pohon zadní nápravy a 286 koníků pod kapotou je nádhera ... přetáčivej smyk s dvoutunovou stvůrou na obrovský ploše je naprosto úžasnej pocit! Jezdil jsem tam asi hodinu, rozryl jsem to jak Přemysl Oráč a táta byl nadšenej, páč se vozil taky a zkoušel to taky .. zvlášť když se zavře diferák a obě kola točí stejně a automat nehlídá prokluz kol .. fakt bomba .. rozjet se, škubnout volantem, dát tam dvojku, plnej knedlik na půl vteřiny a letět bokem, vyrovávat, hrát si s plynem, zatímco tuny sněhu lítají dozadu jak od sněžný frézy ... nádhera.
No, sdělil jsem Vám svoje dojmy ze sněhu, který zaplavil naší republiku a jdu se zase věnovat žrádlu :-))).
Zatím ... -
« Vy jste teda dárečci... vás unesl sob nebo co?
Nazdárek děti moje, kdepak jste? Dostali jste k vánocům supersporta a jezdíte s ním v podzemních garážích nebo co? Venku v tom počasí se lítá teďka hůř, tak byste měli sedět za pecí a tlačit stížnosti na dárky a jiný novinky sem ke KaZaNovi, kterej zklamanej, že nedostal novou VeRunu sedí v přetopeným bytě a dychtivě tu hledá někoho živýho.....(o: -
« VeRunka je VRčící pluh
Ahojky lidičky,
mám teďka tak málo času, že vám přeju ty krásný vánoce už teďka nedka a i super ulýtlej Silvestr a hodně nových plánů s vašima motorovýma miláčkama do Novýho roku. To všecko a i mnohem víc vám přeje KaZaN van Hyena (o:
Jinak v současný kalamitě mám z VRčounka pluh a všude hrabu silnice, mojí ulici projíždí sypače a jiná monstra jen jednou za den a tak mám na pracičkách mozoly a puchejře jak pětkrát denně a třikrát nočně odhazuju sníh na chodníku, okolo domu, přilehlé silnici a hlavně celou silnici až na hlavní (je to asi jen 100metrů, hehe, ale ono se to nezdá), jelikož ta je do kopce a se slušným stoupáním. Mám pocit, že sem jedinej kdo v tomhle počasí musí jezdit, protože nikdo jinej takhle nemagoří a jen se na mne s úsměvem dívaj... no prostě vítej zimo, miluju sníh a vánoce .. (O:
Papa Hyena -
« Re: Ad Favo
no Facko pokud mozno 50Kw.. kdyby slo stim novym interierem.. no aby to nejak extra nekvetlo a nemelo najete vic jak 120tis km, no proste nebyla to sunka...ale zatim to moc nspecha na jare by stacilo.., zatim nestacim vytahovat penize s penezenky a to jeste nemam ani darek na vanoce ...ALE VCERA SEM SE KONECNE NASTEHOVAL DO NOVEHO :-))))))))))))))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!