Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• « 00 Reagovat !

foto

22.01.02  09:31

« Re: New Joiner

Projeď si starší příspěvky tady, ale třeba i v roomech dovozy, diesely aj. Rozhodně mně neber vážně, štamgasti myslím pochopili, co jsem chtěl říct: konečně má Kazan spojence Vrčouna, když jsem ho zklamal, hůůůůůůůů ((((o: Takže jak jsem řekl, neber si to osobně, určitě se dá sehnat VR6 v super stavu, několik jsem jich viděl takových, do kterých bych sám sedl.Kouzlo 6-ti válců je mi známo, používal jsem svého času Scorpio, takže neboj, vím o čem píšu......jenom myslím , že za ten rok, co má Pavel Vrčavku se mu taky trochu změnily ty životní hodnoty (((((((((((o:
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.02  09:10

giovanni> nesmíš nás (teda aspoň mě ne určitě :-)) brát vážně, vzhledem k tomu, že tohle byla výhradně kazanova sekce a spousta problémů, které tady se svým VRčounem řešil, byly fakt dost drsný, tak jsme z toho takoví .. jak to říct .. nadšený, že přišel někdo další :-)

Ve VR6ce jsem jel, vím, jaký to je, neboj se :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  21:43

Jsem z Prahy, ale prevaznou cast casu travi kvuli praci mimo. Coz je ostatne duvod, ze nemam zrovna mnoho prilezitosti si uzit s tim mym cernym krasavcem. Moje VR6 nejevi naprosto zadne vnejsi znaky toho, ze se uvnitr skryva zcela vyjimecny automobil, az na jeednu vyjimku (ktera tam uz byla po puvodnim majiteli, ja zas tak hustej nejsem), a to napis FANATIC na zadnim okne. Ale nechal jsem ho tam, protoze mi pride ze charakter toho auta docale slusne vystihuje. Ale prave ta vnejsi nenapadnost se mi na tom aute libi, kdyz takhle na svetlech zastavim vedle nejakyho zle namyslenyho srace, patricne hrdyho na svuj potuneny kousek a nejdrive shlednu jeho pohrdavy vyraz v bocnim okenku a jak padne zelena tak uz jen jeho vydeseny vyraz ve zpetnem zrcatku, tak to mi znovu a znovu dokaze udelat obrovskou radost. Tak zatim, musim zas makat a panum Ericovi a Smudlovi doporucuju svezeni v tom zazraku s nazvem VR6, uplne se vam zmeni zivotni hodnoty ;-))
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  16:37

smudla> :-))))))))))))) tohle mě fakt dostalo :-))))))))) ... hustýýý ...

ale raději oba nechme být, ať si nováček hned nezcvakne ostruhy a nezmizí :-))

ale jinak hustý :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  08:33

Jéééééžišmarjá, další zoufalec....(((((((o: .No, Kazane, aspoň si můžete navzájem odborně konzultovat průběh jednotlivých poruch....LOL.Třeba kdyby byl NewJoiner taky Varák, tak byste dali dohromady jedno normálně fungující auto a z toho druhého bys mohl mít třeba prolézačku na zahrádce...(((((((o: .Já už radši končím, než se nasereš úplně, webmajstře.Když já mívám při pondělku takovou rýpavou Laune.... .
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.02  11:29

Tý joo, já jsem taaak happy, že to sem ještě musím připsat.... JSEM HAPPY, že je tu VRčavec... tak zase čus... (o:
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.02  11:27

Yeah Giovanni, welcome.. vítám Tě, beru Tě všema deseti, konečně nějakej čistokrevnej VRčák tu bude se mnou.. Odkud jsi? Máš fotky toho zázraka? Kde si koupil? Za kolik? Jak se má Tvoje VRčavka, VeRuna, VRčák, VRčoun, VRčounek? Má méno? (o: Říkáš, že nezlobí jo? Tak to se máš, já mám trochu rošťáka... to Ti tu asi každej potvrdí.
    TAK SE KOUKEJ BRZO OZVAT!!!
    Ciao KaZaN
  • « 00 Reagovat !

foto

18.01.02  20:00

« New Joiner

Tak si takhle vecer krapet sjizdim net, rozhnevan ze musim pres vikend zustat v praci, a najednou takova pekna rubrika. Mam Golfa III VR6 rocnik 96 a mam ho moc rad. Koupil jsem ho asi pred 8 mesici, ale protoze doma byvam jen pres vikend (a to jen kdyz nemusim pracovat) tak jsem toho s nim zatim moc nenajezdil ale na druhou stranu se mi toho zatim jeste taky moc nerozbilo (jen termostat a praskla guma). Vase rubrika mne svou prijemnou atmosferou vcelku zaujala, takze se tady chystam objevit casteji. No, zpet do prace ...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  09:35

« Re: to SMUDLA

neva, stejne diky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  08:12

« Re: to SMUDLA

Nevím teď o ničem, mám akorát A80TDI
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  16:27

« to SMUDLA

Cau smudlo! :-)

Mam na Tebe dotaz .. jeden kolega tady shani Audi Coupe 1.8ku .. nevedel bys o necem? Pripadne cenu?

Diky, ES :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  10:38

« Re: Oleje, brzdovky, převoďátkovky...přísady.

Co kecáš násado, já sem chodím denně několikrát a čekám, jak mi tu napíše...Kazi, mám pro Tvýho VRčavku dárek..ale Ty furt nic (o: hihi.
    Ne, vážně, novýho není asi nic. VRčavka zatím lítá, nepostřehl jsem zatím žádný změny, snad jen ledový auto ráno trošku hůř řadí než dřív, tím myslím z jedničky na dvojku, tak doufám, že si to sedne, nalítal jsem sotva 300km od výměny.
    Chystám se na nový stěrače, páč tyhle ta zima dorazila, jen ještě váhám, jestli se extreme freezing nevrátí, abych nezkurvil hned ty nový. Nejvíc se těším na to jak budu měnit ten zadní co ho mám zašitej pod křídlem, budu ho muset celej vodšroubovat, což fakt miluju..)o:
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  07:50

Tak Kazan, který to tady založil, sem ani nechodí a navíc zannáší do jiných roomů, to je mi pěkný bordel, čéče....
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.02  16:11

Jáááák Copperfielde, a * se neříká, Bohumile.....pokud ponimáješ po Deutsch, dneska je na serveru Autobildu pěkný test ojeté Alfy 164, srdce mi plesalo nad šťastnými majiteli tohoto výsadkového modulu.....Ty na tom Kazane nejsi až tak blbě...(o:
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.02  14:31

Hele nestraš mne Copperfieldde (o: joo, zas až takovej kompost z toho netekl...(o:

Když se mění kostka nebo jen to její kulatý těsnění, to musím vypustit všechen volej a všecku vodu, co? )o: Kurvadrát.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.02  08:37

Jo, jěště maličkost: pokud Ti Kazane tekl hnůj z brzd, je reálné nebezpečí že se začínají rozpouštět stírací kroužky ve válečkách, na to bacha!! Standartní obtíž po výměně brzdovky je pomalé zavzdušnění, protože tím extrémním tlakováním soustavy kroužky dorazíš a potom si to pomalu tahá vzduch, resp. potí se kolem prachovek....hodně zdaru s Vrčavkou, Bille.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.01.02  23:54

Tak už je to hotovo. Měli jste vidět ten hnůj co vyskočil z převodovky místo voleje (o: blee.. a to nemluvím o tom hnusu co jsme vytlačili z brzd místo brzdovky (o: .. na brzdy a spojku padly dva litry brzdovky, pořádně jsme to protáhli, sjarajt teď už nemá šanci, ovšem tak za půl roku dám druhý kolo, protože prostě ne všecko se dalo hned na poprvý asi zdolat. Ovšem je to znát na obojím, super.
    Jinak motor zatím jsem moc netestoval, jezdím teďka ještě v klidu, aby si to sedlo všecko. Navíc jsme objevili asi kámen úrazu mizení voleje. Kostka chladiče oleje totiž má na sobě takový vyšroubovávací díl a okolo něj se zdá, že to prosakuje, svině. Tak zítra zjistím, jestli se to dá sehnat.
    Změřili sme tlaky, na předních třech válcích, těch blíž ke světlům (o: jsme naměřili 13;12,5;13 a na těch zadních na všech 10. No na VR6 je doporučeno 11-13 a mez opotřebení 7,5. Takže je to asi ok, na to, že mám na tacháči 142tisíc km, nebo ne?...
    Musím jit spát, tak čaute zítra. Jo a Šmudlo, ještě jsem nic nestvořil, ale zítra snad konečně se něco zjeví...aspoň nápis Šmudla Inside (o:
  • 00 Reagovat !

foto

11.01.02  08:04

« Teply motor

Zdravím všechny, mám jeden problém a sice tento:
    Při studeném motoru vše funguje, ale při teplém se mi občas stane (2x), že na voloběh mi to chcipne, tak nastartuju znovu a zase to chcipne asi po jedné vteřině. Když držím plyn, tak to jede. Jakmile motor vychladne, třeba když stojím přes noc na parkovišti a druhý den jedu do práce, tak už to jede zase normálně. Neměli jste někdy podobný problém. Za všechny rady předem děkuji.
    Auto je VW Golf II 1,3 1987
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.02  12:14

jojojojo, ale pozor na copyright....(((o:
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.02  11:48

No právě, já se zapřehuju rád, klidně bych si dělal všecko sám, kdybych to všecko uměl bez problémů, ale můj obor je trochu jinej no.... a tak jen okukuju co se dá a co okoukám s tím pomáhám (o:
    Možná, že ten můj Patrick to udělátko má a já to ani nevím, každopádně je to zajímavý....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…