Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  16:23

« Jooo kazi to znam ....

No Kazi tak te vitam mezi ty coz nespi a premejsli kde sehnat love na lakyrnika a na slusneho Autodatla, ja se dozvedel dnes ze 23.3
    by melo byt Brno a rikam si co a jak ted? stihnu to nestihnu? 16.3 mam jet jeste do Prahy a tak nevim zda dat memu lakyrnikovi auto az 17 nebo uz 1? rikam si u nas v dubnu neni snih problem, a pak chodit a brecet nad odobanym lakem od kamenu je mi lito , nehlede na to ze predek bude na zimakach asi 10cm od zeme a zadek only 7cm ...? to je dilema co? uz nespim od te doby co jsme vymenil spojku brzdy (padly na to uspory na lakyrnika). taky pak si rikam zda zavrit i SPZ nebojen znak a zamek? Dnes uz ma SPZ zavarenou kdejakej trouba i na Skode 105 :-))
    Takze Kazi sladke sny, pokud nekdy prijdou :-)))
    Aloha spete sladce ...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  13:05

« Re: KaZaN - novy lak

No alespon ze vis, ze jsem te varoval :))
    Ale jinak, doufam, ze netrefis na tak smatlavyho lakyrnika jako ja :-( Ten kluk to perfektne vyvaril .... precizni prace, ale pak jako by ho neco kouslo a lak uz odflakl....no vsiml jsem si toho az postupne, ale docela mne to mrzi. Jinak ta zed mne jen trosku ohoblovala narazniky a vytloukla svetlo, jinak OK
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  12:32

..ale jinak díky za varování (o:
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  12:24

čeče nemám jen pár škrábanců, mám rejhu přes jedny dveře, mám odřený dost do hloubky kus zadních dveří až do blatníku a to i pod plasty promáčklý, pak zadní dveře šťouklý a halvně je to jinak ze všech sran vodřený, pak jsou tam ještě zbytky rychlejch pruhů(o: který nějakej demen zalakoval atd atd...je toho fakt dost ...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  11:46

« KaZaN - novy lak

Hele Kazane,
    novy lak kvuli par skrabancum? Tak aby jsi nedopad jako ja :-( Na podzim jsem nechal vyvarit uplne odstojenou karoserii (no motor, no podvozek..vsechno dolu kromne skel a elektriky).
    Pak jsem to nechal dat do noveho laku. Jeste koncem listopadu jsem to ve stodole pri -5 st.C strojil abych nakonec jezdil.
    No a kdyz jsem ted vezl znameho domu, malou zasnezenou ulickou s pravouhlou zatackou, rika mi tak nevinne "vidis tamhle ten rozbouranej plot - to udelal muj kamarad a to jel pomalu". Tak jsem se usmal a rikam "To ja to tady jezdim takhle" - plyn, rucka ....ouha ...led...zed...krach ;)
    No, tak jsem se trefil o dva metry vedle.
    Takze si ten novej lak rozmysli - on totiz pritahuje prusery :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  11:42

« Re: New Joiner

Ikdyž je tu jen jeden VRčař: Náhodou zkušenost s výměnou silnetbloků a ramen na předku někdo nemáte? Myslím na VR6tce samozřejmě. Jaký koupit? Kde? Ty moje mi přijdou někdy jak z másla...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  11:20

« No Comment (o:

No jo dyť jo.. věřím, že se snažíš (o:

Už jsem tu psal, že se chystá VRčák do laku? A před tím pár úprav? Zatím je to ve stádiu "chtěl bych" , ale snad se zadaří. Chci sundat ty plastový lemy blatníků, blatníky trochu nechat vytáhnout a hlavně pořádně zahnout ty vnitřní lemy, který mi trochu zasahujou do pneu, hlavně na zadku, když pořádně sedne )o:, proto nevozím vzadu 3lidi po dobrým...(O: Teď v zimě je to OK, ale jak tam fláknu zase ty 205ky, tak to bude škrtat. Pak váhám, že nechám zavařit ty lemy dveří, takový ty gumový pruhy. Víko kufru nechám jak je, protože nato ho moc používám, abych ho zavařil. No a co nevím, je jestli něco vyvést s čumáčkem. Jedno je jistý, musím dobře spravit nebo sehnat nový lízadlo pod nárazník, ale když už tak dumám, zda nedat i jinej nárazník, ale nemám žádnou touhu ani představu. Asi by se šikly čirý lampy, ale to už by bylo moc drahý, tak asi nechám tyhle s brejlema (o: . Nejhorší je se rozhodnout pro barvu. Původně jsem chtěl zachovat tu nezachovalou filájovou, takže dát temně filájovou s velkým procentem perletě, ale teď jsem už nahlodanej na černou a ještě nahlodanější na kombinaci neonově zelený a fialový. Tak to abyste věděli, kvůli čemu v noci nespím. (o: BTW, kdyby někdo měl za levno ty čirý lampičky...možná bych se nechal přemluvit.. ehm.. já nevim no...asi z něj s tímhle přístupem neudělám nikdy téma pro VW-scene, ale aspoň trošku mu chci přilepšit. Nutnej je ten lak, páč mám pár odřenin (s těma bebíčkama jsem ho už koupil, ode mne má jen odřeniny na podvozku, na lízátku a jeden škrábaneček na zrcátku, to když jsem projížděl branou a ta brána se m i přivřela auuuuu)

Mějte se a VRčte...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  08:58

A až se kolem Vrčavky přežene můj supertrooper přeplňovaný Fordissimo, tak se výplod Piechova koncernu sebere a uteče zaa šestero hor...(((((((((((o: - jo, dívám se furt po nějakém Vrčounovi, ale válečné štěstí mi nepřeje.....
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.02  15:10

Jinak nápad s douma VRčavka nalátanejma v jednu bezchyby je samozřejmě super, ALE to bych musel tu druhou sehnat v good stavu za good price..(O:
    Kámoš George, co sem asi nechodí, ten právě přikoupil svýmu VRčákovi brášku a chystá se k přeměně.. a až to dokuchá, tak tu jetou zase někam odprodá (o: a ještě na tom jistě vydělá (o: Vypadám snad, že jsme zelenej závistí?! Taky že jsem!!! (o:
    Každopádně furt sháním nějakýho VRčouna, klidně po nehodě, vezmu si z něj jen díly, teda ne že by se kastle nehodila..(O:
    Co ještě bych užil? Už jsem tu psal, že koukám kitu sání, že jo, a laděným vejfuku.... jenže je to tolik peněz... myslíte, že to má cenu shánět starší? Kit sání snad není problém, ale vejfuk.. to je asi trochu kontraproduktivní co (o: leda by byl v dobrým stavu... no konec snů, jdu pracovat..
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.02  15:04

« Re: Oleje, brzdovky, převoďátkovky...přísady.

Ale no tak YDEV... CRX je kára ke který mám respect.. (o: ostatně ten mám ke všem Hondám. Ale Corrado bych si nechal líbit taky. Nejlepší by bylo mít prachy na tak aspoň deset aut (o: a moc se kdykoliv rozhodnout, čím že to dneska vyjedu do světa, že jo.. (o:
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.02  14:20

« Re: Oleje, brzdovky, převoďátkovky...přísady.

Cau Kazane - tak koukam Vrcak stale zije. Od doby, kdy jsem zmenil pusobiste mam problem s ICQ a tak jsem uz s tebou nemluvil pekne dlouho. Akorat jsem si na tebe vzpomel, kdyz jsem videl jedno pekne CORRADO s VR6. Nejradsi bych hodil CRXko ze skaly - samy prusery, hnusy a problemy.
    Ondras - alias YDEV
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.02  12:05

Sem tu dlouho nebyl ...sem taky tvoril kupodivu az se sam sobe divim ze semse k tomu donutil:-) ... jak vidim ..jak sem i cetl....dalsi VRcici potfora.....no Smudla mel dobrej napad udelat jedno echt gut vagen :-) Ale ne trebas ti Kazi pomuze s nejakyma neduhama
    ktere tam ani nemas, ja uz jen kdyz jdu okolo svyho boba uz tam slisim
    a vidim jen zavady:-(.... No uz aby bylo aspon jaro a dalo se radne pracovat na nem :-) tak zase cus nactenou pampalabusek:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.02  10:52

Jo a Smudlo ,prestan se navazet do my VRčavky, startuje dycky dobre.. (o: tak si dej bacha aby Te nejakej tmavě fialovej stin neprevalcoval na prechodu za hlasitýho vzteklýho VRčení..(O:
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.02  10:41

Tak tady uz zase snezi, kurnik, ach jo.. a ja uz posilhaval po tech lenacich..(o: na uzovkach 185/50/15 se jezdi na houby. A to nemluvim o tom jak vypadaj na VR6ce plecháče.. sice sou v barvě auta, ale.. stejně se hned umažou....
    Smudlovi diky za pochvalu.. delam co mohu..v tomhle divnym casovym obdobi, kdy dny maj jenom 28hodiny a tejdny jen 8dni..(O:
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.02  17:49

Tímto vyslovuju veřejnou pochvalu před nastartovanou Vrčavkou ( TEDA POKUD JDE ZROVNA NATOČIT BEZ POTÍŽÍ )Kazanovi za obětavost při budování mého přehledu máslostrojů....(((((((o:
    www.vlnap.cz/kazan/mb-car is it, uaoh, that´s cool man!!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.02  16:07

Tak Šmudlíku jsem Ti to malinko zase zlepšil, snad. Na fotky jsem ještě furt nenašel time, tak buď trpělivá potvora, čus...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.02  11:00

Giovanni, dyť voni si taky dělaj srandu, kluci ušatý, teda aspoň napůl (o: Musíme hodit někdy řeč, ale teď mám narvaný dny, jak jsem byl pryč, musím dohnat co jsem zmeškal. Psal si za kolik si koupil ten Tvůj fanatickej zázrak a kde? Musím to znovu přečíst.
    Šmudlo, v sobotu jsem nad tím náhodou seděl, ale to co jsem vymyslel ještě není vidět, ale brzo bude, snad zítra bude chvilka klidu to aplikovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.02  09:05

žiješ, ale neaktualizuješ..............(o:
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.02  20:43

Panove, to jste me spatne pochopili, to byla jen LEGRA, jen takova metafora ;-))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.02  19:21

Nebojte, žiju... byl jsem fuč a teď musím jít večeřet (o:
    BTW dostal jsem další pokutu..ale byl to slušňák, co jistě živí rodinu, bez bloku udělal velikou slevu..ufff..
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…