Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
-
« Re: Re:
Spravne, tak se na ne musi. Ja posledni dobou jezdim spis pohodove a pomalu. Kazdou chvili se za mne natlaci nejaky pakous a hrozne ukazuje, co mu ta jeho popelnice dokaze. Obcas mne to chytne a trosku to potocim a poodjedu mu, ale vetsinou mi dojde chut se honit jak magor na silnicich, kde za kazdou zatackou ceka nejaky cyklista uz s predvyplnenou pojistkou ;)
Takze jsem nejpomalejsi CRXko v cechach.
No, ale na RSko bych asi nemel - prece jen ma uboha 1.5 s maximalkou 190.
Takze bijte je i za mne a ja se zatim budu plouzit krajinou, strechu a okna stazena a uzivat si krajiny (doktore, ze jste se zase kochal?)
Ondras -
« Re:
Jeheeehheee heheee , gratuluju, ten krásnej spánek sis jistě pak zasloužil.. dobře si to udělal.. mazavky co se vytahujou, ty dycky potřebujou za ušiska. Taky miluju, mrťafy, co se mi lepí na zadech, blikaj a jinak hekaj.... když jsou jenom takhle šáhlý, tak prostě poprosím VRčounka a mrťafa už mne od příští zatáčky nikdy neuvidí (o: a když je fakt hustej a lepí se mi na zadek extrémně a troubí, začnu zběžně přibržďovat a s úsměvem čekám, jestli mu dojde, že na to co dělá nejen, že nemá, ale hlavně je to nebezpečný.
BTW, to jsem vám psal, jak jsem byl v Praze a málem jsem vystartoval na nějakýho "nebohýho" staříka? Lidi, ten dědek byl snad magor. Jedu asi 50kou, páč jsem sledoval cedule kde odbočím, jel jsem po dvouproudový silnici a to v pruhu pravém tudíž pomalém a každopádně v obci, takže padesátka byla nasnadě, teda ne že bych jezdil 50sát furt, ehm. Ten děděk v nějaký s odpuštěním mrše, snad Twingo nebo podobnej mrňous, mi visel na zadku a blikal, pak přešel na troubení. Říkám si no jo debžone, tak mne předjeď neeee.. a nechám ho, ale nekecám dobrej kilák takhle za mnou troubil a už jsem to nějak neunes, začal jsme mu přibržďovat a von furt to samý, tak jsem to zašláp, měl chlapec sakra co dělat, gumy mu hvízdaly jak vzteklý. Stáhnu vokno a ukazuju ploutví, jako ať jede a v duchu si říkám "nebo Tě už fakt sejmu". Lidi on mne předjel tak jsem pomalu zase vyrazil a von hup přede mne zašláp mi to přímo před rypákem, no viděli jste to někdy? Tak jsem se začal soukat z auta, rožhavenej do fialova, ale myšák zavčasu na to šlápl a hurá pryč... rozzuřeně jsem se za ním vrhnul, okamžitě sem to jeho chrastítko předjel a už už jsem ho chtěl zastavit rozbít mu tlamu...ale ta moje moje mladá, takovej lidumil, hučela do mne, že je to nějakej děda, ať ho nechám ať se nerozčiluju... a tak jsem se nechal ukecat a s pocitem, že jsem zabránil násilí jsem odlít, až se za mnou prášilo.... a to je konec pohádky děti...ještě mne pak napadlo, že sem ho fakt měl zastavit, ale místo rány do zubů mu někam zahodit klíče, aby si užil krásný slunečný lednový odpoledne. (o: Jo jo, někdy holt nejsem zas až tak vyrovnanej kliďas.. hihi... -
« Bez nadpisu
Čau VRčáci! Musím vám napsat, jak jsem se dnes nasmál a krutě vyškolil jednoho namyšleného RS Octaviána. VRkám si tak decentně na půl plynu kousek za městem po moc hezký cestičce, tlačím do sebe bagetu a tu se za mě nacpe zmíněný eReSo, začal troubit a s hrůzostrašnou gestikulací a zdviženým prsteníčkem mě předjel.Asi si nevšiml malého nápisu VR6 na mém Corradu, rychle jsem dojedl a následujících 15km jsem si z něj dělal takové kozy, že po dalších pár km zastavil a naznačil mi ať jedu, že už s mou VRčavkou nechce mít nic společného. Myslím, že jsem mu solidně pokazil odpoledne, asi netušil že jeho 700tisícová investice skončí výpraskem od "starýho Corrada".Bude se mi hezky spinkat! Čus bus! -
« Vrčoun Motors powered by Kazan Engineering
Jéžišmarjá, Kazane, Ty už z toho začínáš blouznit, čéče.Čalounit sedačky chceš??? To nevadí, že spolujezdcova nejde šoupat , hlavně, aby na ní Sněhurka mohla vytvořit lůžkovou úpravu, přeci....jo k řezání těch lemů - to je ještě horší, než kdybys je chtěl měnit, dobrý muži. Tady platí to, co jsem Ti k lemům psal fčera ICQ. Zajímavé chlopi je jenom to, že tohle je snad jediný room v celém MC, který se drží jediného témátku po celou svou existenci, totiž Kazanova balíku plného poruch...((((((((((o: a teď to bude myslím pravdivější, než kdy předtím, začínám z nadšení toho dobrého chlapce cítit blížící se pohromu na Vrčounland (((((o: .Tak , ještě potěšíme Oddieho - Transporter udělal TK na 1* , vytkli mi akorat manžetu na LP poloose, tu Ti vyměním, neboj, jinak perfecto tutto. Na to, kolik to má najeto, je to supr stav, holt ruce odborník se musí projevit, žeee??? Samochvála smrdí, ale pěkně se to čte a cítit to taky nejde, takže jsem neodolal...(o: -
« Re: CRX
No tak mam asi CRXko krizene s Vrcavkou ;) Nebo mozna moje CRXko, az bude velke bude taky VR6.
Dobra, posedime, ja si dam caj ... pivo piju rad, ale prilezitostne v malych davkach.
Jinak dneska jsem potkal CRX 1.gen. a narazniky mu taky moc nesedely.
Co myslis, ze by vypadala ta moje krasavice pekne s tmavyma foliema (hlavne taky proto, aby nebyl videt ten bordel uvnitr) -
« Re: CRX
Kazane, ja te namlsam jeste jednou jo? Tak ja jsem si predbezne domluvil svezeni ... a ted nevim co si mam vybrat - NSXko nebo R.Alpinu.
Jinak dekuji za chvalu meho ubozaka. S tim motorem, kterej tahne od spoda jsi mne dostal. Ja opravdu, pokud mu nenalozim pres 4000 ot/min, pak to poradne netahne, teda do kopce ;) Ale pokud jezdim mezi 4000-6000, je to drak do kteryho potrebuju Pampers. No a kdyz kouknu do manualu a tam je nejvetsi MK kolem 5000 ot. a nejvetsi vykon 100 oslich sil kolem 6000, tak to asi bude normalni.
Jinak doufam, ze se nekdy nekde srazime a zajdem na pivo.
Ondras -
« CRX
Jinak tu byl včera za mnou Ydev se svou Hondí chloubou a musím říct, že je to krasavec. Mluvím o CRXku, na chlapečky nejsem (o: Ta barvička je prostě bomba. No chytla mne nostalgie, jakožto exHonďák jsem na tu nádheru koukal a vzpomínal na svý autíčkový začátky, kdy jsem měl svojí první Hondu, pak tu druhou, pak tu třetí, pak tu čtvrtou a nakonec tu pátou a mezitím několik pučenejch aut a mezi nima i CRXko.... jooo jooo a teď je ze mne VRčavec s VRčavkou... (o:
A to mne hned Ydev namlsal, že viděl včera na vlastní voči NSXko..auuuu já chci takýýýýý -
« Re: KaZaNeeee...
Dík, to teda udělám, snad aspoň todle zvládnu, vyndat sedačku, ikdyž nevím jak, zkusím použít to našedlý co nosím v lebce (o: A čím promazat? Teďka, když chci ji posunout, musím si na ní jít přesednout a zapřít se nohama a tlačit a tlačit. Mám pocit, že to dělá od tý doby co tam namontovali Medvěd bloka. -
"-- skrytý --" 31.01.02 09:43
Hihi, já taky takhle dělal u známejch auto, za levno. Ale stejně v průběhu prací, když už to bylo odstrojený, se ukázala spousta dalších problémů, který bylo třeba řešit, a nakonec to bylo za dvojnásobek, než jsem čekal. A to jsem spoustu věcí dělal sám a co dělal známej, tak za dobrý slovo...
Spolujezdcovu sedačku vyndej ven a vyčisti a promaž kolejnice, hned bude chodit... -
Ale ne, zase zadara to nebude.. víš jak, jen ten lak, to je stoprocentní, jen doufám, že u dobrejch známejch potažmo pseudopříbuznejch nebudu natáhnut na skřipec a okraden o všecko co mám. (o: Jinak máš pravdu, že bych radši koupil novější VeRunu, ale nesměla by bejt za balík a zase za málo těžko koupím krasavici, že jo. Koupim teda klidně i polomrtvolu na díly, ale to by neřešilo problém s lakem...(o:
Asi by byl hnus mít světlej lak, když mám tmavou palubku atd, co? Bude to pěst na vočíčko? Nebo se to dá snést? Kolik stojí přečalounění sedaček? Ikdyž ty moje by to asi nezachránilo, jsou hlavně rozviklaný a moje prosezena a propálená od něčího kurník cigára...atd.. a nejsou vyhřejvaný )o: což je smutný pro mý záda bolavý a taky jde spolujezdcova strašně blbě posouvat, nevím co s ní je. -
Tak za prvý, Oddie, Ty snad o nějaký VeRuně za takovýhle prachy víš? (o: Já a určitě ani Šmudlík ne...)o:
Za druhý mne nestraš, za jaký prachy do toho jako mám zahučet? Lak mám zadara, lakýra je dobrej známej, tak doufám, že se vejde do desítky, odstrojovat bude brácha mý pipinky, tak to doufám taky nebude taková rána, s těma lemama jsem po všech negativních ohlasech na vážkách, možná, že je tahat nebudu, jen se seřízne ta zahnutá hrana asi, čímž taky nějakej ten litřík ušetřím, no a fólie nebo pokovení to je ještě otevřená záležitost.Když to spadne k foliim, tak ty se daj až po laku asi, že jo a tak to nechám klidně na později. Pokovení by bylo zjevně nutný stihnout během lakování. Nastříkání spodku, dutin a možná i podlahy bude zase dělat mladý bráška, což je sakra šikula a žádnej lempl a rovnou mi řek, že to je za pár koček.Ovšem o podlaze mi řekl, že ta moje je už něčím potažená, takže tu asi stříkat tím sajrajtem nebudem.
Suma sumárum, modlím se, abych se vešel někam mezi 20 a 25 včetně těch voken, pokud se nebudou dělat ty lemy. Odisolování rezonancí snad nákladný nebude.
Teď to nejhorší vybrat tu barvu, mám vzorníky všech aut a barev co se na ně dávaly a jsem z toho magor, je těžký si představit jak to bude na gOlfíku vypadat.Ale je dost pravděpodobný, že zvolím stoprocentní perleť, z těch se líp vybírá, je jich jen pár (o: Jinak jestli fakt budu tonovat, tak musim sehnat to okno spolujezdce, protože to mám moc poškrábaný, mám okna maličko dozelena, tak kdybyste mohli někdo dodat, byl bych happy. A jak jsem už určitě psal, bodla by nějaká neojetá sedačka nebo obě.
Uf,jdu fungovat. Dík za spolupráci. -
Diky za folivníkový výklad, to vás teda miluju, nechtěli byste se všichni dohodnout a říct mi pakjen jeden názor? Jak já k tomu přijdu, teď jsem ještě pomatenější než předtím.
ALE DÍKY!!!
Jen ještě mrkněte na ty další otázky, nechci teda obtěžovat..ale... ..no víte ne..