Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• « 00 Reagovat !

foto

05.02.02  16:52

« Re: Murcielago

:) No jsem rad, ze ti ma bozska pritomnost udelala radost. Ja taky budu vzpominat az do smrti, jak mi vehlasny KaZaN stiskl ruku a pochvalil muj drtic kilometru.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.02  15:43

No, já ze slavných jsem se setkal snad jen s Kolocem v Praze, když jsme pro něj něco dělali, fajn řízek. Nic jinýho si nevzpomínám.... ..jo vlastně ještě pilot Ydev, s tím jsem se setkal, představte se, přímo na parkovišti mýho zaměstnavatele. Bomba co.... jó to víte.... (o:
  • 00 Reagovat !

foto

05.02.02  15:40

« Děsíte mne

..a nejen Vy. Takže už jsem byl přesvědčen, že mám špatnej diferák, takový to skučení ve stylu Škoda 120 při "brždění motorem" resp pouštění motoru na jedno dvě či tři do nízkejch otáček či i při zase zvyšování otček z těchto nízkých se ozývá skučení hučení houkání bučení... prej diferák, navíc moje ne zrovna hodobóžová převodovka.....prej mám plánovat celou převodovku včetně diferouše )o:
    S lakem jsou potíže nejen v tom, že jste mne dostali, že se musí sundat ten původní, na což jsem teda sakra zvědavej, ale i vtom, že dneska jsem dostal tři vzorky těch co jsem vybral do finále a ani jeden nevypdala jako ten ze vzorníku, ba dokonce ten co mne lákal nejvíc ani nevypadal, že má bejt perletí natož 100%ní. Uf uf uf.. takže chlapci dávaj repete a mám z toho ježka na hlavě, že by takhle měli laborovat i na mým autě )o: uááá
    Ale to je moje noční můra, nenechte se rušit, jen naléhám, koukejt po krásnejch i zbořenejch VeRunách, potřebuju už tolik dílů, že jsem z toho ptakoještěr. Udělal jsem seznam kousků, který sháním, takže zájemcům o záchranu VeRčího i mýho života rád pošlu.
    Adios Amigos KaZaNos
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.02  07:23

No já taky chodím s Henry Fordem I. na pivo, ale jenom každý druhý pátek po slunovratu , a taky se s tím moc nechválím, takové věci prostě nejsou na chválení, nejlepší je si takové události nechat pěkně pro sebe, okolí jinak velmi rychle nabývá velmi silného dojmu, že se mluvčí naprosto spolehlivě posral v kině......(((o:
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.02  07:18

« Re: to KaZaN

Vrstvy laku s tím nemají kámo nic společného, když je špatný podklad, nepomůže Ti ani polívání auta svěcenou vodou (((((o: .Jde asi o to, že nikdo Ti nezaručí reakci plniče ( stříkacího tmelu ) s původní barvou, pokud bys to chtěl opravdu profi look, tak by se ta stávající barva neměla ani moc kitovat, nejdřív do dostat na původní kabát, teprve potom bych s tím začal něco maskovat........já to dělávám rotační bruskou a jde to vcelku rychle, ta trocha práce stojí za to.
  • 00 Reagovat !

foto

04.02.02  21:16

« Bez nadpisu

Čau VRčouni! To, co vám teď napíšu, mi doma nikdo nevěří a ani se jim moc nedivím, ale ať se do země propadnu, přísahám, že včera kolem mě na cestě mezi Frýdkem-Místkem a Těšínem projelo LAMBORGHINI MURCIELAGO!!! Ať vás ani nenepadne myslet na to, že jsem se spletl. Nespletl! Popojíždělo v koloně proti mě, pěkně ve žluté, jako v časácích, přikrčené a brutální! Nevšiml jsem si značky, takže nevím, odkud bylo, ale podle nezaručených zpráv mého strejdy si prý jednu objednával jeden chudák z Českého Těšína, fakt nevím. Pokud někdo něco víte, tak to hlaste! Každopádně včera ke mě Bůh sestoupil na zem! Díky, máš to u mě!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.02.02  15:02

Jó Kazi, neni to sranda, já když dával autíčko do laku, kamarád mi vrazil do ruky brousicí propriety, ať si z toho orvu co jde. A prý, čím poctivěji to udělám, tím líp to pak bude držet. Skvělá motivace, no skoro jsem na tom nechal ruce... Doporučuju vyzkoušet :))))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  13:12

Hm hm hm... a to ani fakt, že bude několik vrstev laku nezahcrání )o: ? No nazdar.... tak já to s nima proberu...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  12:37

V podstatě se přelakovává akorát barva z fabriky, cokoli jiného bych doporučil opravdu sundat dolů co půjde, přecejenom ta perleť nestojí 1.000,- 4-kilovka, abys potom meditoval Kazane nad tím, že na velkých plochách se barva propadá do plniče, který jednoduše reaguje s původní filájovou neorigoš barvičkou, víííííš??
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  11:33

Odmastit - tak fajn to jo, ale ten muj lakyrnik to urcite nedelal. Proste si to ohlidej, jinak se ti pri 160 svlece auto jako had :))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  10:52

To teda nevim, ale to sem jeste nevidel, ze by nekdo obrousil celou kastli pri celolaku, mozna jsem se blbe koukal, ale podle mne to dycky mrskaj pres starej lak, kterej ovsem musi poradne odmastit atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  10:15

Jezisi, no jo to mne nenapadlo, dat si do CRXka 2litr z Preludky :))
    S tim lakem, jak to neni dobre ocisteny, tak se ti to bude mistama loupat. Je to tema sajrajtama, kteryma to auto mejes, lestis atd. Pekne za ty leta prolezou do laku. Ja jsem nasel nekolik mist, kde sel lak dolu a nekde dokonce vybehla rez .... v mistech, kde byl predtim zdravy plech.
    Takze je to na tobe, ale jestli chces, aby lak vydrzel co nejdele, pak to bude trosku prace navic.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  09:59

« Re: Lak?

To si nejsme jistej, jestli maj v úmyslu dávat dolů starej lak, spíš pude podkladová vrstva přes něj a pak přes ní několik vrstev už definitivně skoro vybraný perleti.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  09:58

Tak nápisy Civic nevedu, ale jak jsem říkal, můžeš mít Accord, co (o: ? Jo, kouknu se po něm. Včera jsem koukal na svojí ex-Hondu a vzadu to logo má (o: tak Ti ho asi uloupnu, stejně ten maník ten vrak pak zlikviduje určitě, až z něj kuchne motor 2.0EXi PGM FI 12V a flákne ho do Civica (o:
  • 00 Reagovat !

foto

04.02.02  09:02

« to KaZaN

Jeste jedna malickost. Mohl bys mi poslat ten znacek na Hondu? Na adresu Ondrej Janovsky, Cleverlance sro., Mozartova 12, P5. Docela mne ty diry na zadku (myslim samozrejme zadni dvere) stvou. Potrebuju to H a napis CIVIC ci co to tam ma byt.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  08:59

« Re: Okradli stařenku....

Tak to je v pytli. A co se stane tem stupidum z ochranky. Vzdyt jsou najaty jen pro to, aby to tam hlidali.
    Jinak co se tyka laku. I kdyz ti to bude delat nekdo hodne znamej, stuj mu na krku a at z toho dostane ten puvodni lak, jinak budes na prasky jak ja.
    Vcera jsem umyl svou zlutou bestii, a malem jsem omdlel. Jednak jsem zjistil, jak mam super auto, pekny ...... no a pak uz cumel, kde vsude se to vyvalilo po zime a jak blbe ten lak je udelanej. Tak nevim jestli toho lakyrnika zabiju, nebo se na to vykaslu, dva - tri roky budu jezdit a pak si to udelam znovu a sam - pekne vybrousit az na plech.
    A jinak ta bestie jede moc pekne, jen ji nekdy klouzne spojka v 5000-6000 ot.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  08:08

« Re: chaos

noo, my nespíme, my jenom musíme občas taky vydělávat, aby bylo zač sem přispívat(((o:
    Věděli ste chlapy, že se sem nesmí vozit vyhořené auta??? Já mám teďko u hranic Feldu a ti šmejdi celničtí mi to nechtějí pustit, prý bych musel mít povolení ministerstva žp, že kšeftuju s nebezpečným odpadem))))o:
  • 00 Reagovat !

foto

03.02.02  09:57

« chaos

Nespěte mi tu jo....
    Tak já mám tak zamotanou hlavu z těch barev, že jsem z toho vážně hotovo. Asi vytvořím room o barvách... (o: Mám doma tři tlustý knígy s barvama snad všech aut. Panebože a pak mám arch, kde jsou zvlášť jen metalicy a hlavně PERLETĚ. Není to lehký, to vám řeknu. A nemáte někdo zkušenosti s Flip Flop barvama? Sou pěkně drahý )o: a málokdo to má odvahu lakovat, tak nevím.
    Jinak dá-li bůh, večer mám sraz s machroušem přes VW a VRčavky, tak jsem tak zvědavej, tvořím už druhej den dlouhatánskej seznam dotazů, moc se těším.
    Když to vyjde, tak místo "jen" novýho lízátka bude celej nárazník, ale musím najít nějakej hezkej, že ano. Taky jsem lámán na 4kový lampy, ale to bych asi neunes, ledabych si je vzal na leasing (o:. BTW ty lampy se tam můžou dát i dodatečně, kvůli nim se nemusí nic upravovat, ne?
    Jo a taky jsem celý dopoledne prohlížel katalog W&D a lidi jsme z toho na švestku. Sice jsem byl zklamanej z plastů, takřka nic mne nenadchlo, ale kola, neonky a neony, světla, sedačky (!), koberečky.. je toho hodně co bych moc chtěl a na co bych taky musel hodně dlouho šetřit.
    To jste věděli, že v těch gumách okolo oken jsou plechy, plíšky? A Ty se nesměj při odstrojování poničit? )o: ufff, mám z toho hrůzu.
    Jo a moje Golfiste má uz podlahu necim potazenou, tak nevim, jestli má smysl tam jeste cpat nejakej ten sutrovnik, co myslíme?
    Tak zatím, jdu makat a vydělávat kočičky na Golfi kousíčky. KaZaN
  • « 00 Reagovat !

foto

01.02.02  15:36

Normalne, proste prosli vratnici s ostrahou, porlsi takrka kolemmne, kdyz jsem sel na hajzlik a nez jsem se vratil, uz nastupovali do vytahu a nez jsem se ujistil, z emobil uz neni tam kde byl, tak byli z budovy venku.. )o: A tedka sem sepisoval pres hodinu na bengárně...)o:
  • « 00 Reagovat !

foto

01.02.02  13:30

Prosim te a jak to udelali? V praci?
    Najdi ho a ja ti ho prejedu, parchanta.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…