Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• « 00 Reagovat !

foto

26.10.02  22:16

« Re: Sháním... stahovačku

Pacholku Oettingera mi nai nepřipomínej, to byla ta trojka co si mi slíbil a pak se nepovedlo )o:
    Jinak zázrak se stal.... a já už mám imotor na staghovačku,... tímto díky Hanzimu, co miji prodal.. (o:
    Je to vůbec možný, že v tuhle chvíli nic na Golfa nesháním? (o: (o: (o:
    Ba ne, přecejen Šmudlič, kdybys narazil na voňavou VeRunu nebo GTIčko, pětidvéř, docela bych šel do nějaký fajnový kastle. I Climatronic by se hodil a hlavně sháním nezávislý topení.... a taky nějaký pěkný 16" nebo 17" kola .. kdybys na něco narazil.
    Tak se měj Šmudlíku a spol...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.02  19:09

čéče vidím že se nezměnilo vůbec nic, já jsem si pro potěchu dovezl II Golfiště GTi ´89 v perfktním stavu, momentálně mám za sebou přestavbu a oficializaci. Sněhobílý 3dv. vytuněný Oettingerem, černé lampy + blinkry, nevypadá to zlě za ty prachy....((((((((((-: Co mě trochu se... že z toho nějaký dobrák vytáhnul muziku a jeden loukoťák je seklý, ale jinak suuuuuuuuuuuuuuuuper.Na normální přemisťování používám furt ropáka Forda, přece jenom je to praktičtější.....
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.02  14:36

Novýho? Samá spokojenost.. lítá jak vzteklá, fotky jsou na mým webu. Dneska to snad upravim do snesitelný podoby trošku. Vyhrál jsme už pár sprintů (o: . A dodělávám další věci no. Sehnal jsem originál Golfí Recara vyhřejvaný (o: a z nich mám teda radost... Taky jsem pořídil zahrádku (o: Thule, pro případ, že se po letech vydám na dovolenou.. (o:
    Jinak už nesháním stahovačku ALE JEN TEN MOTOR s konektorem STAHOVACKY U RIDICE!!! NEMATE?!
    Jinak když vidim jak tu ten ychtyl milionkrat pise o tom VAGu, tak ten VAG máme a je moc fajn...a řek bych, že cena je ucházející.
    Co ještě dělám? Tlumím celýho Golfíka, dveře vylepuju deskama od Tapaji, prodal jsme radio )o: , predelavam muziku, ale nebudu to prehanet jen maly upravy, celej lak bude az na jare, pres zimu nasyslim dily a upravicky, jo taky uz mam rozpery v motoru a do kufru prijde kazdym dnem, chystam se i na tu stabilizacni na podvozek....
    Shanim zimni gumy 205/15/50 ale nejaky poradny slusny a za slusnej peniz samozrejme.
    Shanim radiojko, ale to sem psat nebudu, jelikoz chci delo za skoro zadara a to tady asi neporoste (o: tak nebudu prudit..
    No na zimu jeste nastrikam podvozek tim sajrajtem, aby mi do jara neuhnila VeRka, budu doufat, ze to v zime nerozstrelim (o: a na jare budu pokracovat v sileni. Dokonce jsem zvazoval i o koupi "novy" kastle z GTIčka, ovšem ještě nevím, jestli mi jí ten kluk prodá a za kolik, že jo a taky nevím, jestli se mi do tý šílený práce chce...celý to přendavat do jinýho zase...ale to GTI (edition) má šíbr a já ne, takže to je motivace, šíbr jsme měl v Hondách a teď mi chybí (o:
    Tak nevim s cim bych se vam jeste sveril.. (o: rad jsem se tu zastavill.. tak zase brzo napiste...
    KaZaN van Hyena with VR6
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.02  15:29

hola hola, tady to ňáko upadá pánové !!!
    Co nového s verunou kazane ???
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.02  16:08

to Cleaner: Když má možná najeto taky přes půl miliónu a nevybíravým způsobem, taková ostuda to nebude. Ostuda spíš bude, že to KaZaNovi někdo stočil na tachu :o/
  • 00 Reagovat !

foto

18.10.02  00:00

« Bez nadpisu

Pánové, zabýval jste se někdo možností diagnostiky svého auta? Existuje možnost připojit notebook a volným (shareware) programem (VW, Seat, Audi, Skoda) sledovat veličiny, které posílá motor. Problém je jen v kabelu, obchodníci za samotný kabel chtějí 6500 Kč (www.pc-autodiagnostika.cz/cenik.html a www.pc-autodiagnostika.cz/galerie.html) - tento kabel se nechá vyrobit tak za 400 Kč, problémem je jen 16pin. konektor OBD-II, který nelze v ČR sehnat.

Proto se ptám, je schopen někdo sehnat tento konektor nebo tento celý kabel za rozumný peníz? A pokud ne, byl by zájem? Dle předběžných informací svých obchodních partnerů bych dokázal nechat zakázkově vyrobit sérii cca 10+ kabelů (s profi konektorem z USA, jinak se v ČR dělají z moduritu) v kusové ceně cca 1900 Kč.

Takže co, byl by zájem resp. je někdo schopen za podobnou cenu mi toto toto dodat? 6500 Kč za ten kabel opravdu nedám a bastlit to bez orig. konektoru (konektor udělat z moduritu) nechci.

www.OBDII.com konektor je průmyslový standard a má jej povinně každé auto r.v. 96+, jen ten komunikační protokol a tedy diag. software se liší. Na koncern VW je nejlepší sw VAG-COM.

Proč to zajímá mě? Jelikož mám notebook, proč se nepodívat a nelogovat hodnoty auta za jízdy, třeba teplotu oleje a přesvědčit se, zda má olej opravdu 150-160°C, jak tvrdí někteří prodejci olejových chladičů apod. Z lognutých hodnot si lze sestavit dobré grafy, vid: viz www.ross-tech.com/vag-com

Tento soft je podle mě, pokud máte notebook (stačí W95, 8MB RAM, 5MB HDD, serial port, 640x480) o dost lepší než samotný malý VAG 1552 a spíše se vyrovná VASu (Siemens). Zatím jsem to neviděl v provzu, ale dle reakcí lidí, co to mají, to funguje dost dobře, ostatně viz stránky výrobce www.ross-tech.com. Reakce a poptávku a nabídku mi pište prosím výhradně do fóra "elekrika a elektronika motorů", zde v tomto fóru to už číst nebudu, případně zájemci pošlete poptávku s uvedením vašeho kontaktu na vcom(zavinac)seznam.cz ...

• « 00 Reagovat !

foto

13.10.02  03:41

« Re: Sháním... stahovačku (jen motorek s jednotečkou)

Ahoja, ikdyž je tu mrtvo... sháním motor+konektorojednotečku ke stahovačce, elektrický, do dveří řidiče.. Golf 3..
    Díky KaZaN
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.02  14:49

Proč? (O: Moje VeRuna teďka jezdí jako blesk, je super. Stačilo konečně najít někoho kdo jim opravdu rozumí a teďka je už všecko v cajku... ..přiznávám, že minulost byla bolestná, ale koho se*e minulost, teď je VeRu OK a je to super... (o:
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.02  13:06

tady ten VR6 dělá zážehovým motorům jenom pěknou ostudu.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.02  17:55

Jojo, zábavy je až až.. to jo. No a jinak v tom co říkáš je spousta pravdy... myslím, že mně by stačily ty auta dvě, aspoň zatím. Třeba to co mám a k tomu něco většího a pohodlnějšího a vybavenějšího pro "rodinu".
    Měj se BOBe
    Jinak tu stahovačku sháním i nadále (o:
    KaZaN
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.02  06:20

No a nejsi? Koupit si takovyhle motor/auto? Drahy provoz,
    drahe ND... Na druhou stranu vim, ze to svezeni
    (kdyz to jede) je asi hezke :-) V kazdem (asi)
    muzi je maly kluk, ktery by si nejradeji koupil
    asi tri auta -- velke pohodlne, s alespon 4.0l motorem na dlouhe streky,
    maly zivy sportacek a nejake cabrio... Kazdy se
    snazi najit kompromis. Ja si puvodne koupil
    2 litr GTi, ktery jel doost dobre. Pak jsem si
    koupil normalni 2 litr, ktery sice tahnul, ale
    jine zprevodovani bylo znat. Slo o pohodlnou jizdu
    bez urvane kulisy, prostorne. A kdyz jsem si zvykl,
    vymenil jsem to za mensi 1.6 do mesta. A abych pravdu rekl, zatim jezdim v tom 2 litru, ponevadz se mi vice liby (i kdyz je to stara rozvrzana a rezava Croma)... Samozrejme
    bych si radeji koupil porsche (a ze by se jete dalo sehnat...),
    nebo alespon calibru (a to hned s turbem, i kdyz vim, ze mne vysaje), nebo nejake Camaro, ci jinou ameriku, nebo toho tveho Golfa... ale zena/rodina
    ma jiny nazor...

Ale stejne ti preji hodne zabavy ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.02  23:27

TAK JA SEM BLAZEN JO!!!??? Ty jeden... (o:
    Ale dík za podporu (o: hihi...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.02  09:31

Nepolevuj, Kazi. Sice nikdo nepise (Jaky blazen by si
    poridil VR6?), ale urcite te hodne lidi cte...
    Takze vydrz a pravidelne reportuj...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.02  21:30

« Re: PPG x DuPont

Dneska sem byl v Chomutově na srazíku na letisku.. a dokud mi nepraskla vodní hadice, tak jsem neporažen (o: (o:
    Dík všem kdo pomáhali s opravičkou, jsem slaboučkej, sám bych to nezvlád.
    KaZaN
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.02  11:46

Dík Kazane, du se na to kouknout.
  • 00 Reagovat !

foto

13.09.02  01:13

« Sháním... stahovačku

Ikdyž sem už nikdo nepíše, sháním elektrickou stahovačku okna na Golfa III pětidvířko, jde o okno u řidiče...

Díky KaZaN
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.02  21:39

....jinak většina fotek je na tom odkaze k Čenichovi....
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.02  21:38

« VRrrrrčíííí

Je to tak, moje VeRuna, už zase vrčí, sice ještě nejezdím, ale ozaj už vraj zaVRčela... jipíííí
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.02  21:03

www.vlnap.cz/kazan/index.html a klepni na odkaz na VeRunku ... nějaký fotky už tam jsou, ale nejsou zmenšený... tak je to trošku velký (o:
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.02  07:24

Já to chválím, ač sem to ještě neviděl :o) Když někdo leští potrubí a dokonce i čerpadýlko(kompresůrek) klimy, tak mu věřím :-) ale stejně bych se moh kouknout, ale nejlépe i s naleštěným motůrkem.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…