Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
-
« POMOC!!!!!!
Zdravím všechny, potřebuji pomoc s autem VW golf II motor 1,3 -není to karb. ale ŘJ Digijet. Označení motoru je NZ. Při jakékoliv rychlosti se mi po asi 500m začne dusit motor, sešlápnu plyn, ale ono to nejede, jede to jakoby jsem brzdil motorem z kopce, chvíli to jede, chvíli ne (asi po 1 vteřině) na volnoběh je to OK (Jakoby to jelo v nějakém save modu). Už jsem to tady dávno psal. Teď se to vrátilo a nevím si s tím rady. pomozte prosím, nebo mi někoho poraďte. díky všem.
Podobný problém jsem měl při prasklém chladiči, že mi voda prskala na motor, ale teď to pod kapotou vypadá OK, všechno je suché a čisté. -
« Re: Autotech Sport Tuning
Ty čéče, dobrý, jen tak dál, mě se ten webík líbí. Dotažení webu dokonce vybičovalo Oddieho, že se v zoufalství snad vrhne taky na hatlapatla, jenom abych mu svěřil pražskou pobočku impéria..(((((((o: Jinak při čtení toho pokecu o filtrech jsem se docela nasmál, každý extrém je škodlivý, já si jenom vzpomněl, jak by se tvářil pisatel toho pamfletu kdybych mu ukázal, jak vypadá můj perfektní odladěný 125 PS přidávající filtr Purolator v Sirce při výměně......((o: -
« Re: Autotech Sport Tuning
Hele já jsem to sem dal spíš pro zasmání...protože podle mne je to nesmysl. V kostce tam ta firmička tvrdí, že otevřenej filtr je ovlivňovám vlhkostí, čímž ztrácí svý vlastnosti.. a potažmo nazančují, že Ti můžou do motoru pouštět vlhkost (o: Možná je tam těch řečí víc, už si nepamatuju. Ale jak říkám, podle mne, teoreticky na tom něco je, ale prakticky je to nesmysl. Můj názor.
Ber jak ber.. dneska jsem si obědnal otevřenej KN filtřík (o: -
« Šmudlofobia
Hele Šmudlo zkus hodit vočičko na SVŮJ webík, ju. Jestli Ti to takhle vyhovuje. Od teďka když dáš aktuální káru, dej k ní nějaký pořadový číslo nebo kód a ten dej i k fotkám, ať se v tom vyznám. Pak budou fotky propojený s kárama. OK?! (o: Snad budeš aspoň trošku spokojenej.
Ikdyž, já si myslím, že jste mi někde v tý zimě pochcípali..jojo....
Ciao KaZaN -
« Autotech Sport Tuning
Tak jsme prolezl tenhle jeden z mála vyčerpávajících tuning webů a krom spousty krásnejch obrázků, vysvětlení ledasčehos a samozřejmě bombastickejch cen, kde skoro každej díl stojí tolik jako půlka celý VRčafky...ale krom toho všeho jsem zjistil, že za spousty peněz si dá u nich koupit snad skoro všecko nový upravený do VWček. Jediný co mne zarazilo je hláška o filtrech, kde Autotech doporučuje raději boxovaný filtry místo konusů...
SPORTTUNING TIP: AIRBOXES ARE OUR FRIENDS
You've probably noticed that we at Autotech don't offer any cone filters designed to remove the airbox on Volkswagens. Why not?
1. They're loud. Conversely, the factory airbox acts as an intake noise muffler.
2. They draw in hot air. The factory went through a lot of trouble to make sure that your car draws only cool air from outside the engine compartment into the airbox. Hot intake air robs you of power. A cone filter pulling in hot engine compartment air can defeat the purpose of adding a cone filter in the first place!
3. They're not waterproof. In fact, they're cotton, and we know how cotton acts like a sponge, right? Well, what's going to protect your engine from ingesting water thrown into the engine bay during rain, or just during a splash through a puddle? Not a cone filter. -
« Re: Věrní šmudlíci,
Jezisku, KaZaNe..... ty jsi udelal nejakou postu nebo banku? Hele uz se tesim na tveho superdraka v akci :). Mne se asi podarilo sehnat novy motor, takze snad konec dolevani oleje pred kazdou jizdou :)). Jinak se tesim na ten znacek H od tebe, to vis 20 koniku nahoru je 20 koniku.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!