Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
-
« Re: Nespím...
no tak koukam a citam ..hm hezkyyyy... jo kazi zdvihatka ehm pokud myslis ventilovy, neco jako mam ja na Fordu..kdyz poznas ktere to je , melo by jit jen jedno ..jen ze vetsinou nasleduje hend to dalsi a tak se vylati vymenit vsechna , mne na boba jedno kostuje cca 400 kacaku x 16.ehm... poustim z hlavy a premejslim jak rychle ma smudla dovezt bouranou 1,8 16V :-)))
ze bych rovnou vymenil celej motor 1,6 za 1,8 :-) That's All Folks ..tadydady da ... ale toto mam prece rict ja? no toje konec pratele :-) -
« Nespím...
Čeče... novýho není nic. Jen listuju katalogy a vybírám a počítám ... už aby to bylo za mnou. Mám super ceny na D&W sortiment od kluků co sem jim dělal web (zatím [odkaz] až se rozhoupeš i ty a ještě jeden maník jak s doménou tak bude adresa nová.)a tak koukám a špekuluju co si můžu dovolit koupit a co ne. BTW jak těžký je vyměnit diferák u VR6ky, he? A kolik tak může stát? Už mi ten zvuk trhá nervy. A podobnej dotaz mám na zdvihátko. Dá se měnit i jen jedno či dvě, že jo. Co všecko se musí zároveň s tím vyměnit? A nebo se musí všecky najednou? -
« Re: POMOC!!!!!!
Maik007 vzkazuje:"Slysel jsem dobre? nekdo ma taky NZko jako ja? :))))
Dejte mu na me mailik "maik@volny.cz"
Jestli je v pytli, cidlo na vzduch (jestli se nemejlim, tak je to meric mnoztsvi vzduchu-kovova krabicka hned za filtrem-tak ta stoji nova asi tak 15litru, nevim jestli se sezene na vrakaci, protoze jak mi sdelil v jedno prazskym servisu-motor NZko je takovej trosku hybrid a moc se nevidej :-(
...tedka mi jeste napadlo, jestli mu funguj mikrospinac na skrtici klapce, ten spina, jestli je skrtici klapka ve volnobezny poloze nebo ne.."
A KaZaN říká.. to byl zase víkend, uff... -
« Re: Rino a tlumíci.
Hele Rino, s těma tlumíkama jsem to jen odhadoval, víš jak. Hnátu do rozvoďáku bych za to nedal. Když už budeš v Glivicích, jukni se po sedačkách do VRčafky, nějakejch pořádnejch stavitelnejch a nejlíp vyhřejvanejch, ju (o: A taky po předním nárazníku a nebo i zadním, případně aspoň lízátko na předek. A zkus oťuknout, zda je pravda, že se tam dá sehnat i Turbíčko. Hlavně prej se vyplatí tam jet hned zrána, to jsou tam Ti největší střelci prej. A ještě jednu věcičku, přední světla na mýho Golfa III VRčafku, ale ty tmavý projektory tzn. dvě čočky. Snad víš co myslím. Okukni ceny, díky díky díky..ahojda a moc s divnejma tlumíkama nehupsej.
KaZaN -
« Bez nadpisu
Díky KaZaNe, mám totiž nový tlumiče z dvojky v garáži a vypadají prakticky stejně. Lítá mi zadek a tam ta váha motoru není tak znát, ale každopádně raději seženu originály. Nechci, aby mi ten zadek plaval jako v Ikarusu, nad 200 by se mi to mohlo solidně žvejknout a pak bych sháněl nejen tlumiče! Jo a ty Glivice, na které ses někde ptal, mám 70km od baráku a seženeš tam fakt komplet všechno. Brzy se tam chystám a mám zálusk na nějakou skořepu od Sparca nebo Recara, tak snad něco splaším. Budu informovat, tak zatím PA VRčouni!!! -
V lete jsem si hral s podtlakovym snimacem v Honde CRX a kdyz jsem tam dal jeden z jineho auta, motor delal psi kusy, podobne jak popisujes.
Tak jsem rozebral hadicky a nestacil se divit, co tam bylo za divny humus - takovy sliz buhvi odkud. Stacilo to vycistit.
Jinak bych se kouk na vsechny cidla souvisejici s regulaci motoru a zmeril je. Jestli treba vubec neco ukazuji. -
« Re: Re:
Jo a Rino, teď jsem si všiml, že si psal VR6..tak na to zapomeň..víš jak je ten motor těžkej? I u G3 je rozdíl mezi tlumiči na obyč Golfa a VR6ku. Nejlíp zajít zavolat do nejbližšího autokrámu s dílama a dělat, že si je chceš objednat a nechat si poradit. (o: A určitě bys to našel i na webu...nevím sice takhle hned kde (o: A nebo bys to vyčetl možná v nnějaký VW Scene,,.... -
ICE tvrdí, že : "Sice Golfika nemam-vlastnim Pasika, ale predtim jsem mel Hondu Civik taky 1.3 s uplne stejnym problemem, byla ve 4 servisech a vsude se tvarily jako ze tomu rozumi a ono nic. Udajne to melo byt podtlakove cidlo na teplotu vzduchu co proudi do motoru, ale to byla Honda takze nevim.Preju co nejlacinejsi opravu a hodne stesti . . ." ...a KaZaN přeje to samý (o:
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

THX