Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
-
« Dampfery (o:
Tak moji KONIci jsou snad na ceste...budu zase hezky utlumenej, doufam (o:
Kdyby nekdo mel chut, muze ode mne koupit Alko predni tlumice, co maj nalitano pres 35.000 tuším (o: ...hehe. Ale možná je pošlu zpátky do fabriky jako unikát, kterej to vydržel s KaZaNem tak dlouho...
Ale nechvalme dne před večerem, že jo....teda tlumič před namontováním (o: -
« Re:
No co jsem slyšel a to nejen od ó velkého ATX tak chip je drahota, teda, že je to drahota říkám já. Za těch pár oslíků )o: a podobnou cenu jako ATX nabízí i jiní a někteří i mnohem nmnohem drsnější )o: a tak to asi cenu nemá, aspoň to říká pár lidí co maj VRčku čiplou. Radši bych přemejšlel o Turbu, ale to je finančně úplně mimo (o: . Takže těžko říct...
Na vzpěradla žihadla hydraulický (o: se mrknu....
KaZaN -
« Re: Re:
Kazane co takhle "das Hebezeug". Samo, že to nemám ze svý palice, 30 minut jsem to hledal v jedné chytré knížce, ale snad to bude ono! Pokud by se to dalo finančně vydržet, určitě bych do toho vlítnul! Mimochodem musím se pochlubit novým laděným výfukem, moc se mi zamlouvá... daleko více, než jeho cena. ZATÍM!!! -
« Re: Rozpěrná tyč? Ano-Ne?! A důvod?!
jééžiš, kazi, copak já to popíšu .. každopádně jsem jel v impreze stičku, která má rozpěry a ve starším gt, který rozpěry nemá a je to kurňa rozdíl ..
kroucení kastle bych přirovnal k tomu, když vjedeš do zatáčky moc prudce a je tam skokánek ... cítíš pevnost kastle, vylepší to celkově jízdní vlastnosti, je to stabilnější a líp ovladatelnější ... jinak se to asi popsat nedá ...
nechci vypadat, že si to vymýšlím, ale schválně si je nech namontovat na zkoušku (jetli možno) a poznáš to hned :-) .. hlavně v krizovejch situacích :-) -
Takže nezapomněl li jsem násobiti, "vzpěračů" tam mám 12 jó? )o: Uf... kbyby byli za kilčo dvě, tak půjdou všechny nový, ale vyšší násobky už jsou bolestný. Zkusím zjistit kolik stojí VRčící vzpěrači a pak se uvidí. Ale co se ještě musí vyměnit, když se koukám na zdvihadla? Nějaký těsnění? Nebo dokonce i šrouby? Šrouby snad až když se sundá hlava, ne? -
kazane, zažil jsi někdy kroucení kastle? :-) já u pažouta to mám v zatáčkách pořád na talíři, když ještě připočtu měkkej podvozek .. ta tyč dovede dělat zázraky ... :-)
když to opřeš, tak to opřeš, aspoň se Ti kastle nezkroutí tak rychle :-)))
btw: oktávka RS má výztuhy z výroby, jak na předku, tak na zadku a dokonce snad i na boku :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

BTW co spodní rozpěry? Nepomohly by tolik namáhaným silentblokům ramen?