Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• « 00 Reagovat !

foto

02.03.02  13:51

« Re: Rozpěrná tyč? Ano-Ne?! A důvod?!

Vypadá to, že pro více názorů se budu muset drze odebrat do jiných fór. Čekal jsem že otázku rozpěr chytne více lidiček a uslyším stovky protiřečících si objektivností.. pak že to sečtu a udělám z toho rozhodnutí (o:
    BTW co spodní rozpěry? Nepomohly by tolik namáhaným silentblokům ramen?
  • 00 Reagovat !

foto

02.03.02  13:49

« Dampfery (o:

Tak moji KONIci jsou snad na ceste...budu zase hezky utlumenej, doufam (o:
    Kdyby nekdo mel chut, muze ode mne koupit Alko predni tlumice, co maj nalitano pres 35.000 tuším (o: ...hehe. Ale možná je pošlu zpátky do fabriky jako unikát, kterej to vydržel s KaZaNem tak dlouho...
    Ale nechvalme dne před večerem, že jo....teda tlumič před namontováním (o:
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.02  00:00

« Re:

No co jsem slyšel a to nejen od ó velkého ATX tak chip je drahota, teda, že je to drahota říkám já. Za těch pár oslíků )o: a podobnou cenu jako ATX nabízí i jiní a někteří i mnohem nmnohem drsnější )o: a tak to asi cenu nemá, aspoň to říká pár lidí co maj VRčku čiplou. Radši bych přemejšlel o Turbu, ale to je finančně úplně mimo (o: . Takže těžko říct...
    Na vzpěradla žihadla hydraulický (o: se mrknu....
    KaZaN
  • 00 Reagovat !

foto

01.03.02  19:46

« Bez nadpisu

Milí VRčouni, jaký máte názor na očipovanou VeRunu? Je těch 12-15 koníků znát? Dá se to sehnat za rozumný hrachy? Tisíceré díky!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.02  19:40

« Re: Re:

Kazane co takhle "das Hebezeug". Samo, že to nemám ze svý palice, 30 minut jsem to hledal v jedné chytré knížce, ale snad to bude ono! Pokud by se to dalo finančně vydržet, určitě bych do toho vlítnul! Mimochodem musím se pochlubit novým laděným výfukem, moc se mi zamlouvá... daleko více, než jeho cena. ZATÍM!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.02  16:55

No, takhle na to právě trošku koukám já, že když něco odřu, tak se to neprojeví.Zatímco, když to někde rozsekám, tak už to bude stejně jedno a možná mi ta tyč i zachrání život, že jo (o:
    Jak se řekne to zdvihátko německy?!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.02  15:43

Co ti mam kazi povidat ...k necemu jsou tot recht.... i na blbem favu jsou poznat.... a ono kdyz uz to nekam opres je uz jedno zda das za opravu 30tis nebo 50 ne? stejne to bude na mraky ...howq
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.02  06:42

Na zkoušku to asi neproskočí....)o:
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.02  06:41

« Re:

Hele a jak se řekne zdvihátko německy? Líp by se mi hledalo. Budu tu až večer, ale kouknu se na to a dám vědět, Možná bych je mohl sehnat i pro Tebe, když bude dobrá cena.
  • 00 Reagovat !

foto

28.02.02  21:04

« Bez nadpisu

Kazane zjisti ceny těch zdvihátek, taky jich nutně 12 potřebuju, klepou mi až hrůza a známý mě straší, že se pod tři kilča za jedno nedostanu. To by bylo velmi nemilé!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.02.02  20:49

jééžiš, kazi, copak já to popíšu .. každopádně jsem jel v impreze stičku, která má rozpěry a ve starším gt, který rozpěry nemá a je to kurňa rozdíl ..

kroucení kastle bych přirovnal k tomu, když vjedeš do zatáčky moc prudce a je tam skokánek ... cítíš pevnost kastle, vylepší to celkově jízdní vlastnosti, je to stabilnější a líp ovladatelnější ... jinak se to asi popsat nedá ...

nechci vypadat, že si to vymýšlím, ale schválně si je nech namontovat na zkoušku (jetli možno) a poznáš to hned :-) .. hlavně v krizovejch situacích :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.02.02  19:00

No a Ericu, tak mi pořádně popiš to kroucení kastle... přece...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.02.02  16:21

Takže nezapomněl li jsem násobiti, "vzpěračů" tam mám 12 jó? )o: Uf... kbyby byli za kilčo dvě, tak půjdou všechny nový, ale vyšší násobky už jsou bolestný. Zkusím zjistit kolik stojí VRčící vzpěrači a pak se uvidí. Ale co se ještě musí vyměnit, když se koukám na zdvihadla? Nějaký těsnění? Nebo dokonce i šrouby? Šrouby snad až když se sundá hlava, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.02.02  15:29

kazane, zažil jsi někdy kroucení kastle? :-) já u pažouta to mám v zatáčkách pořád na talíři, když ještě připočtu měkkej podvozek .. ta tyč dovede dělat zázraky ... :-)

když to opřeš, tak to opřeš, aspoň se Ti kastle nezkroutí tak rychle :-)))

btw: oktávka RS má výztuhy z výroby, jak na předku, tak na zadku a dokonce snad i na boku :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.02.02  14:48

mňo, na válec máš 2 ventily, je tak?? Každý ventil má zdvihátko, válců je 6, a máš to.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.02.02  14:44

KOukám, že se mi tu nějak předbíháte s časem.. sotva jsem dorazil do work a vypadá to, že už za chvilku můžu zase jít (o: je 7:07 a tady je už 14:45 (O:
  • « 00 Reagovat !

foto

28.02.02  14:43

...jo? A jak přesně to poznám (někdy se musím ptát jako blbec,no)?
    A co ta druhá strana věci, když s tím někam šlehneš )o: ?
  • 00 Reagovat !

foto

28.02.02  14:34

Když se ptáš někde f tom FauWé klubu, zeptej se taky na tohle.....přeci, co my neFauWáci........
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.02  22:44

Kazane, rozhodně ano .. poznáš to při prvním rychlym průjezdu zatáčkou ...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.02  19:57

No, ja bych rad rozperky dal. Ono je prece jenom lepsi, kdyz zvysis tuhost karoserie vuci torzi. Jen nevim, jestli je lze vyrobit samodomo ...asi ano, nebo je kupovat za spoustu fufniku :(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…