Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• « 00 Reagovat !

foto

16.03.02  14:56

« Re:

Hm hm.. já taky zkusil přísadu, ale nepomohla, subjektivně mám dokonce pocit, že se to zhoršilo )o:
    ..a dík, že aspoň někdo se odhodlal mi tu něco napsat...
  • 00 Reagovat !

foto

16.03.02  14:46

« Bez nadpisu

čau Kazane! Jak tak koukám, jsi tady úplně sám. Představ si, že jsem kompletně vyčistil motor, nalil do něj Lubrifilm metal a ventily přestaly klepat! Paráda, ušetřil jsem čtverku za zdvihátka a to mi přitom v servisu řekli, že pokud je nevyměním, tak mi to klepat nepřestane. Můj Corry si teď spokojeně vrčí a od spodu táhne evidentně líp!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.03.02  21:16

« Re: Golf III VR6 2.8 5-door 1993

Jak tak na to koukám, tak stejně jako moj autíčko, chcípá i todle fórum... žádný rady, žádný nápady, žádný legrácky..)o:
    ...a ke vší VRčafčí bolesti jí ještě dneska nějakej * ukrad anténu )o:
    Kdyby se aspoň Šmudla s tím svým rýpáním ukázal....
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.02  12:45

Poradit bych ještě potřeboval, jakou značku na čepy přední nápravy doporučujete, jakou značku na ložiska kol. Zůstávají ty silentbloky, nejen přední nápravy, ale i zadní. A taky ty zdvihátka, jakou značku, stačí jen to vadný nebo raději všechny?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.02  12:41

Tady upravený výtah z diskuse u ATX:
    Jak se zdvihátkama? Maj se měnit všecky najednou a nebo stačí jen to jedno nebo dvě co klapou kňučí atd? Na webu AJUSY píšou že by se měly všecky rovnou. Jenže to dá rozum, že to ten co to prodává s radostí prohlašuje, ale je to pravda? Tak nevím a vůbec je Ajusa dobrá značka na zdvihátka nebo doporučujete nějaký jiný? Mám pro VR6ku chtít jiný? Přecejen 12 zdvihátek je darda (Ajusa3200Kč), plus těsnění pod víko (960Kč)...atd...

Riegger v Čechách web má. [odkaz] . Filtr jsem už vyřešil, volal jsem přímo do Rieggera a mluvil s panem Voráčem a ten mi vše vysvětlil a tak filtr RF-1025, po kterém toužím, lze objednat, přestože jsem se na tolika místech dozvěděl, že to nejde )o: A proč mi všichni tvrdili, že na VR6 nejde dát univerzální kónickej KN filtr, doteď nechápu, ani proč lidi trpí utkvělou představou, že moje VR6 má R-klapku na boxu?! Prostě sundám box, fláknu tam filtr stejnýho průměru příruby a hotovo, ne? Nebo je v tom nějaká další hluboká filozofie?
    ATX: GM pružiny je to nejhorší co jsem kdy viděl!!! Použij HR, Eibach, atd. 2. Jestli chceš KONI žluté na VR6, mohu dodat. 3. Silentbloky použij originální nebo ty od Bonratha. Můžu dodat oboje.
    KaZaN:Taky si o GM nemyslim nic skvelyho (o: ale uz je tam půl roku mám a teďka jsou akutní tlumiče. Pružiny k těm tlumičům si nechám doporučit až časem tzn. až na ně budu mít kočicky.Jinak KONI vím, že je umíš dodat, už jsem se na ně jistě někdy ptal, ale tentokrát (opět) prosím jen o radu: který přesně, když mám snížení o 30mm pružin, chci žlutý sporty stavitelný na předek i zadek. Potřeboval bych přímo modelový čísla, se v ty Koni tabulce prostě nevyznám. Všelijaký značky u toho, u jedněch je Sport a u druhejch zase ze jsou pro snížený auta a u jinejch zase pro snížení o 30mm, se v tom čert vyznej.
    Ještě dodávám, že si nejsem jistej, jestli to co si myslím, že jsou silentbloky jsou opravdu silentbloky. Jak se řekne silentblok německy? Domlager je domeček tlumiče, to uložení nahoře, takže co jsem v katalozích našel není to co potřebuju. Doporučili mi [odkaz] to jsou tutovy tuhy silentbloky z polyuretanu a kdyz je najdes v nabidce,tak pres jejich zastoupeni najdes i prodejce nekde u nasich sousedu.Je fakt,ze ceny nejsou moc friendly,na Fiestu stoji sada na celej autak asi 125 liber,ale kdyz si vezmes jen neco,da se to ustat.A verim,ze proti normalnim,i kdyz lacinejm gumam to bude sakra znat,zvlast u Vrcouna.U nas jsem zatim nenasel nikoho,kdo by tuhle firmu dovazel,mozna ze treba pres jejich nemeckyho dealera. Nemecky neumim,ale tipnul bych si,ze lager bude lozisko. Lager může být řekl bych i uložení. Jeste jsem nasel jak se rekne silentblok v nemeckym automobilovym nazvoslovi,je to v souvislosti se zavesenim pevne hnaci zadni napravy,ale snad to bude stejny i jinde.Gummilagerbuchse,Gummigelenk. Treba spojkovy ložisko je Ausrucklager,hlavni lozisko kliky Kurbelwellenlager.Asi se shodneme,ze Lager je zaklad a pintlich skopcaci pridavaj vzdycky misto,kde to je.Docela sympaticky,jen umet sprechtit. Ložisko kola radlager . Na tom britským webu jsem našel, v librách..mhm, ale zastoupení nic moc. V Polsku jsem našel, tak jsem jim napsal, jestli neví o někom v Čechách. Kurnik to v těch našich Čechách se taková blbina nedá sehnat nebo co? Jaka znacka se pouziva v prvovyrobe, tedy original? Neni to FEBI? Protoze ja jsem je uz dvakrat menil, poprvy jsem dal FEBI a vydrzely asi mesic a uz se zase zvejkaly )o: Pak jsem teda koupil cely ramena, ale ty silentbloky jsou uz zase v haji a taky tam nesedely nejak rozmery nebo co. Srouby byly o dost uzsi nez diry v silentblocich, tak jsme to museli vymezit trubickou )o: . Proto shanim ty specialni kvalitni silentbloky. Rikas, ze ty od Bonratha jsou OK, super, to mam radost, jen jeste, koukal jsi na ten odkaz? Je to opravdu silentblok pro predni ramena zadni silentblok? Aby mi nepřišlo něco co ani nebudu vědět kam patří.Chceš pořádný sil. bloky? [odkaz] <-Super, ale dováží to někdo do Čech?Ach jo, kde mám sehnat ty SILENTBLOKY TVRDÝ SPECIÁLNÍ )o: ??? Přece to musí někdo někde prodávat )o: Už jsem snad prolezl všecky katalogy weby atd .Ještě mne napadlo, nemáte někdo mikrofiš ty přední nápravy u GIII VR6? Patři tam třeba mezi šroub a ten zadní silentblok ten vymezovací plíšek trubička? U Schonera mi ho k tomu prodali, ale hádejte jak dlouho tam vydržel..asi tři dny a byl z něj zmuchlanec. Taky jsem si nechal dovézt z Německa originál šrouby pro ten silentblok a uchyceni,ale byly stejný jako ty moje. Kolik je průměr diry v tom silentbloku a kolik ma šroub? Slyšel jsem taky verzi, že se prodávají dva různý silentbloky, jeden má tu díru na šroub správnou a ten druhý ji má velkou jak do kravína )o: asi jsem měl dvakrát štěstí na tu velkou díru. Ani vymezovací trubička, kterou mi kluci nechali vytočit, aby ten šroub v tom silentbloku nelítal nepomohla.
    Je to dlouhý? Já vím, je.. sorry. KaZaN
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.02  15:32

Tak jsem to trošku čuňácky začal rozebírat ina Autokomplex sro - motory foru, takže počínaje 4006 příspěvkem pokračuju tam...
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.02  10:48

« Re: Folie

Po pravdě řečeno, kdyby se mělo konat nějaký strhávání, tak si to razítko koupim. Ale homologovaný fólie jsou prej OK, ale osobně nevím.
  • 00 Reagovat !

foto

11.03.02  09:56

« Folie

Chtěl bych se zeptat, jestli jste už někdo byl na STK s foliema a co nato řekli (strhnout ?)
    A nebo je pro Vás STK jen razítko a nálepky, aniž byste tam autem přijeli. Díky všem
  • 00 Reagovat !

foto

10.03.02  20:17

« Golf III VR6 2.8 5-door 1993

Zdar klucíí..chci radu...přesnou, vědeckou dokonalou..(O:
    Mám pružiny G&M snížený o 3cm přímo pro svůj VRčivej stroj. Potřebuju k nim sportovní žluťáky koňáky, stavitelný. Zřejmě tudíž asi taky nižší o ty 3cm, že jo..může mi někdo schopný říct přesně číslo těch tlumičů, aby mi neposlali jiný? Chci celou sadu, všecky 4. DEKUJU PREDEM ZA RYHCLOU RADU.
    Druhá věc. POtřebuju speciální tvrdý trvanlivý silentbloky pro přední ramena svý VRčafky. Samosebou ty větší myslím a nebo všechny oba. Ty obyč (FEBI or what) houby vydrží, mám už za 3/4 roku druhý v háji )o: ...viděl jsem od Bonratha nějaký modrý..ale kdo ví, třeba máte lepší radu....
    Brzo přijde jistě další dotaz...
    Jo a zdvijátkaaa? Maj se měnit všecky najednou a nebo stačí jen to jedno nebo dvě? na webu AJUSY píšou že by se měly všecky rovnou. Tak nevím a vůbec je Ajusa dobrá značka? Nebo mám pro VR6ku chtít jiný?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.03.02  13:25

« Re: Těsnění

JInak s těsněníma je to pekelná věc.. ty klem oken nesmíš pomačkat, kvůli těm plíškům v nich, jak to protrhneš, tak ti to shnije )o:
  • « 00 Reagovat !

foto

08.03.02  13:24

Ty krávo no to je teda úlet ta cena )o: uf uf...bleeeeeeeeeee
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.02  16:24

Ta cena je jen za okno (jedna strana) včetně lišty. Za komplet bych to bral taky.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.03.02  16:19

Jo to nevim... sam bych potreboval na trojku. A 2500 stoji ktery vsecky? jestli josu to komplet vsecky tzn trsneni okolo dveri a i okolo vsech oken.tek to neni tak zla cena ne?
  • 00 Reagovat !

foto

05.03.02  12:44

« Těsnění

Nevíte náhodou, kde se dá koupit těsnění do oken dveří na VW Golf 2 ? Nechci originál za 2500,-, ale nějaké levnější. Na vrakáči se mi kupovat nechce, protože to tam bude skoro to samé, co mám teď. pokud možno, tak internetový obchod, nebo v okolí Ostravy. Předem díky moc za všechny názory
  • « 00 Reagovat !

foto

04.03.02  20:41

« Re: Re:

Přesně tak, 15 hadrů taky nemám, ale za tu šestku se už dá uvažovat. Hned jak budu mít podrobnější info, tak dám vědět, ale vím, že ten klučina má normální dílnu a už načipoval pár oktávek a všechno O.K. Ten nárust výkonu u 2.8ky je 16koní, takže 190 koníků bys měl jistých.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.03.02  15:29

« Rozloučení

Tímto se s váma kluci loučím, měním parketu. K netu se dostanu nejdřív za 2 měsíce, doufám že to tu ještě do té doby neusne. Kazane, PLZ pošli mi jenom Handy nummer, učiním taky tak, díkec a čau.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.03.02  11:57

« Re:

Tak moji depresi upravila (krom zajímavý noci na dnešek....uf všecko mne bolí..hehe) ta zpráva o ceně čipu. Myslíš, že bys mohl upřesnit co je to za čip a od koho (jako značku, výrobce atd)? A třeba jestli by někde nevyrostl i jeden pro mojí VRčafku? Ovšem mám 2.8čku s rozdělovačem. Jinak co se týče čipu, nevím co jsem psal minule...ale čip JO, ale ne za 15litrů, víš jak, do toho bych nešel, protože na to prostě nemám a dlouho mít nebudu a za relativně nevelký přínos výkonu, je to prostě moc peněz.Ale Tvoje cena? Ta už za to stojí... .. jsem moc zvědav na parametry čipu, snad nějaký dodáš..díky..
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.02  20:13

« Bez nadpisu

Ty vole, dvě hrubky v tak krátkém článku, jde to se mnou z kopce! Asi bych neměl myslet jen na ty auta.
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.02  20:11

« Bez nadpisu

Snad jsem tě dostal z deprese Kazane!? K tématu rozpěrná tyč bohužel nemohu poskytnout žádné kloudné komentáře, nemám s tím žádné zkušenosti. Ale zpět k čipu: Známý by mi to očipoval a zvýšil ze 190 na 205 kobyl za 5-6000kč + flaška, což mi přijde jako dobrej byznys. No, ještě to zvážím a zkonzultuju z peněženkou, ale kdybyste mi to doporučili, tak by se mi lépe rozhodovalo! Kazane a jak se to vyvíjí se zdvihátkama? Zatím PA!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.02  10:35

« Re: Rozpěrná tyč? Ano-Ne?! A důvod?!

To mrtvolný ticho mne fakt deptá, ne )o:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…