Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• « 00 Reagovat !

foto

20.03.02  13:19

« Re: Už mám.. heč

No jooo, stavitelny tlumice ..... oni te urcite pochopili dobre, vzdyt vsechny jsou stavitelny - ve vyrobe ti je vzdycky nejak nastavej ;)
    Ne, ba ne, doufam, ze se nedostanes do podobnych pruseru s tlumicema jako ja.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.03.02  10:26

Zato tlumiče mi přišly nějaký divný )o: Chtěl jsem KOniíky Gelg Sporty stavitelný.. a přišly nějaký co nemaj ty čudlíci nahoře )o: 87-2508Sport a 80-2587Sport
  • « 00 Reagovat !

foto

20.03.02  09:22

Buuu buuu, tak to uz nebudu nejrychlejsi? ;)
    A to jsem si koupil ty superrychly kola.
  • 00 Reagovat !

foto

19.03.02  22:34

« Už mám.. heč

Už mám zdvihátka, heč. A i těsnění pod víko ventilů. Jipí. Už se těším, až tam budou potvůrky...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.02  09:00

« Re: to Ydev

Se silentbloky se moc netrap, už jeden tip mám, dneska k němu jedu, omrkne co všecko je opravdu dead a silentbloky sežene a hlavně i vymění, takže si za svojí práci bude prakticky ručit... moc férovej kluk. Navíc poradí se spoustou dalších věcí, sehnal mi i ten už rok sháněnej kryt na to moje světlo..atd..
    Jo, zimáky máš řekl bych velmi slušný... (o: Rozhodně o několik úrovní slušnější než jsou ty moje (o: co mám na VRčafce než konečně bude podvozek OK a přijdou na káru letní krasavci... Dotz Jarama, bohužel jen 15"
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  21:56

Jo jo ;) Ty se budou vyjimat pekne. Jeste ze jsme je neobuli uz u vas v KV. Cestou zpatky jsem vymetl nekolik slusnych der :-( A jeste kurnik sopa, kde je ted ten snich, kdyz mam tak pekny zimaky ;)
    A pozdravuj svoji milou a chapavou chuvu. Ja se jim stejne divim, jakou maji s nama trpelivost.
    A zkusim ti sehnat konecne spojeni na tu firmu co umi delat silentbloky na zakazku.
    Dobrou noc
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  20:41

« Re: Re:

AAA SAKRA! Tak už mi asi pomaličku začíná docházet, že jsem udělal pěknou blbost. Olej jsem měnil plnou syntetiku 10W60 Havoline (to jsem měl ještě prachy), ale vzhledem k tomu,že mi to žere asi litr oleje na 2000km, tak jsem dolil polosyntetiku 10W40 a v hodně nízkých otáčkách se mi to poněkud dusí... sice jen chvílemi a minimálně,ale...! Může to být tím? Zkusím ještě vyčistit palivový filtr, no uvidíme. Co mám dělat??? KAZANE HELP! BTW když už se to rozhoupe přes 3000 otáček, tak to na tu 98ku jede mnohem mnohem líp i s tou polosyntetikou!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  20:13

Gratuluji novému majiteli a zároveň díky za příspěvek na VRčafčí žití. Jsem zvědav jak budou na Tvým autíku vypadat... A udělal jsi dojem na mojí chůvu (o:
    Tak čus...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  13:29

« Re: to Kazan

Ted jsou nejak strikly, na sedo, nebo je to stribrne, mne ty fotky na monitoru klamou. No nic, vzdyt je uvidim :)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  13:00

No na Hondě jsem je zbožňoval. Jasně, když ještě byly stříbrný chromově, tak byly ještě hezčí... . No ale teďka mám na VRčafku taky moc pěkný... ale taky sou drahý )o: (o: Uvidím jak s ebude tvářit.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  12:49

Hele, jestli nema cas, nelam to pres koleno. Necham je prezout v Praze, to mne nezabije ;)
    Jinak na fotce vypadaji nadherne.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  11:26

Tak jsem mu volal, byl sice nějakej nerozhodnej co se týče jeho času (o: ..tak mu tam ty kola hodim dřív ať si je zuje..a na Tebe se počká (o: až dorazíš...
  • 00 Reagovat !

foto

18.03.02  10:49

« to Kazan

Klid, kola muzem nalozit do Hondy u tebe a pak tam vklidu odjet. Takze zadny nervy, prijel bych k tobe, nalozili bychom je, a jelo by se. Pak te zase hodim domu - a houby, odvezes se sam , snad prezije tvoje vrcavka malou neveru ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  08:57

OK, počítám s tím, po devátý brnknu maníkovi co se živí autíčkovým obuvnictvím (o:
    Hlavně mi připomeň ty LOGA (o: Mám je doma na stole. Kola jsou doma ve sklepě, takže je k němu musíme hodit, ale to snad stihnu než dorazíš.
  • 00 Reagovat !

foto

18.03.02  00:00

« to Kazan

No rad bych prifrcel kolem 18:00, budu vyrazet v 16:00. ;)
  • 00 Reagovat !

foto

17.03.02  23:45

« to Ydev

Domlouvali jsme se teda na zitra vid...v kolik ze tak budes ve Varech? Musim domluvit toho kluka pneuservisniho.....(o:
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.02  23:41

« Re:

No,čeče,tak happy z toho nejsem. Ale je to muj milacek a hlavne, tedka bych ji uz ani nedokazal prodat, nacpal jsem do nej majlant. Jinak jezdim tedka na 95ku,protoze rozdil v cene je tedka razantni. Ale na podzim jsem lital na 98,protoze na OMV, kde tankuju,meli skoro stejnou cenu jako za 95.A znat to teda bylo.Opet subjektivne lepsi chod motoru a lip to jelo odspodu.Olej do VeRuny jedine full synthetic. Ja davam Liqui Moly, udajne kvalitni olej.Je docela drahej,tak snad kvalitni fakt je.Olej menim po cca 12tisicich.Tedka pujde po 5000,protoze budu menit olejovej chladic,zdvihatka.A hlavne ta prisada,jak jsem psal,tomu motoru asi moc nesedla.Chystam se procistit i vodni okruh,kvuli tomu hnusu co jsem objevil v nadrzce.Stejne budu menit tu obehovou i hlavni vodni pumpu.
  • 00 Reagovat !

foto

17.03.02  23:04

« Bez nadpisu

Kazane nikdy bych nevěřil, že ti toho může na Veruně tolik odejít! Ty snad nemáš den klidu, kdy by se ti něco nepo... Mám pocit že jsi koupil tu nejhorší VR, která je v ČR k mání. Ale aspoň se nenudíš a máš pořád o čem psát! Zajímalo by mě, na jakej benzín jezdíš a jestli je znát rozdíl mezi 95 a 98? Joo a taky jakej do toho cpeš olej, jestli stačí kvalitní polosyntetika nebo jen a pouze full! Díky a přeji klidné spaní!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.02  20:41

« Re:

Díky, ale u mne to už bylo asi klepání ve stylu klepače na koberce, objednal jsem zdvihátka a těsnění pod víko.
    Mám zase starost, odchází mi vodní pumpa, za poslední rok už třetí )o: problém je v tom, že jsem prostě koupil šmejd levnej a ikdyž tahle je ještě v záruce, tak maximálně mi za ní daj zase novou šmejdskou pumpu )o: ach jo. Tahle ještě neteče, ale už vibruje to poháněcí kolo a hnusně to kmitá a klepe )o: Takže lidi nešetřete na svých VRčafkách a všecko si radši než koupíte někde skonzultujte, já totiž pumpu nekupoval záměrně levnou šmejdku, prostě jsem chtěl novou pumpu a dodali mi tohle šmelo, nikdo mi nedal vybrat jestli nechci dražší kvalitní...
    Ale dobrá zpráva, sehnal jsem oběhovou vodní pumpu.
    Blbá zpráva, zdá s emi, že mám nějak tmavou vodu v nádržce, taky jsem koukal na ty kontakty toho čilda co je v nádržce a jsou obalený takovým tmavým hnusem, něco jako bahýnko mi to přijde )o: z čeho to může bejt? Když by tam byla destilka a nemrzka tak by to dělat nemělo, ne? Ale kdyby tam byla obyč voda, je možný, že mi tam dali parchanti v servisu při výměně jen obyč vodu a proto mi v tom něco "žije" ? A čím to VR6kaři vyčistit, ten okruh, aby to neublížilo hadicím ani motoru ani čerpadlům?
    Taky jsem po roce shánění sehnal kryt na světlo zevnitř..hurá
    Tak se mějte brzo se ozvu s novinkama, ve středu mi snad přijdou tlumiče co jsem objednal, doufám, že to budou ty co jsem chtěl, Koni Gelb Sport stavitelný.....
  • 00 Reagovat !

foto

17.03.02  19:59

« Bez nadpisu

Čau mě to taky slušně klepalo u Corrada,nalil jsem tam Slick a po klepani už přes 3000km ani památka čau
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…