Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
« Re: to Ydev
Se silentbloky se moc netrap, už jeden tip mám, dneska k němu jedu, omrkne co všecko je opravdu dead a silentbloky sežene a hlavně i vymění, takže si za svojí práci bude prakticky ručit... moc férovej kluk. Navíc poradí se spoustou dalších věcí, sehnal mi i ten už rok sháněnej kryt na to moje světlo..atd..
Jo, zimáky máš řekl bych velmi slušný... (o: Rozhodně o několik úrovní slušnější než jsou ty moje (o: co mám na VRčafce než konečně bude podvozek OK a přijdou na káru letní krasavci... Dotz Jarama, bohužel jen 15" -
« Re: to Ydev
Jo jo ;) Ty se budou vyjimat pekne. Jeste ze jsme je neobuli uz u vas v KV. Cestou zpatky jsem vymetl nekolik slusnych der :-( A jeste kurnik sopa, kde je ted ten snich, kdyz mam tak pekny zimaky ;)
A pozdravuj svoji milou a chapavou chuvu. Ja se jim stejne divim, jakou maji s nama trpelivost.
A zkusim ti sehnat konecne spojeni na tu firmu co umi delat silentbloky na zakazku.
Dobrou noc -
AAA SAKRA! Tak už mi asi pomaličku začíná docházet, že jsem udělal pěknou blbost. Olej jsem měnil plnou syntetiku 10W60 Havoline (to jsem měl ještě prachy), ale vzhledem k tomu,že mi to žere asi litr oleje na 2000km, tak jsem dolil polosyntetiku 10W40 a v hodně nízkých otáčkách se mi to poněkud dusí... sice jen chvílemi a minimálně,ale...! Může to být tím? Zkusím ještě vyčistit palivový filtr, no uvidíme. Co mám dělat??? KAZANE HELP! BTW když už se to rozhoupe přes 3000 otáček, tak to na tu 98ku jede mnohem mnohem líp i s tou polosyntetikou! -
No,čeče,tak happy z toho nejsem. Ale je to muj milacek a hlavne, tedka bych ji uz ani nedokazal prodat, nacpal jsem do nej majlant. Jinak jezdim tedka na 95ku,protoze rozdil v cene je tedka razantni. Ale na podzim jsem lital na 98,protoze na OMV, kde tankuju,meli skoro stejnou cenu jako za 95.A znat to teda bylo.Opet subjektivne lepsi chod motoru a lip to jelo odspodu.Olej do VeRuny jedine full synthetic. Ja davam Liqui Moly, udajne kvalitni olej.Je docela drahej,tak snad kvalitni fakt je.Olej menim po cca 12tisicich.Tedka pujde po 5000,protoze budu menit olejovej chladic,zdvihatka.A hlavne ta prisada,jak jsem psal,tomu motoru asi moc nesedla.Chystam se procistit i vodni okruh,kvuli tomu hnusu co jsem objevil v nadrzce.Stejne budu menit tu obehovou i hlavni vodni pumpu. -
Kazane nikdy bych nevěřil, že ti toho může na Veruně tolik odejít! Ty snad nemáš den klidu, kdy by se ti něco nepo... Mám pocit že jsi koupil tu nejhorší VR, která je v ČR k mání. Ale aspoň se nenudíš a máš pořád o čem psát! Zajímalo by mě, na jakej benzín jezdíš a jestli je znát rozdíl mezi 95 a 98? Joo a taky jakej do toho cpeš olej, jestli stačí kvalitní polosyntetika nebo jen a pouze full! Díky a přeji klidné spaní! -
Díky, ale u mne to už bylo asi klepání ve stylu klepače na koberce, objednal jsem zdvihátka a těsnění pod víko.
Mám zase starost, odchází mi vodní pumpa, za poslední rok už třetí )o: problém je v tom, že jsem prostě koupil šmejd levnej a ikdyž tahle je ještě v záruce, tak maximálně mi za ní daj zase novou šmejdskou pumpu )o: ach jo. Tahle ještě neteče, ale už vibruje to poháněcí kolo a hnusně to kmitá a klepe )o: Takže lidi nešetřete na svých VRčafkách a všecko si radši než koupíte někde skonzultujte, já totiž pumpu nekupoval záměrně levnou šmejdku, prostě jsem chtěl novou pumpu a dodali mi tohle šmelo, nikdo mi nedal vybrat jestli nechci dražší kvalitní...
Ale dobrá zpráva, sehnal jsem oběhovou vodní pumpu.
Blbá zpráva, zdá s emi, že mám nějak tmavou vodu v nádržce, taky jsem koukal na ty kontakty toho čilda co je v nádržce a jsou obalený takovým tmavým hnusem, něco jako bahýnko mi to přijde )o: z čeho to může bejt? Když by tam byla destilka a nemrzka tak by to dělat nemělo, ne? Ale kdyby tam byla obyč voda, je možný, že mi tam dali parchanti v servisu při výměně jen obyč vodu a proto mi v tom něco "žije" ? A čím to VR6kaři vyčistit, ten okruh, aby to neublížilo hadicím ani motoru ani čerpadlům?
Taky jsem po roce shánění sehnal kryt na světlo zevnitř..hurá
Tak se mějte brzo se ozvu s novinkama, ve středu mi snad přijdou tlumiče co jsem objednal, doufám, že to budou ty co jsem chtěl, Koni Gelb Sport stavitelný.....

Ne, ba ne, doufam, ze se nedostanes do podobnych pruseru s tlumicema jako ja.