Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
-
« Neeeeeeeee
Takže konečně dobrá nálada..a sednu do auta..ujedu sto metrů..a huuuuu větrák na chladiči jede jak vzteklej a nepřestává...)o: Takže další položka, čidlo vody, hnědý )o: ach jo... Navíc jsem přitom jistil, že mám divný víčko nádržky s vodou..ten ventil na něm je asi kaput )o: Takže jedím s povoleným víčkem a hučícím větrákem, no to je teda terno, hned to jdu shánět.... -
« Re: Re:to Rino
Nejedu, Golfík není opravenej, natož dodělanej, doufám, že příště už bude čím se pochlubit, přinejmenším aspoň VRčafkou v pořádku (o:
Na ten volej se ti zeptám dneska frajera a dám vědět. JInak Liqui MOly je gut a říká to hodně lidí, někteří dokonce říkají, že VeRunce zatraceně dopřávám...což maj pravdu a to nejen v oleji (o: O tom, že když už si nacpal ty polosyntetiku, že pak už je problém vracet full, jsem taky něco slyšel, otázka je, jak to máš teď namíchaný a jestli by to nešlo něčím vyčistit, nějakým přípravkem a pak zase hurá fulll synťoš. Zeptám se.
JInak jsi teda z protějšího kouta.. Karlovy Vary (o: -
Tak tos mi teda nahnal strach! Ještěže se mi to už nedusí, měl jsem přiškrcenou hadičku, takže to zase frčí,jak má. Leju teď do toho 98ku a je to sakra rozdíl, dokonce i s tou mou tragickou polosyntetikou. Máš pravdu, budu s tím muset něco udělat, ale tady místní borec mi zase radí, že když už jsem dolil polosynt., tak už mám jezdit jen na ni, protože jinak se mi to může přidřít. No jsem dost vyplašenej a hlavně zmatenej, snad mi to neudělá žádnou neplechu. Jaká ta syntetika je nejlepší? Když už musím rozbít čuňíka, tak ať to stojí zato! Co ten tvůj Moly quick či jak? Je gut? Jsem z Karviné, takže dost vzdálenej od veškerého dění. Ale na sobotní tuning se už fakt těším! Jedeš? Zatím čau a dík za rady!!! -
« II GTi 16V
Ahoj chlapi,
asi tady jsem trochu mimo misu... ale nahoda je blbec :-)
Nevite nahodou o nekom, kdo by se chtel zbavit tohodle Golfika (uz mesic marne shanim :-(
Potrebuju tu karu pro skvele prozitou letosni sezonu + naslednou vymenu pohonne jednotky (VR6 se jevi jako idealni volba...)
Jsem jedno ucho (0777-780427)
Dik
-
« Re: to KaZaN a ydev
ty máš 1. generaci? To je neskutečná motokára! Něco málo sem v ní jel a když sem pak jel druhou generaci, tak sem měl pocit, že ta dvojka je proti ní líná. A to byl v ní ten motor 1,5 12V, co teprv 1,6, že? Ta jednapětka byla dole mrtvá,ale pak se to urvalo a začala panika:) -
« Re: to KaZaN a ydev
to Asimov: no tam jsem jako Ondras. Coz o ty velke motory....dovedl bych si predstavit Corrado s VR6 nebo nejakeho stareho Mustanga.
Ale jinak i Honda ma sve kouzlo. Ta moje je takove Lego pro velkeho kluka. Ted jsem si privezl jeden motor a tak mu v lete udelam generalku. Hernajs ja tak rad rozebiram ;)
Fotku ted nemam zadnou peknou, ale prijed do Brna na tunning show a najdes mne tam. Zlute CRXko 1. generace s lehce odrenym cumakem. -
« Re: Kazane ty lumpe!!!!!! ;))
No, musíš se na to koukat optimisticky. Ikdyž kola jsou to pěkný, tak v dnešní době maj pro zbojníky hodnotu spíš kola co maj cenu od desíti vejš... tak přece nebude trávit 15minut strachu u Tvých kol, když může o kousek dál sejmout nějaký za 15, 20 or more...že jo..
Napadlo mne, že možná mám jedny pojistný doma (O: ale nejsme si jistej, tak mi ještě nenadávej, že jsem Ti je nenabíd rovnou (o: -
« Re: Kazane ty lumpe!!!!!! ;))
No bal, spis jsem mel lehoulinke obavy. Vis, ja zatim vzdycky co jsem koupil na CRX, to byl nejaky pruser.
Ale u tebe jsem mel pocit, ze i kdyz se zname vicemene jen po internetu, ze ti muzu duverovat.
Mas to u mne schovane ;), doufam ze ti to budu moci nekdy oplatit, protoze to byla moc pekna cena za pekna kola.
Ale bojim se spis ted - nemam pojistne matky, v Praze jsou diry jak na tankodromu. -
« Kazane ty lumpe!!!!!! ;))
Ty jsi mi dal! Kola jsou na aute a ja ted bud jezdim, nebo sedim na ulici u auta a divam se. Spat nechodim, na jidlo nemam cas :))
Jsou skvely. Kdyz je servisak vyvazoval, rikal, ze jsou perfektni, nehazou. Auto jede pekne a navic kola vylezly z blatniku, malo, ale opticky je to pekne.
Ted to v sobotu vyfotim a hned jak to bude mozne ti je poslu.
Ondras - milovnik CRXek a priznivec Vrcavek :) -
Jsem ti nejak zapomnel odepsat sorry. Nejsem expert, ale tím dolitím polosyntetiky jsou to pěkně sprasil )o: . Olej bych okamžitě vyměnil, samozřejmě včetně filtru. A další výměnu bych naplánoval na radší třeba poloviční kilometráž. Nebo bych zvážil nějakej čistící přípravek před výměnou tohodle oleje, ale čeče, to nevím, cucám si to z palce, říkám co bych udělal já a ne, že je to tak správně. Radši se ještě poraď s někým dalším. Odkud jsi? A olej Ti třeba někde neteče? Jinak ty přísady opatrně, když slyšeli VWčkáři, že jsem dal do VR6ky nějakou přísadu pro zastavení ztrát oleje, tak mi málem utrhli hlavu a olej musel ven a novej (o:
Palivovej filtr, jestli je starej, bych vyměnil, žádný čištění.
Dej vědět jak to jde a klidně se ptej, páč já se mám kde ptát kluci z VW clubu jsou skvělí.. (o: -
« Re: Už mám.. heč
NO, nakonec jsme se dohodli, pán to myslel dobře chtěl ušetřit sociálku KaZaNa zbytečnejch výdajů. Takže jsem si je nechal.
Dneska jsem byl na tý důkladný prohlídce. A je toho víc než jsem čekal: Přední silentbloky, čepy stabilizační, čepy ramen, zadní silentbloky, přední destičky + stočit kotouče, manžeta/prachovka brzdiče. Na ložiska kol jsem zapomněl (o: tak ty ještě prohlídneme.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!