Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• « 00 Reagovat !

foto

28.03.02  07:38

« Re: POLOSYNT

Ahóóóóóój Kazi / all old Hyenas.....jak Ti šlape Vrčoun??
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.02  15:56

Asiku, asi si ale přehlíd, že od začátku se tu mluví o VR6tce (o: a tam rozhodně plná syntetika patří, to mi věř. Do Hondy jsem taky lil jen polosyntetiku. JInak ale neříkám, že nemáš pravdu. Prostě každýmu motoru to co mu náleží.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.02  15:34

Takze, kdyz se na to divam, v cem je lepsi polosyntetika proti mineralu. Ted mi trosku zatrnulo, protoze asi drive muj supervuz jezdil na mineral (motor 1.5i 12V) a ja presel pred 30000 na polosyntetiku. A ted teda, ma vubec cenu lit polosynt. do motoru, ktery toci max 7000?
  • 00 Reagovat !

foto

27.03.02  14:47

« POLOSYNT

Já leju do svejch aut jedině polosyntetiku, která klasickejm ventilům prej svědčí víc než syntetika, která je stavěná na hydrauliku. Když se mrknete třeba na nějaký info o motorech VTEC Honda, tak vás budou varovat před syntetikou. Orig. oleje v nových Hondách jsou vždy minerální ( do ekonomických verzí VTEC) a polosynt. ( do vysokovýkonných VTECů). Takže není všechno zlato, co se třpytí a stojí to moc peněz.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.02  10:43

« Re: Re:to Rino

Na VW Clubu ještě tento zajímavý názor:

Když se jezdí dýl na POLOsynt., tak skok na plnou syntetiku jde dobře. Doporučil bych při tom přechodu tak po 5-7 tisících km vyměnit oil filtr, a když tam bude binec, tak i náplň. Pak najet na 15 tis standard.Ale není to nejnutnější postup. Jiná věc je, když jdeš z minerálu na plnou syntetiku bez meziskoku - odpálíš engine, ani nevíš jak. Starý soutěžáci říkaj - neskákej přes dva schody. To je - skok z minerálu na polosyntetiku - jezdit dvě výměny, pak jít na full syntetiku, se zkrácenou výměnou filtru na jeden cyklus. Pak už normál. Já jezdím na Valvoline SynGard 10W40 - polosyntetika, ale do plné se mi nechce, jsou nějaké podivné zkušenosti u hydraulických zdvihátek ventilů(mám 1.8i - ročník 1988). Dělal jsem prodejce Valvoline, tak tyhle chytrosti nejsou z mojí hlavy, ale z hlav mých "chlebodárců" :o))) Sám osobně jsem tenhle postup použil, a pašák jezdí jak dráha - a hlavně, je vevnitř čistej, až jsem zíral, co z něj po těch letech opadalo za hnojík - až jsem se bál, že vypadaly i písty a ventily:o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.02  15:11

« Re: to YDEV

No tak jeste pockej. Ja fotil DV kamerou, ale ty fotky na ty kazete nejsou. Ja se picnu. Ale bude to brzo ;)
  • 00 Reagovat !

foto

26.03.02  11:13

« to YDEV

..já čekám na ty footkkyyyýýýý... (O:
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.02  09:53

« Re: Tak dneska ho to čeká...

Neboj kazi pristi tyden nad 15stupnu to je fajn koupis si sandale :-)
  • 00 Reagovat !

foto

26.03.02  09:20

« Tak dneska ho to čeká...

...VRčafka ide do léčebny na tři až čtyři dny. Léčit se jí bude podvozek...tak jsem moc zvědavej. Jen by se mohlo oteplit nebo mne to pěškochození odrovná...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.02  15:00

« Re: to kazan and rest

Mno jo ahojte webik kazi jede:-)
    k Brnu ehm co dodat...aspon sem si na prijezdu zahrabal s feldou ...od dalnice k okruhu sme popojizdel 98minut!!! uz sem dostaval strach ze mi dojde fuel..prece jen felda neni Ford :-) ale ziiima byla desna a chlupatci delali tam zmatky odpoledne to tam ani nechteli poustet a pritom parkoviste byla prazdna asi to chtelo mit vysilacky ale co ... na podzim budu moooc premyslet zda pojedu ..snad Hradec bude lepsi to uz bychmel mit boba komplet hotoveho...takze pampalabusek zase na cas :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.02  14:49

« Re: to kazan and rest

Tak fotky uz jsou OK. Diky za echo, kdyby jeste nejaky chyby, dejte vedet. Snazil jsem se uklizet a neco jsem holt uklidil spatne...
  • 00 Reagovat !

foto

25.03.02  14:01

« to kazan and rest

Kazane, nechodí Ti fotky na webu .. celej nažhavenej jsem se tam vrhnul a kromě náhledů Ti nic nechodí :-(( ...

ad sraz> slyšel jsem taky plno kritiky .. pozitivnější spíš bylo, že jsem po cestě z chajdy do Prahy v sobotu odpoledne předjížděl plno natůněnejch kárek, s nimaž lidi nechtěli ve sněhový vánici jet rychle ... já teda jel 160 na letních (přezul jsem minulej tejden - očividně moc brzo :-), ale mám je jetý jednu sezonu, takže to drželo jak přibitý ... :-) ... a vůbec ... přehlídka to byla pěkná - feldy, golfy, mondeo ... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.02  10:56

« Re: to ydev

Krize byla organizace. Co se dělo při sprintech, bylo dost na zamyšlení. Komentátor měl asi pravdu, když prohlásil, že Češi jsou blbci. Když vyzíval lidi, aby ustoupili od dráhy při sprintech a oni stáli bez hnutí jak telata dál, tam kde neměli. Hmmm. Asi to s tou inteligencí národa nebude moc růžový.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.02  10:42

« Re: to ydev

Tak to byla ta moje - girl i hondicka ;)
    Ale uz ji priste nevezmu, mrucera, odmlouvala a nakonec se i hadala. No ponauceni - nebrat zensky na srazy a nechat si v praci dat potvrzeni o sluzebni ceste. Pak je klid.
    Skoda, ze jsme se nepotkali, ale napravime to pri nejakem lepsim pocasi.
  • 00 Reagovat !

foto

25.03.02  10:39

« to Kazan

Cau Kazane,
    tak jsem byl v Brne a stalo to tezce za prd. Asi prece jenom bude lepsi jezdit na male sraziky a ne na monstrozni akce, ktere poradatele nejsou schopni ukocirovat.
    Jinak kolecka jsou uzasna, ale nevejdou se mi do blatniku. Takze rychla jizda na normalni silnici je dost zajimava. Kazdy vetsi zhup se ozve skroouch ;) Ted bych mel rad ty dlouhy tlumice, co jsem vyreklamoval.
    Jo a to vicko na chladici - mam dojem, ze pokud dobre netesni, neni v chladici soustave dobry tlak a mohlo by to treba byt to, co nici tu vodni pumpu.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.02  23:17

« Re: pro Kazana

Magor jsem..ale nebezpečně zadluženej )o:
    Ženu pozdravuj, má totiž recht. Ta moje taky auta ráda, ale nademnou jen kroutí hlavou...
  • 00 Reagovat !

foto

24.03.02  21:09

« pro Kazana

Jak tak pozoruju co píšeš o svých závadach na autě tak mám pocit že jsem nekoupil auto na opravování sám.
    Já totiž od té chvíle co jsem koupil Corrado tak
    do něj sypu peníze horem dolem
    Budeš asi stejny blázen jako já,alespoň moje manželka tvrdí že jsem.
    Přitom na srazech se jí auta líběj čau
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.02  23:49

« Zázrak

Lidi, kdybyste viděli, co já jsem viděl... "Golf Edition" ...krása...ten interier..kdo neviděl nechápe.. )o: ale jsem sociálka a tak ani kdyby byl na prodej, nemohl by býti můj...
    Mějte se krásně..KaZaN
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.02  23:34

« to ydev

Asi sem viděl tvoji hondičku. žlutá jak oskar a seděla v ní nějaká "GIRL". jenže sem se nedostal k tomu tě kontaktovat. Sníh, vítr, fuj. Ta moje mrčela, že chce hned do auta. počasí teda bylo na prd.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.03.02  23:30

« Re: Neeeeeeeee

Klasika. Mě se zase netočil a přehřívalo se mi to. Než sem to začal řešit, tak to zase začalo fungovat. Samoopravující se kára:)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…