Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• 00 Reagovat !

foto

15.04.02  11:01

« to Kazan

Jezisi, Kazane! Neni cas prejit radeji na CRX ;)
    Ty mas ale smulu. Jinak uz mam nekde tu fotku s kolama, jen si nemohu vzpomenout kde. Porad skrtam o lemy a budu to muset o dva centimetry zvednout pomoci nejakeho silentbloku.
    Ondras
  • 00 Reagovat !

foto

14.04.02  22:23

« Operace (další)

Tak moje mimčo zase nejezdí..dneska jsme měnili zdvihátka a olejovej chladič. K tomu samozřejmě počítám olejový filtr a 6litrů oleje Mogul 5w-40 racing. To byl plán, který se zvrhl:
    Navíc se muselo měnit těsnění mezi chladič oleje a jeho držák, těsnění mezi chladič oleje a blok, hadice mezi chladičem oleje a přívodem vody, můstek pro kabeláž ke vstřikům, kterej se prakticky jako většina vypečenejch plastů takřka rozsypal pod rukama, při marných snahách o vyndání 5 kabelu svíčky se ten prevít pečenej vytrhl, takže novej kabel, svíčka se pak rozsypala když jsme dolovali ven to co z toho kabelu zbylo, takže nová svíčka, nezvěstnou gumičku která pohání sekundární vrtuli chlazení jsme museli sehnat a vtipne kvuli ni sundat celej předek, včetně chladičů, ble. Navíc celá příruba s teplotními čidly a obhospodařující "vodovody" je totálně vypečená, tkaže krom toho vadného čidla klimy, je v hájí i těsnění tý příruby a její okraje jsou olámaný...typické pro VeRunu..a kvůli tomu VeRča stojí v garáži a zítra se bude shánět nová příruba nebo aspon jeji těsnění. Ach jo...Samozřejmě se ani nezmiňuju o padesáti rozpadlejch plastících držááčcích atd, o několika přetrženejch šroubech a pár vyčvachtanejch atd.. nechápu jak nějaký hovado co se v tom autě před náma vrtalo mohlo utahovat hliníkový šrouby tak prasácky..)o: a svíčky to samý..)O: děs běs..
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.02  22:09

« Re: Re:

Na podložky mám dva supermaníky,zjistím co a jak a dám vědět, případně dám Ti číslo... ale mezi náma, podložky to je v důsledku pěkná vražda. Geometrie v háji, čepy, ložiska atd... )O:
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.02  20:57

Kazi tak to bys možná mohl vědět o nějakých nepotřebných +-1,5centimetrových podložkách na mého Corryho, moc by mu takové decentní rozšíření slušelo. Potřeboval bych pouze dvě, rozteč 5 x 100 a nechci za ně dávat takový ranec , jako nabízejí "prodejci". Zatím!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.02  13:28

« Re:

No ve Varech je jich spusta, Venta, Passaty, Golfy.... sice ne se všema se vyloženě znám..ale...jsou tu....a navíc mám VW guru.. hned kousek u Varů a ten má na VW všecko a hlavně všecko ví (o: jsem happy, že se s ním znám...
    Jo a gratuluju...
  • 00 Reagovat !

foto

13.04.02  11:10

« Bez nadpisu

To Kazan: tak jsem po sálodlouhém pátrání vyčmuchal v Karviné VRčouna - v Sharanu. Potkal jsem ho asi hodinu poté, co jsem vyčistil ty svíčky a přišel na to, že v čidlech to nebude. Ale v KA není ani jeden Golfík, Passat či Vento s VR6, to je smutné. Kolik je jich u vás?
  • 00 Reagovat !

foto

13.04.02  10:57

« Bez nadpisu

Hurá!!! Vrčoun už zase neškube. Opět jsem vyčistil svíčky a je to O.K. Nevím, odkud se mi tam vzal zase ten bordel po tak krátký době, ale hlavně, že motor šlape. Takže už celý den se mi na autě nic nepokazilo, uvidíme, jak dlouho mi to vydrží tentokrát. Eriku mockrát ti děkuji, že jsi se obětoval a popsal mi náplň tvé práce, bohužel toto není má parketa, každopádně DÍKY!
  • 00 Reagovat !

foto

09.04.02  08:58

« Tak to jsem nežral....

IceKiller poslal odkaz... nado uvidjet, eto pravyj tunynk
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.02  07:30

« Re:

Odkud, ze to jsi? Neni mozny aby v tvym okoli nebyla VeRuna, hledej i mezi Venty, to je to samy a mezi Passaty.
  • 00 Reagovat !

foto

08.04.02  21:11

« Bez nadpisu

Kazi tak jsem chtěl dát na tvou radu a sehnat někoho v mé blízkosti, kdo má stejný motor, ale světe div se, jsem jediný ve městě, kdo vlastní VeRunu. Druhá stojí v bazaru a tam se mi je jaksi nepodařilo přesvědčit, aby ji rozebrali.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.02  21:06

« Re: to rinaldion

Eriku velmi mohutně mi zaskočilo při četbě tvé hodinové mzdy! Máš pravdu, k zahození to skutečně není. Myslím, že se vrátím o pár článků vzad a vyhledám adresu, na kterou si nám doporučoval zaslat CV. Pokud si najdeš chvilku, napiš mi prosím na rinaldino@seznam.cz o co ve tvé prácí kráčí. Jen bych se chtěl ujistit, zda jsem dostatečně intelektuálně vybaven pro činnost, kterou mi nabízíš (každopádně tvá motivace zabrala, díky).
  • 00 Reagovat !

foto

08.04.02  17:56

« Hon na koksáka (o:

Nemůžu se nesvěřit, jak jsem ve čtvrtek jel ve svý VeRuně jako spolujezdec a řídil můj VW Guru (o: ... jeli jsme tak celkem v klidu a poslouchali VeRunu, jak se chová, KaZaN dostával instruktáž k zacházení s VeRuškou... když tu nějaká Octávka Combík za podivnýho řevu a s dýmem za zádí nás předlítla... můj Guru to nevydržel a se slovy "ten drzej za**anej koksák nás snad předjel nebo co...???!!!" na to šlápnul až se z 205ek zakouřilo a už už mu visel za zadkem..následovalo tornado rallye, kdy jsem opět přemejšlel, zda vyskočit oknem bočním, předním nebo zadním, myslím, že takhle asi díkybohu nikdy jezdit nebudu, master se nalepil tomu Koksu nasupenýmu absolutně na * a nechápu jak to mohl ukočírovat, byl na něm půlkou auta přilepenej tak na 20 čísel maximálně a přitom oba zrychlovali a zpomalovali podle situace a možnosztí na silnici mezi 50-180km/h ...absolutně jsem nechápal jak dává tomu koksu nafrak a přitom se dokáže tak orientovat a rychle reagovat, koks, ten se snažil co to dalo, z vejfuku šel černej dým a celej zadek měl z toho od sazí...předjíždel riskantně na nepřehlednejch místech a v zatáčkách a VeRuna na něm byla za pár vteřin zase přilepená..no, asi nemá cenu to vyprávět, protože kdo tam neseděl.... (o: ..ten nechápe..(o: a to se o mně říká, že jsem agresivní řidič, prase, závodník atd... ne, já jsem svatej řidič.... Po jízdě byly kotouče rožhavený, destičky právě braly poslední štaci (v týdnu mi přijdou nový) a gumy Kumho co tak furt si nemohu vynachválit, ty to asi taky nepobraly, protože jsem měl dojem, že pak byly takový vláčný, jakoby rozteklý, že nedržely v zatáčkách atd... tolik k mému zážitku s vlastní VeRunou nesedíce za volantem...a už jsme vám vyprávěl tu o tom, jak srašně se bojím v autě, když neřídím (o: ?
  • 00 Reagovat !

foto

07.04.02  12:51

« to kazan

Pošli, pošli, dobrý lidi se shánějí pořád ...

BOTH OF YOU> nezaručuju úspěch, abyste si nemysleli, ale zkusit to můžu, agentura má databázi lidí, který dosazuje na různý projekty; já mám práci zajištěnou zatím do konce léta, nejspší do konce roku (než skončí projekt, na kterym dělám) ... čili i pro Vás by se nejspíš něco našlo ... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.02  12:48

« to rinaldion

Máš recht, dokud je člověk mladej, má zkusit všechno :-), nicméně když porovnám moje nabídky ze zahraničí s tou současnou prací, vyplatí se mi tady zůstat :-).

Kdybys chtěl malou motivaci ... bejt placenej 1000 Kč/hod. není k zahození nemyslíš, zvlášť když sedíš 8-12 hodin denně v práci ... :-)

Ale dělej jak myslíš, praxe v zahraničí je konekonců k nezaplacení :-) ...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.02  09:35

Jo Kazi, vidíš to úpně stejně jako já!
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.02  09:33

Abych pravdu řekl, jsem už docela natvrdo rozhodnutej, že to zkusím. Švýcarsko, Španělsko atd. jsou krásné země, ve kterých by se mi moc líbilo makat a třeba i žít. Určitě by mě to později štvalo, že jsem to ani nezkusil. Čím by to podle těch nahoře mělo být tady lepší, tím já se mám hůře.Jeví se mi to tak, že pokud tady člověk nemá prachy, známosti nebo štěstí, je odsouzen žít ve sračkách. Já nepropadám žádné beznaději, zase tak špatné to není, ale když se podívám kolem sebe v Karviné, tak minimálně 90% lidí takhle žije. BTW díky Eriku za ochotu.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.02  08:59

« Re: to rinaldino & kazan

Mno jo čeče na Tebe jsem ani nepomyslel ve svým rozhořčení....pošlu.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.04.02  20:14

« to rinaldino & kazan

Kucí, jestli jste ochotný cestovat směr Pha nebo podobně, pošlete mi na mejl dadriva@centrum.cz nějakej výcuc CV (zkušenosti, dovednosti atd. - osobní data můžete vynechat) a já to vrhnu k nám do agentury (www.veropartners.com) ... myslím, že finančně byste si oba v případě úspěchu dost polepšili ... :-), ať už teď robíte za jakýkoli penízky ...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.04.02  19:23

« Re:

Tak o tvých plánech ti neporadím, podle mne je jistější začít někde kde máš zázemí, nějaký známý atd...jinak s almužnou tady v Čechách..to je přesný, chystám se změnit místo a všude mi nabízej o cca třetinu méně, než mám teď..to teda čumim. Přitom už ted mam o ctvrtinu min nez v minulý práci..jeden by rekl, že ceny rostou a platy taky, ale plat mi klesa,,, takze taky zvazuju zahranici, kde oceni co vsecko umim a znam a v cem mam praxi, misto kecu, ze takovej plat je normalni a ze nyni jsem preplacenej (o:
  • 00 Reagovat !

foto

06.04.02  14:18

« Bez nadpisu

Ahoj lidičky! Mám jednu otázku úplně mimo mísu, ale snad mi z vás někdo poradí, nebo uvede na správnou kolej. Chci jet do Švýcarska vydělat si nějakej ten frantík a chci se zeptat, zda mám šanci uchytit se jen tak naslepo systémem stále se ptát a hledat, prostě pokus-omyl. VRčoun je nákladný koníček a já mu chci dopřávat plnou péči, ovšem za tu almužnu, co dostávám v Čechách, mi brzy dojde dech. Díky předem za jakoukoliv radu či zkušenost! Zatím AHOJ!!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…